Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Sleva na multifokály 30%, na běžná brýlová skla 30-50%
V Oční optice Cairoo Uherské Hradiště aktuálně pořídíte multifokální brýle se slevou. Je platná 30% sleva na multifokály a 30-50% na ostatní brýlová skla.
Kastrace, očkování psů, koček-veterinární klinika
Ohledně kastrace i očkování psů a koček se obraťte na Veterinu Uherské Hradiště - Veterinární klinika Mlejnský.
Ortodoncie pro bezchybný úsměv-keramická, kovová, fixní rovnátka na zuby
Bezchybný úsměv můžete mít s rovnátky na zuby. V Ortodoncie Otrokovice s.r.o. doporučíme keramická snímací, nebo kovová fixní rovnátka na zuby. Přijímáme pacienty z regionu Zlín i okolí.
Ruční a přístrojová lymfodrenáž – pečujte o své zdraví v našem studiu
Necítíte se poslední dobou úplně ve formě? Máte různé zdravotní problémy jako jsou třeba bolesti hlavy? Detoxikujte své tělo pomocí lymfodrenáže.
Odborný optometrista, oční optik - měření zraku bez objednání
Při změně kotaktních čoček, brýlí Vám provede ve Zlíně měření zraku bez objednání Oční optik Mezírka - odborný optometrista, který Vám poskytne i potřebné poradenství.
Oční optik Mezírka - Mgr. Zdeněk Mezírka www.optikmezirka.cz
Nová oční optika - 50% sleva na brýlové obruby, brýlová skla
Nová provozovna Cairoo - oční optika Otrokovice má dlouhodobou akci pro zákazníky. Na brýlové obruby i brýlová skla je stále platná sleva na brýlové obruby i skla až 50%.
Řešení, léčba nerovností chrupu pomocí rovnátek na zuby
MDDr. Stanislava Vašková přijímá pacienty z regionu Zlín a Zlínsko, kteří se rozhodli pro řešení nerovností chrupu pomocí rovnátek na zuby. Léčba fixními rovnátky je velmi efektivní.
PetExpert zdravotní pojištění zvířat, psů, koček - dostupná diagnostika, léčba pro pojištěné zvíře
Veterinární klinika Mlejnský Uherské Hradiště patří mezi smluvní partnery PetExpert, sjednáme zdravotní pojištění zvířat, psů, koček. S pojištěním je dostupná diagnostika i léčba, která dříve nebyla.
Fixní rovnátka pro korekci chrupu - Ortodoncie Zlínsko
Pro korekci chrupu jsou nejvhodnějším řešením fixní rovnátka. V regionu Zlín, Otrokovice se obraťte na specialistu v oboru - MDDr. Vaškovou z Ortodoncie Otrokovice. Rovnátka řeší většinu vad chrupu.
Osteologie - specialista na osteologickou problematiku
Mediekos Ambulance, s.r.o. je zdravotnické zařízení se specializovaným pracovištěm a ambulancí zabývající se problematikou osteoporózy.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteologická ambulance Zlín
Fixní rovnátka, aparátky - kovové, keramické
Ortodontické vady pomohou vyřešit fixní rovnátka, aparátky - ať už kovové či keramické, pomohou Vám srovnat chrup. V lokalitě Zlínsko se obraťte na MDDr. Vaškovou - Ortodoncie Otrokovice s.r.o..
Radioaktivní preparáty pro medicinské, výzkumné a vědecké použití - specialisté od roku 1991
Naše společnost M.G.P byla založena v roce 1991 a specializujeme se na dodávky radioaktivních preparátů pro medicínské, výzkumné a vědecké použití.
Měření dioptrií, zraku při koupi nových brýlí - vyšetření očí oční lékařkou
V Cairoo - oční optice si můžete domluvit přednostní termín pro vyšetření očí oční lékařkou. Měření zraku zajistí i provozovna Otrokovice. Měření dioptrií doporučujeme vždy při koupi nových brýlí.
