Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Kvalitní dioptrické brýle dámské, pánské i dětské
Kvalitní dioptrické brýle pořídíte na prodejně Oční optika Lesa Uherské Hradiště. Najdete u nás dámské, pánské i dětské dioptrické brýle mnoha tvarů a barev.
Oční optika Lesa, s.r.o.
Akce na multifokální brýlové čočky - 25% sleva na samozabarvovací skla
Využijte akce na multifokální brýlové čočky na všech pobočkách Oční optik Kamil Adamec - ve Zlíně, Fryštáku, Bystřici pod Hostýnem. Aktuálně je platná 25% sleva na samozabarvovací skla.
Ortopedická obuv, biomechanická zdravotní obuv z lékárny
Přijďte si vybrat zdravotní obuv do lékárny U kašny v Uherském Brodě. Na prodej je u nás jak ortopedická obuv Santé, tak biomechanická obuv Hanák.
Veterinární péče v chovech zvířat - poradenství pro chovatele ovcí, koz, skotu
Veterina Klabalská Zlín zajišťuje veterinární péči v chovech zvířat. Veterinární činnosti a poradenství poskytujeme pro chovatele ovcí, koz, skotu. Působíme v lokalitě Zlínský kraj, Morava.
Gynekologie, porodnictví, očkování proti rakovině děložního čípku Holešov, příjem nových pacientek
Gynekologie, porodnictví, očkování proti rakovině děložního čípku Holešov, příjem nových pacientek, ultrazvuková vyšetření, preventivní prohlídky, předpis hormonální antikoncepce.
Oční ordinace Zlín, vyšetření zeleného zákalu, ošetření úrazů očí, měření nitroočního tlaku
Oční ordinace Zlín, vyšetření zeleného zákalu, ošetření úrazů očí, měření nitroočního tlaku, vyšetření oční sítnice, předpis brýlí a léků.
Gynekologie, porodnictví, urogynekologie Zlín, péče o těhotné, antikoncepce, preventivní prohlídky
Gynekologie, porodnictví, urogynekologie Zlín, péče o těhotné, antikoncepce, preventivní prohlídky, zavedení nitroděložního tělíska, léčba poruch močového měchýře.
MUDr. Václav Vácha - Gynekologie a porodnictví, urogynekologie - Duam, s.r.o.
Veterinář pro skot, ovce, kozy - návštěvy u chovatelů, očkování, ošetření zvířat
MVDr. Miroslav Kubec z Veteriny Klabalská Zlín je veterinář pro skot, ovce, kozy. Zajišťuje návštěvy přímo u chovatelů, očkování, ošetření zvířat v chovech. Působíme v lokalitě Zlínský kraj, Morava.
Praktický lékař pro děti a dorost Vizovice, kojenecká poradna, zelená ordinace Vizovice a Újezd
Navštivte zelenou ordinaci paní doktorky MUDr. Ilony Klímkové, poskytujeme léčebnou péči pro děti a dorost.
Neurologická ordinace, léčba bolestí hlavy a páteře, Kroměříž
Neurologická vyšetření, diagnostika a léčba nervové soustavy, migrén, epilepsie či poruch vědomí v ordinaci MUDr. ŽELEZNÁ s.r.o. v Kroměříži a Holešově.
Veterinář pro psy, kočky, hospodářská zvířata - veterinární pohotovost
Veterina Zlín-Klabalská zajistí péči nejen pro psy, kočky, ale MVDr. Kubec je veterinář i pro hospodářská zvířata. Poskytuje tedy veterinární péči i pohotovost přímo u chovatelů.
Rezervační systém eReceptů - lékárna přijímá online rezervace léku z elektronického receptu
Lékárna U kašny Uherský Brod přijímá online rezervace léku z elektronického receptu. Využijte náš rezervační systém eReceptů - léky připravíme a zašleme Vám informaci, že jsou připraveny k vyzvednutí.
Wellness hotel, procedury pro povzbuzení a relaxaci - sauna i whirpool
Wellness hotel s procedurami jako je sauna, pára či whirpool je Regenerační centrum a hotel Harmonie v Bystřici pod Hostýnem, které Vám umožní relaxovat a povzbudit tak své tělo i mysl.
