Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Mobilní hospicová péče - 24 hodin denně, včetně víkendů a všech svátků.
Sháníte hospic v Uherském Hradišti? Nemusíte, o Vaše blízké se postaráme přímo u něj doma. Nabízíme kvalifikovanou domácí ošetřovatelskou péči pro seniory v okolí Uherského Hradiště a Uherského Brodu.
PAHOP, Zdravotní ústav paliativní a hospicové péče, z.ú.
Ordinace tradiční čínské medicíny,  léčitelství, zjištění a rozbor příčiny, bylinné terapie Otrokovice
Ordinace tradiční čínské medicíny, zjištění a rozbor příčiny, léčitelství, bylinné terapie, dietologie, zdravotní cvičení - Tradiční čínská medicína MUDr. Josef Maček Otrokovice
Výroba a dodávka pitné vody, odvádění a čištění odpadních vod, akreditovaná laboratoř Kroměříž
Výroba a dodávka pitné vody, odvádění a čištění odpadních vod, akreditovaná laboratoř, poskytujeme nepřetržité služby - Vodovody a kanalizace Kroměříž, a.s.
Půjčovna, pronájem elektrická polohovací lůžka, prodej antidekubitní matrace
Společnost ABAPO trade Zlín je prodejce a půjčovna zdravotnických potřeb. Máme na prodej antidekubitní matrace, je možné sjednat pronájem na elektrická polohovací lůžka - krátkodobě i dlouhodobě.
Estetické, bílé zubní výplně, plomby, ordinační bělení zubů
Ordinační bělení zubů můžete podstoupit na Zubní klinice Rafael i v Dentálním centru Otrokovice. Také Vám vyměníme amalgámové plomby za estetické, bílé zubní výplně.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Oční optika Lesa-dioptrické brýle na sport, sportovní brýlové obruby
Na sport je ideální pořídit si sportovní dioptrické brýle. Brýlové obruby z různých modelových řad si můžete vybrat v Oční optice Lesa Uherské Hradiště.
Oční optika Lesa, s.r.o.
Lékařka pro děti a dorost do 19 let, pediatrie, poradna, Vizovice
Péče o děti a dorost v oboru praktického lékařství, prevence, diagnostika a léčba, očkování, odběry zajišťuje pediatr MUDr. Ilona Klímková s ordinací ve Vizovicích.
Eshop ortopedické vložky Superfeet - zdravotní vložky do bot všeho druhu
Společnost Proteching B - Ing. Milan Borský Zlín provozuje eshop zaměřený na ortopedické vložky Superfeet, jde o zdravotní vložky do bot, vhodné pro sport i každodenní nošení.
Eshop zdravotní bandáže - Madmax 3D kompresní bandáž na loket, koleno, kotník
Zdravotní bandáže pro zmírnění namáhání různých partií pořídíte v eshopu firmy MADENYS s.r.o. Doporučujeme Madmax kompresní 3D bandáž na loket i koleno a kotník. Velkoobchod
Přípravky na opalování s vysokou UV ochranou - opalovací krémy, mléka, spreje pro děti, na citlivou pleť
V Lékárně U kašny Uherský Brod zakoupíte přípravky na opalování s UV ochranou - opalovací krémy, mléka, spreje i oleje. Vyberete si vhodný přípravek pro děti i na citlivou pleť.
Aquahealing, Shiatsu, Kraniosakrální terapie - úleva od stresu, péče o tělo i duši
Svěřte se do rukou Ing. Petry Stuchlíkové ze Studia Natural life Zlín, dopřejte si péči o tělo i duši při japonské masáži Shiatsu, kraniosakrální terapii, ulevit od stresu pomůže ošetření Aquahealing.
Homeopatická lékarna - prodej homeopatik včetně odborného poradenství
Lékárna U kašny Uherský Brod je i homeopatická lékárna - zakoupíte zde nejen běžná léčiva, ale zaměřujeme se i na prodej homeopatik. Klientelu máme v regionu Uherské Hradiště.
