Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Stomatologie Praha 6, zubní ordinace, implantologie, stomatochirurgie
Implantologii, stomatochirurgii, paradentologii, dentální hygienu a stomatologickou péči poskytuje VICTORIA - DENT, s.r.o., MUDr. Radim Horák s ordinací v Praze 6.
Produkce, zásobování a instalace lékařskými technologiemi, systémy Praha
Produkci, zásobování a instalaci různých lékařských systémů dodává firma Lab&Pharma spol. s r. o.
Ortopedické pomůcky, protetika, ortézy, bandáže, protézy, výroba na míru
Ortopedické pomůcky a vybavení, protetika, ortézy, bandáže, protézy, hole, invalidní vozíky na míru vyrábí společnost Ortotechnika, a.s. se sídlem v Praze.
Laboratoř, rozbory vody pitné, bazénové, odpadní pro domácnosti a firmy
Rozbory a analýzy vody pitné, bazénové, odpadní pro domácnosti, firmy, restaurace, koupaliště provede akreditovaná laboratoř Monitoring, s.r.o. se sídlem v Praze.
Rehabilitace a regenerace zad Praha - pomůžeme Vám od bolesti zad a hlavy
Rehabilitace zad Vám nabízí Komplexní klinika rehabilitací na Praze 8. Rehabilitace a následná regenerace na naší klinice v Praze Vám pomůže od bolestí zad, hlavy a končetin.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Validace technologických celků čistých prostor Praha - řídíme se normami ČSN, ISO a EN.
Zkontrolujeme a odborně vyčistíme prostory nemocnic a operační sály. Také se postaráme o hygienu a nezávadnost termostatů, sterilizačních tunelů, počítačových systémů, kabinek, boxů či izolátorů.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Klinika estetické a plastické chirurgie, vyhlazení vrásek, zvětšování prsou
Klinika estetické a plastické chirurgie Aurum Clinic, s.r.o., poskytuje svým klientů vyhlazení vrásek, odstranění ochablé kůže, zvětšení a korekci prsou, opravu jizev či odstranění celulitidy.
Porucha řeči, logopedie Praha - logopedická péče pro děti i dospělé
Poruchu řeči a logopedickou péči vám v Praze zajistí společnost COMHEALTH, s.r.o.
Dentální hygiena, dentální hygienistka, profesionální čištění zubů Praha 1
Společnost Prague City Dental nabízí a provádí profesionální čištění zubů tzv. dentální hygienu.
Mobilní tísňová péče Anděl Strážný,z.ú. - nyní možnost zápůjčky na týden zdarma
Registrovaná sociální služba poskytující mobilní tísňovou péči, která v případě potřeby zajistí pomoc klientům a jejich rodinám v jejich přirozeném domácím prostředí.
Mobilní skládací zástěny Silentia Praha – rychlá a jednoduchá manipulace, variabilní využití
Skládací mobilní zástěny Silentia od firmy LABO-MS spol. s r.o. z Prahy jsou praktické, využívané především ve zdravotnictví i v jiných oborech, kde je potřeba rychle zajistit klientům soukromí.
Protetická stomatologie Praha 1 -  kompozitní výplně, keramické fazety a korunky
Naše zubní špičková klinika Prague City Dental v centru Prahy 1 provádí také protetickou stomatologie, která plně nahrazuje ztracené tvrdé zubní tkáně nebo celé zuby či skupiny zubů.
Laboratorní diagnostika infekčních a neinfekčních chorob Praha
Státní veterinární ústav Praha (SVÚ Praha) nabízí laboratorní diagnostiku infekčních a neinfekčních chorob. Jedná se o všechny druhy zvířat.
Ortodoncie, rovnání zubů Praha 1 - fixní rovnátka
Ortodoncie je obor zabývající se rovnáním zubů, jak pro dospělé tak i pro děti. Rovnání zubů je moderní ortodoncie.
Zubní pohotovost pro dospělé a děti Praha 1
Máte nějaké akutní problémy s Vaším chrupem? Upadl vám zámeček z vašich rovnátek a vy hledáte okamžitou pomoc třeba i o víkendu?
Plazmaterapie Praha přírodní cesta k pleti bez vrásek
Esthetic Medical Clinic v Praze představuje novou metodu v péči o pleť. Regenerace stárnoucí a unavené pleti pomocí plazmaterapie bez aplikace nežádoucích umělých látek.
Zubní ošetření - vrtání zubu bez bolesti Praha 1
Zubní kazy jsou postrachem každého pacienta zubní ordinace. Odstranění zubního kazu je mnohdy nepříjemné a proto mají lidé ze zubních ordinací strach.
Stomatochirurgie nonstop, extrakce - trhání zubů moudrosti Praha 1
Naše privátní stomatologická klinika se sídlem na Praze 1 poskytuje komplexní zubní ošetření. Mezi naše další úkony patří i stomatochirurgie.
Skládací zástěny Silentia Praha od výrobce zdravotnického a laboratorního vybavení
Skládací Silentia v mnoha provedeních a velikostech, určené primárně pro zdravotnické vybavení, naleznete v nabídce ryze české společnosti LABO-MS se sídlem v Praze.
Analýza potravin, analýza vody - Státní veterinární ústav Praha
Potřebujete analyzovat čistotu vody, zjistit složení potravinových výrobků, či hledáte někoho na diagnostikování onemocnění zvířat?
Ordinace praktického lékaře pro dospělé, interní ambulance, Praha
Pokud hledáte kvalitní interní ambulanci a zároveň ordinaci praktického lékaře pro dospělé v Praze, neváhejte se obrátit na MUDr. Evu Kusákovou. Zajišťujeme preventivní i léčebnou péči.
Sérologie a virologie – odborná diagnostika nemocí zvířat  Praha
Státní veterinární ústav Praha nabízí komplexní služby v oblasti veterinární laboratorní diagnostiky. Virologie a sérologie jsou proto součástí našeho komplexu služeb.
Preventivní prohlídky dětí, preventivní péče o dítě, Praha 4
V péči o dítě hrají zásadní roli preventivní prohlídky v ambulancích praktických lékařů pro děti a dorost. Komplexní péči poskytuje ve své ordinaci i MUDr. Alexandra Vidnerová.
Odborná poradna, poradenství v péči o dítě, pediatrie Praha 4
Hledáte komplexní lékařskou péči a poradnu pro svého potomka? Obraťte se na pediatrickou ordinaci MUDr. Alexandry Vidnerové – poradíme Vám s péči o Vaše dítě s ohledem na jeho věk.
Očkování – povinná i nepovinná, dětský lékař, pediatr, Praha 4
Chcete své dítě chránit proti nemocem? Pak nezapomínejte na pravidelné očkování. Povinná očkování i očkování na vyžádání aplikujeme v ordinaci MUDr. Vidnerové na Praze 4.