Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Dioptrické sportovní brýle-kvalitní brýle vhodné na sport
Pro sportovce je nutné pořídit si kvalitní brýle vhodné na sport. Oční optika Lesa Uherské Hradiště prodává dioptrické sportovní brýle pro muže i ženy, vybírat můžete z několika značek.
Oční optika Lesa, s.r.o.
Rehabilitační cvičení SM systém pomocí lana pomůže odstranit bolesti zad
Odstranit bolesti zad Vám pomůže speciální rehabilitační cvičení SM systém. Jde o systém cvičení pomocí lana. Studio Věra Otrokovice se věnuje této metodě.
Transfuzní oddělení, dárcovství krve Zlín-informace pro dárce krve
Trsnsfuzní oddělení Krajské nemocnice Tomáše Bati Zlín uvítá všechny, kdo projeví zájem o dárcovství krve. Lékař transfuzního oddělení poskytne potřebné informace pro dárce krve.
Rekonstrukční chirurgie Zlín-korekce jizev, rekonstrukce prsů, nohy, ruky
Oddělení plastické chirurgie KNTB Zlín provádí často výkony rekonstrukční chirurgie se zaměřením na rekonstrukce prsů, nohy, ruky, korekce jizev i jiné plastické operace.
Babybox, schránka pro anonymní odložení novorozence v areálu nemocnice Zlín
V západní části areálu Baťovy nemocnice Zlín je umístěn Babybox, který slouží jako schránka pro anonymní odložení novorozence.
Vyšetření HIV, AIDS, přítomnost protilátek HIV - bezplatně a anonymně
Vyšetření krve bezplatně a anonymně na přítomnost protilátek HIV způsobující nemoc AIDS provádí ve Zlíně Zdravotní ústav
Relax v pivní a mořské lázni - wellness procedury pro celou rodinu
Poznejte pivní mok jako blahodárný balzám na tělo i duši. Navštivte Rožnovské pivní lázně, kde nabízíme wellness procedury pro celou rodinu. Užijte si u nás úžasný relax v pivní nebo mořské lázni.
Lékovky týdenní, denní lékovka, půlič tablet-výroba
Firma EUROFORM a.s. vyrábí zásobníky na tablety - týdenní i denní lékovky a půliče tablet. konstrukční kancelář v Kroměříži. Výroba je v Chropyni-Zlínský kraj.
Sleva 20% na multifokální brýle, samozabarvovací čočky-vždy ostré vidění
Nepropásněte akční nabídku v Oční optice Lesa Uherské Hradiště. Sleva 20% na multifokální brýle i samozabarvovací čočky, brýlová skla.
Oční optika Lesa, s.r.o.
Dia obuv, zdravotní boty pro diabetiky - proti otlakům a drobným poraněním
Pro Vaše zdraví a pohodlí vyrábí firma MORAVIA PLAST, spol. s r.o. zdravotní boty pro diabetiky, která zamezí vytváření otlaků a drobných poranění a představují tak ideální ochranu.
Městské lázně Zlín, finská sauna, parní kabiny, krytý bazén-celoroční provoz
V budově Městské lázně Zlín je nejen krytý bazén a dětský bazén, ale také finská sauna a prohřívací parní kabiny. Máme celoroční provoz.
Liposukce odsátí tuku tumescentní metodou-rychlé řešení tvarování postavy
Řešení pro rychlé tvarování postavy nabízí Liposukce- Klinika Plastika - estetika Zlín provádí odsátí tuku tumescentní metodou, vede k rychlému zeštíhlení postavy.
Privátní plastická a estetická chirurgie zlepší Váš zevnějšek
Plastika - estetika Zlín, privátní plastická a estetická chirurgie je tu s radou jak zlepšit Váš zevnějšek. Přijďte k nám na konzultace.
Vánoční dárkové poukazy na plavání, saunu, bazén v hodnotě 300, 500, 1000 Kč
Vánoční nabídka STEZA Zlín - Městské Lázně: dárkové poukazy na plavání, saunu, bazén v hodnotě 300, 500, 1000 Kč. Možné využít po celý rok.
Blefaroplastika, face-lift, happy-lift, lipofilling, rejuvenace
Speciální estetické výkony v obličeji provádí Plastika - estetika Zlín. Blefaroplastika, happy-lift, face-lift, lipofilling, rejuvenace vyřeší kosmetické vady.
Účinné vyhlazování vrásek-injekční metodou kyseliny hyaluronové
Účinné vyhlazování vrásek lze docílit injekční metodou kyseliny hyaluronové. Tuto metodu vyhlazení vrásek provádí klinika Plastika - estetika Zlín.
Vyšetření nohou, podiatrický screening, optická podografie-u dospělých i dětí od 3 let
Centrum péče o nohy a tělo Kroměříž provádí vyšetření nohou u dospělých i dětí od 3 let. Optická podografie, podiatrický screding nám pomáhá diagnostikovat příčiny problémů.
Stylové, lyžařské, sportovní, Adidas brýle-eshop Uherské Hradiště, Zlín
Specializovaný eshop na stylové lyžařské, sportovní brýle značky Adidas adi-bryle.cz provozuje Centrum brýlí Uherské Hradiště. Jsme certifikovaným prodejcem originálních brýlí značky Adidas pro ČR. Veškeré modely máme skladem - 100% garance originality ! Brýle Adidas můžete zakoupit i v naší Oční optice Naome Uherské Hradiště, Hradební ...
Wellness-whirlpool, saunový svět, parní, finská sauna, ubytování
Uvolněte se v Harmony Medical a Wellness Kroměříž-Zlínský kraj ve whirlpool, nebo navštivte saunový svět, pro prohřátí je zde finská i parní suna. Poskytujeme i ubytování.
Pomoc při akutních bolestech zad, kloubů, po úrazu, hlavy u migrény
Petr Plešek umí pomoci při akutních bolestech zad, kloubů, páteře, po úrazech i bolestech hlavy u migrény.
Stylové sportovní, cyklistické, lyžařské brýle Oakley-eshop
Pořiďte si stylové sportovní, cyklistické nebo lyžařské brýle Oakley u certifikovaného prodejce ve specializovaném eshopu nebo naší oční optice Uherské Hradiště.
Skvělá akce 1+1 na masáže pro páry či kamarádky-druhá zdarma
Studio EVENTY Kroměříž zve páry či kamarádky na masáže - právě nyní skvělá akce 1+1, kdy druhá osoba získává masáž zdarma. Bonus bylinná lázeň.
Originální dioptrické, sluneční brýle Ray Ban-eshop
Dioptrické, sluneční brýle Ray Ban e-shop Uherské Hradiště
Progresivní brýlové čočky Varilux, multifokální brýle Kroměříž
Používáte zvlášť brýle na blízko a na dálku a unavuje Vás to ? Řešení nabízí multifokální brýle. Progresivní brýlové čočky Varilux pomohou i při vetchozrakosti, kdy máte problém zaostřit Vaše oči na blízko. V prodejně Optik Janoušek Chropyně, okres Kroměříž si můžete multifokální brýlová skla Varilux vyzkoušet. Progresivní brýlové čočky: ...