Vyhlazení vrásek pro omlazení pleti-miniinvazivní lifting Mezonitě
Služby estetické miniinvazivní chirurgie si dopřejte v AMEM Zlín. Pro omlazení pleti provádíme vyhlazení vrásek metodou Mezonitě, jde o miniinvazivní lifting.
Terapie BioRev Kolagen 100% ovlivňuje procesy stárnutí a vitalitu pleti
V Ambulanci estetické medicíny AMEM Zlín můžete vrátit čas a zlepšit vitalitu pleti - podstoupením terapie BioRev Kolagen 100% ovlivníte procesy stárnutí, docílíme zvýšení množství kolagenu v kůži.
Značkové dioptrické brýle Ray Ben, Vogue, Ziggy, Cacharel
Oční optika Lesa nabízí klientům značkové dioptrické brýle značek Ray Ben, Vogue, Ziggy, Cacharel. Zhotoví i brýle na přání.
Oční optika Lesa, s.r.o.
Kastrace zvířat - psů, kocourů, koček, morčat, malých hlodavců
Veterina MVDr. Šárka Keňová provádí kastrace zvířat - psů, kocourů, samců i samic morčat a dalších malých hlodavců. Objednejte se do naší veterinární ambulance Zlín či Otrokovice.
Eutanazie zvířat - bezbolestné uspání u Vás doma provede veterinář
Veterinární ambulance MVDr. Keňová ve Zlíně i Otrokovicích provádí i eutanazie zvířat. Bezbolestné uspání zvířat provede po domluvě veterinář přímo u Vás doma.
Zubní implantáty, výplně v barvě zubu-centrum estetické stomatologie
Zubní implantáty i estetické výplně v barvě zubu si můžete nechat zhotovit v Centru estetické stomatologie MUDr. Chajruševa Zlín a Otrokovice.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Masáže pro relax i úlevu od bolesti - klasická, lymfatická, baňková, thajská, havajská masáž, Dornova metoda
V rekondičním salonu NOVA LINIE Uherské Hradiště je široký výběr masáží pro relax i úlevu od bolesti. Stačí si vybrat - klasická, lymfatická, baňková, thajská, havajská masáž, Dornova metoda a další.
Veterinární ambulance, veterina, veterinář - vyšetření, očkování, kastrace, čipování zvířat
Potřebná vyšetření, očkování, kastrace i čipování zvířat provádí na Zlínsku veterinář MVDr. Šárka Keňová. V provozu je veterina - veterinární ambulance Zlín a Otrokovice.
Lymfodrenáže CONTOUR UP - odbourání tuků, celulitidy, zpevnění těla, odstranění otoků nohou
Studio NOVA LINIE Uherské Hradiště má k dispozici přístroj CONTOUR UP pro lymfodrenáže, který pomáhá k zpevnění těla, odbourání tuků, odstranění celulitidy i řešení otoků nohou.
Odstranění bolestí zad, kloubů, srovnání těla-Dornova metoda
Dornova metoda je speciální technika masáže, která pomáhá pro srovnání těla. Ve Studiu Věra Otrokovice Dornovu metodu využíváme, pomůže Vám pro ostranění bolestí zad, kloubů, hlavy.
Akce na multifokály-multifokální, progresivní brýlové čočky
Pro ostré vidění na různé vzdálenosti postačí jedny brýle, pořiďte si progresivní brýlové čočky-multifokály. Aktuálně probíhá akce v Oční optice Lesa Uherské Hradiště.
Oční optika Lesa, s.r.o.
Rekondiční stoly, cvičení Slender Life a Rolletic
Pro všechny, kteří nemohou navštěvovat běžná sportovní centra, je zde možnost bojovat s nadváhou i zlepšit kondici ve Studiu NOVA LINIE Uherské Hradiště - vyzkoušejte rekondiční cvičení či rolletic.
Ortopedická obuv na předpis-poukaz je za zlomek ceny - nárok máte 1x za rok
Pokud potřebujete ortopedickou obuv, přineste do firmy Režnák obuv Zlín předpis-poukaz od ortopeda, ortopedická obuv Vás takto vyjde na zlomek ceny. Nárok můžete uplatnit 1x za rok.