Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Dornova, Breussova metoda-speciální zdravotní masáže
Pro úlevu bolavých svalů a kloubů si dopřejte speciální zdravotní masáže ve Studiu Věra Otrokovice u Zlína - Dornova metoda manuální terapie či Breussova metoda pro masáž páteře.
Den otevřených dveří v AMEM-nákup produktů a ošetření za symbolické ceny
Ambulance estetické medicíny-AMEM pořádá den otevřených dveří v Bystřici pod Hostýnem, Kroměříži, Valašském Meziříčí. Vyzkoušejte vybraná ošetření za symbolické ceny, nebo nakupte produkty.
Veterinář pro Zlínsko - veškerá veterinární péče
Špičkové služby veterinární péče poskytuje veterinář MVDr. Šárka Keňová v lokalitě Zlínsko - Zlín, Březnice, Provodov, Březůvky, Jaroslavice, Želechovice, Otrokovice.
Stříhání psů, koček na veterině  - úprava srsti, drápků zvířat
Veterinární ambulance MVDr. Šárka Keňová se zabývá úpravou srsti zvířat. Provádíme stříhání psů všech plemen i stříhání koček. Domluvte si termín v ambulanci Zlín či Otrokovice.
Oddělená kočičí ordinace pro kočky, koťata navodí pocit klidu-Veterina Mlejnský
Veterina Mlejnský Uherské Hradiště má nyní samostatnou ordinaci pro kočky, koťata. Oddělená kočičí ordinace navodí pocit klidu a bezpečí a sníží stres při vyšetření.
Testovací a harmonizační procedury těla a duše pro naprostou relaxaci
Testovací a harmonizační procedury těla a duše nabízí Regenerační centrum a hotel Harmonie František Ernest specializující se na pobyty, u kterých se můžete oddávat naprosté relaxaci.
Akce při čipování psů, zvířat-ušetříte poplatek za psa
Pro majitele psů z Uherského Hradiště platí výhodná akce, kdy při čipování zvířat ušetříte jednoroční poplatek za psa. Veterina Mlejnský nyní nabízí objednání on-line.
Laboratoř analýz životního prostředí pro akreditované měření pracovního prostředí, emisí
Společnost PLASTSERVIS a.s. Zlín má vlastní laboratoř analýz životního prostředí - provádí měření pracovního prostředí a emisí v různých technologických procesech, pro firmy v lokalitě Zlínský kraj.
Značkové sluneční brýle-Rudy Project, Blizzard, Gloryfy, Cacharel
Oční optika Lesa Uherské Hradiště nabízí značkové sluneční brýle. Jsme prodejci značky Rudy Project, Blizzard, Gloryfy, Cacharel.
Oční optika Lesa, s.r.o.
Individuální ortopedická obuv - přes pojišťovnu získáte příspěvek na ortopedickou obuv
U firmy Jaroslav Režňák Zlín můžete uplatnit poukaz na ortopedickou obuv. Čerpejte přes pojišťovnu příspěvek a individuální ortopedická obuv Vás pak vyjde na zlomek ceny.
Lipofilling, tvarování rtů, vyplňování vrásek vlastním tukem
Plastika - estetika Zlín provádí tvarování rtů, vyplňování vrásek vlastním tukem, jde o metodu Lipofilling, která patří mezi nejednodušší metody estetické medicíny.
Oční optika Uherské Hradiště, měření zraku, dioptrické i sluneční brýle, kontaktní čočky
Dioptrické i sluneční brýle, velký výběr obrub a čoček, měření zraku, kontaktní čočky, poradenství poskytuje oční optika OPTIKCENTRUM, s.r.o. v Uherském Hradišti.
Privátní wellness, vířivka, sauna Zlín-pronájem pro páry, firemní akce
Privátní wellness Zlín AVANA nabízí relax pro páry i pronájem pro firemní akce. K dispozici je Vám vířivka a finská a parní sauna.
Zdravotní, ortopedická obuv pro děti, dospělé - individuální výroba
Úlevu nohám přináší zdravotní, ortopedická obuv. U výrobce ortopedické obuvi, firmy Jaroslav Režňák Zlín, můžete objednat obuv pro děti i dospělé - individuální výroba dle poukazu od odborného lékaře.
Privátní plastický chirurg provádí výkony estetické medicíny
Na klinice Plastika - estetika Zlín provádí výkony estetické medicíny. Privátní plastický chirurg MUDr. Libor Mrňa Vám poskytne osobní konzultace po telefonickém objednání.
Řešení hlubších vrásek, pro modelaci tváře, při stárnutí pleti - nová technologie BioRiVolumetria
Jedinečné produkty Regenyal Idea - Biorivolumetria jsou řešením hlubších vrásek, při stárnutí pleti, vhodné pro modelaci tváře. Aplikaci provádí na klinice Plastika - estetika Zlín.
Elektivní neurochirurgie, chirurgie ruky-poruchy periferních nervů
Plastika-estetika Zlín dělá výkony v oboru periferní neurochirurgie, elektivní chirurgie ruky - u Dupuytrenovy choroby, řeší poruchy periferních nervů při syndromu karpálního tunelu.
Profesionální plastické operace, zákroky estetické chirurgie-operace očních víček, karpálního kanálu, vyhlazení vrásek
Zákroky estetické chirurgie můžete podstoupit na Klinice Plastika - estetika Zlín. Provádíme profesionální plastické operace, nejčastěji vyhlazení vrásek, operace očních víček a karpálního kanálu.
Chirurgická úprava, operace očních víček-blefaroplastika
Převislost očních víček vyřeší chirurgická úprava-blefaroplastika. Operace očních víček provádí na klinice Plastika - estetika Zlín MUDr. Libor Mrňa.
Zdravotní masáže - dobrá rada, jak na bolavá záda a bolavé svaly
Ve Studiu Věra Miklová Otrokovice u Zlína provádíme zdravotní masáže, které jsou účinné na bolavá záda a bolavé svaly. Dobrá rada, jak na bolest - svěřte se do našich rukou.
Oddělení rehabilitace a fyzioterapie, cvičení u dětí, Vojtova metoda
Baťova nemocnice Zlín má oddělení rehabilitace a fyzioterapie pro nemocné ze Zlína a okolí, věnují se zde i speciálnímu cvičení u dětí - Vojtova metoda.
Oddělení ústní, čelistní, obličejová chirurgie, traumatologie
Ambulance na Oddělení ústní, čelistní a obličejové chirurgie a traumatologie Krajské nemocnice Zlín provádí vyšetření pacientů před chirurgickými výkony a ošetření po operacích.
Kosmeticko regenerační institut, AMEM-den otevřených dveří, novinky ve službách
Kosmeticko regenerační institut Zlín a Amem - ambulance estetické medicíny pořádají den otevřených dveří. Poznáte novinky ve službách a můžete vyzkoušet různé procedury.
Multifokální brýlová skla - způsob jak vyběhnout s presbyopií, výhodná akce
Oční Centrum Vyhlídka ve Valašském Meziříčí přichystala výhodnou akci na multifokální brýlová skla - dva páry multifokálních skel za cenu jednoho. Využijte skvělé akce a vyběhněte s presbyopií.
Lékařská pohotovost dětská, pro dospělé a zubní pohotovost-LPS Zlín
V 21. pavilonu Krajské nemocnice Tomáše Bati Zlín můžete využít lékařskou pohotovostní službu-LPS dle ordinačních hodin. K dispozici je lékařská pohotovost dětská, pro dospělé i zubní pohotovost.