Hotel Adamantino, moderní ubytování u přehrady, restaurace, wellnes s bazénem, Luhačovice
Relaxační pobyt doplněný o kvalitní gastronomii zažijete v Luhačovicích, kde sídlí Hotel Adamantino ADAMANTIS GROUP s.r.o. Ubytování na břehu Luhačovické přehrady s wellness centrem i bazénem.
Hotel Adamantino ADAMANTIS GROUP s.r.o.
Vysoce účinná, lihová antivirová dezinfekce, ochranné pomůcky - roušky, respirátory, rukavice
Lékárna U kašny v Uherském Brodě je dostatečně zásobena. Na prodej je u nás jak vysoce účinná, lihová antivirová dezinfekce i ochranné pomůcky - roušky, respirátory a rukavice.
Lékárna, léky na předpis, volně prodejné léky, doplňky stravy, hygiena, kosmetika
Prodej léků na předpis a volně prodejného sortimentu od doplňků stravy přes čaje, bylinky až ke kosmetice a zdravotnickým potřebám v lékárně LUNAKROM MORAVIA s.r.o., Kroměříž.
Lékárna BENU LUNAKROM MORAVIA s.r.o.
Měření zraku, dioptrií, vyšetření očí oční lékařkou bez objednání
Cairoo - oční optika Uherské Hradiště zajistí vyšetření očí oční lékařkou bez objednání. Měření dioptrií u nás je rychlé. Předcházejte zhoršování zraku.
Léčba poruch imunity, alergologie, pneumologie, plicní Zlín, léčba a prevence dýchacího ústrojí
Léčba poruch imunity, alergologie, pneumologie, plicní Zlín, léčba a prevence dýchacího ústrojí, spirometrie, vyšetření plic, zjištění saturace kyslíku v krvi, astma.
Psychické problémy, stres, psychiatrie, akupunktura, homeopatika
Psychiatrická léčebna s poradenstvím či doporučením vhodné alternativní metody k pomoci od problémů zajišťuje MUDr. Marie Ošťadalová s.r.o. z Holešova.
Zubní ordinace, stomatologická péče – prevence a léčba zubů
Stomatologická ordinace ve Zlínské kraji, preventivní a léčebná péče o dutinu ústní a zuby, odstranění zubního kamene, protetika v ambulanci MUDr. Zuzany Plesníkové.
Čínská medicína, homeopatie pro zvířata - alternativní léčba zvířat
MVDr. Jiří Zábojník provozuje veterinární ordinaci v Uherském Brodě pro klienty z okolí Uherského Hradiště, Zlínského kraje. Zaměřuje se na alternativní léčbu: homeopatie, čínská medicína pro zvířata.
Polarizační sluneční brýle Invu - značkové brýle, limitovaná kolekce, sleva 30%
V Cairoo oční optika Uherské Hradiště máte jedinečnou možnost zakoupit polarizační sluneční brýle Invu. Na tyto značkové brýle je sleva 30% - limitovaná kolekce, každý model pouze jeden kus v ČR.
ORL ambulance, ordinace nosní, ušní, krční Vsetín, vyšetření, audiometrie, aplikace náušnic
ORL ambulance, ordinace nosní, ušní, krční Vsetín, otorhinolaryngologie, vyšetření, tympanometrie, audiometrie, aplikace náušnic, inhalační terapie.
Plicní ordinace, spirometrie, alergenová imunoterapie Zlín, inhalace, kyslíková léčba, Oxymetrie
Plicní ordinace, spirometrie, alergenová imunoterapie Zlín, inhalace, kyslíková léčba, oxymetrie, odpory dýchacích cest, pneumologická vyšetření, EKG vyšetření, bronchodilatační test.
Praktický lékař pro děti a dorost - Ordinace Honovi, s.r.o. se sídlem v Uherském Hradišti
Hledáte pro své dítko kvalifikovanou zdravotní péči? Již nehledejte. Ordinace Honovi, s.r.o. poskytuje komplexní léčebnou, preventivní a diagnostickou péči pro děti od narození až do 19 let.
Ordinace Honovi, s.r.o. Praktický lékař pro děti a dorost