Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Moderně vybavená zubní ordinace, kde jste v péči nejlepšího zubaře
Moderně vybavené zubní ordinace, kde jste v péči nejlepšího zubaře, jsou na Zubní klinice Rafael Zlín a v Dentálním centru Happy Smile Otrokovice.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Bravecto pipety pro psy, kočky - účinná antiparazitika proti klíšťatům, blechám
Na Veterinární klinice Mlejnský Uherské Hradiště zakoupíte i účinná antiparazitika, pro psy a kočky doporučujeme jako ochranu proti klíšťatům, blechám Bravecto pipety nebo tablety.
Osteologická ambulance - léčba osteoporózy, kvalitní lékařská péče
Mediekos Vsetín Vám poskytne kompletní a kvalitní lékařskou péči v osteologické problematice. Nabízíme léčbu osteoporózy.
Mediekos Ambulance, s.r.o. Osteocentrum Vsetín
Cviky podle Mojžíšové - léčba neplodnosti, funkční sterility u žen
Mgr. Lenka Stacke se zabývá fyzioterapií při funkční neplodnosti. Využíváme cviky Mojžíšové, rehabilitační léčba pomáhá u žen i mužů. Klientky z okolí Zlína se mohou objednat ve studiu v Napajedlech.
Fyzioterapie, léčebná rehabilitace pro ambulantní klienty
Společnost Medical Point Zlín poskytuje komplexní rehabilitační péči pro ambulantní klienty především z regionu Zlínský kraj, zaměřuje se na obor fyzioterapie, léčebná rehabilitace.
MEDICAL POINT s.r.o. Rehabilitační centrum Zlín
Ošetření zubů laserem - stomatologické ošetření laserovou technologií
Rafael dentální klinika Zlín má moderní vybavení, provádíme ošetření zubů laserem KEY LASER 3, stomatologické ošetření laserovou technologií urychluje hojení a minimalizujeme bolest a otoky.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Volné pracovní místo v oblasti rehabilitace - fyzioterapeut-ka v rehabilitačním středisku
Rehabilitační středisko MEDICAL POINT, s.r.o. Zlín má aktuálně volné místo pro fyzioterapeuta - fyzioterapeutku. Nutnost patřičného vzdělání - odbornost v oblasti rehabilitace, flexibilita.
MEDICAL POINT s.r.o. Rehabilitační centrum Zlín
Fyzioterapie a léčebná rehabilitace - kineziologický rozbor, cvičení ve vývojových řadách podle Koláře, metoda Mojžíšové
Studio FyzioVita Otrokovice pro zájemce z okolí Zlína, Uh. Hradiště i Kroměříže poskytuje služby fyzioterapie a léčebné rehabilitace. Využíváme kineziologický rozbor, cvičení podle Koláře, Mojžíšové.
Zubní implatáty-celková rekonstrukce chrupu i náhrada jednotlivých zubů
Dentální klinika Rafael Zlín provádí celkové rekonstrukce chrupu, využívá kvalitní zubní implantáty, které lze zavádět i jako náhradu jednotlivých zubů.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Kvalitní zubní implantáty, implantace, náhrada chybějících zubů
Na Dentální klinice Rafael ve Zlíně provádí implantace chybějících zubů. Kvalitní zubní implantáty jsou funkční i vzhledově srovnatelná náhrada původního zubu.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Antistresová Indická masáž hlavy Champi - pomocí akupresury se zbavíte bolestí hlavy, migrény, napětí ve svalech
V centru ViaNatura ve Zlíně používáme různé metody pro úlevu od bolestí, stresu, napětí. Při prevenci bolestí hlavy, migrény, nespavosti je vhodná Indická masáž hlavy CHAMPI, využívá se akupresury.
Antidekubitní matrace - účinná prevence a podpora léčby dekubitů
Pro efektivní prevenci a podporu léčby dekubitů skvěle poslouží aktivní antidekubitní matrace, které vyrábí a dodává společnost PROMOS spol. s.r.o.
PROMOS spol. s r.o.
Systém BOAS4 - bezdrátový opticko akustický signalizační systém se snadnou instalací a cenově dostupný
V sortimentu firmy PROMOS spol. s.r.o. naleznete moderní systém BOAS4 , který umožňují bezdrátově realizovat přenos signalizace mezi pacientem a sestrou. Snadná instalace a cenová dostupnost.
PROMOS spol. s r.o.
Ordinační bělení zubů - profesionální vybělení zubů
Rafael dentální klinika s.r.o. Zlín. provádí ordinační bělení zubů. Jde o profesionální vybělení zubů - zbavíte se zažloutnutí zubů po užívání ATB i zabarvení po kouření či konzumai kávy.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Estetická stomatologie-keramické korunky, fazety, náhrady zubu přístrojem CEREC 3D
Využijte možnosti Estetické stomatologie - nechejte si zhotovit keramické korunky, fazety, náhrady zubu přístrojem CEREC 3D. Stačí jedna návštěva Dentální kliniky Rafael Zlín.
MUDr. Rafael Chajrušev Zubní klinika Zlín
Přístroje EKG pro snímání elektrické srdeční aktivity pacientů
Kapesní, klasické či kompaktní přístroje EKG pro snímání srdeční aktivity pacientů vyrábí a dodává společnost PROMOS spol. s.r.o., která sídlí ve Valašském Meziříčí.
PROMOS spol. s r.o.
Přístrojová lymfodrenáž - efektivní pro detoxikaci organismu, podporu imunitního systému
Zbavte své tělo toxických látek a podpořte imunitní systém - pro efektivní detoxikaci organismu se objednejte na přístrojovou lymfodrenáž ve studiu FyzioVita Otrokovice. Ze Zlína snadno dostupné MHD.
Dámská, pánská lehká, kožená zdravotní obuv pro školství, lékaře, na doma - eshop, velkoobchod
Společnost Medistyle Otrokovice je velkoobchod zaměřený na zdravotní obuv, provozuje i eshop robmax.cz. Vybírat můžete koženou obuv pro zdravotnictví, školství i celodenní nošení a na doma.
Kovová fixní, snímací rovnátka, keramické aparátky pro všechny vady skusu
Řešení pro všechny vady skusu Vám doporučí MDDr. Stanislava Vašková - Ortodoncie Otrokovice s.r.o.. Kovová fixní rovnátka nebo keramické snímací aparátky pro děti i dospělé na Zlínsku.
Rovnátka na zuby odstraní křivé zuby, rovnání zubů-ortodoncie
Křivé zuby vyřeší rovnátka na zuby. Ortodoncie Otrokovice nabízí konzultace a pomoc při rovnání zubů pro klienty v okrese Zlín.
Reflexní terapie plosek nohou, masáž chodidel - akupresura jako řešení migrény, bolesti hlavy
Ve studiu ViaNatura Zlín si můžete dopřát u paní Evy Kovářové reflexní terapii, masáž nohou. Akupresura má dobré výsledky např. u migrény, bolesti hlavy, zad. Pořídit můžete i dárkové poukazy.
Zvýšená hygiena chrupu při nošení rovnátek je při ortodontické léčbě důležitá
Konzultace k ortodontické léčbě si můžete domluvit v ordinaci MDDr. Stanislavy Vaškové - Ortodoncie Otrokovice s.r.o. Pacienty vždy učíme správné hygieně chrupu, která je při nošení rovnátek důležitá.
Regererace těla - dárkový poukaz na klasické, relaxační, Thajské masáže
Helena Janušková ve svém studiu ve Zlíně kromě detoxikace organismu provádí i Thajské masáže nebo klasické, relaxační i Dornovou metodou. Dopřejte si regeneraci těla. K dispozici i dárkové poukazy.
První návštěva dítěte na ortodoncii-konzultace léčby křivých zubů
Konzultace ohledně léčby křivých zubů zvládne Vaše dítě v klidu u MDDr. Stanislavy Vaškové na Ortodoncii Otrokovice s.r.o.. První návštěva dítěte na ortodoncii je vhodná u smíšeného chrupu.
Fixní rovnátka pro dospělé před zhotovením můstku, zaváděním implantátu
MDDr. Vašková - Ortodoncie Otrokovice s.r.o. aplikuje fixní rovnátka i pro dospělé - řeší estetické nedostatky, postavení zubů před zhotovením můstku nebo zaváděním implantátu.