Mammární ambulance, ultrazvukové vyšetření chorob prsů
Mammární ambulance MUDr. Bohuslava Navrátila, patřící společnosti Mediekos Ambulance s.r.o. Zlín, slouží k vyhledávání a sledování chorob prsů pomocí ultrazvukového vyšetření.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteologická ambulance Zlín
Přístrojová lymfodrenáž, vibrogym, vibrosauna, měření inbody
Ve Studiu Estetika Zlín můžete využít různé metody pro formování postavy - přístrojová lymfodrenáž, vibrogym, vibrosauna. Pro tělesnou analýzu provádíme měření InBody.
Studio Estetika Zlín - Hana Tylová KK beauty studio - Kristýna Koláříková
Řízená kontrolovaná detoxikace organismu pod dohledem detoxikačního poradce
Helena Janušková ze Zlína pomáhá u dospělých i dětí s chronickými potížemi. Využívá metodu C.I.C - řízená kontrolovaná detoxikace organismu. Svěřte se do rukou detoxikačního poradce.
Tradiční čínská medicína jako cesta ke zdraví a rovnováze v organismu - MUDr. Josef Maček
Tradiční čínská medicína v podání MUDr. Josefa Mačka Vám pomůže se zdravotními potížemi. Léčit s ní můžete astma, Crohnovou nemoc, neplodnost i migrénu.
Prevence v oblasti očního zdraví, ošetření akutního stavu a odhalení vad zraku
Zhoršil se Vám zrak? Nosíte brýle a hledáte nového očního lékaře? Nepodceňujte prevenci a raději pravidelně navštěvujte očního. MUDr. Vít MACHŮ s.r.o. Slavičín - oční ordinace.
EUC Klinika Zlín, ambulantní a prémiové lékařské služby, lékárna, mamodiagnostické centrum
EUC Klinika Zlín a.s. je součástí zdravotnické skupiny EUC, která je největší síťí ambulantních klinik v ČR. Poskytujeme ambulantní a prémiovou péči, mamoscreening a lékařskou péči pro zaměstnavatele.
Stomatologická laboratoř - výroba a oprava zubních náhrad, korunek nebo můstků
Stomatologická laboratoř ve Slavičíně v okrese Zlín pro Vás vyrobí snímatelné i fixní zubní náhrady, korunky i můstky. Zaměřuje se i na jejich opravy.
Moderní zubní klinika, ordinace, ošetření zubů bez bolesti
Moderní vybavení zubní ordinace je zárukou ošetření zubů bez bolesti. Zubní klinika Rafael Zlín a Centrum Happy Smile Otrokovice navštivte beze strachu.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Oční optika Lesa zhotoví dioptrické brýle rychle, dle přání zákazníka
Profesionální přístup všech pracovníků můžete očekávat prodejně Oční optika Lesa Uherské Hradiště. Dioptrické brýle Vám zhotoví rychle, dle přání. Váží si zde každého zákazníka.
Oční optika Lesa, s.r.o.
Oční optika Holešov, dioptrické i nedioptrické brýle, čočky s povrchovou úpravou, brýle pro řidiče
Naše optika v Holešově má pro Vás k dispozici široký sortiment dioptrických i nedioptrických brýlí, sluneční brýle, sportovní brýle, brýle pro řidiče.
Pediatrická ordinace Zdounky – zdravotní péče pro vaše děti
Dětský lékař Zdounky, ordinace dětského lékaře, dětská zdravotní péče, pediatrická péče od narození do 19 let, praktické prohlídky i akutní péče, aplikace očkování.
MUDr. Iva Petrová Dětský lékař
Nadstandardně vybavená zubní klinika - veškerá zubní péče pod jednou střechou
Vlídný přístup Vás čeká na zubní klinice ve Zlíně - Rafael dentální klinika s.r.o. je nadstandardně vybavena, veškerá zubní péče je zajištěna pod jednou sřechou. Klientelu máme z regionu Zlínský kraj.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín