Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Lékařská kosmetika a korektivní dermatologie Praha, vyšetření a léčba kožních a pohlavních chorob
Lékařská kosmetika a korektivní dermatologie Praha, vyšetření a léčba kožních a pohlavních chorob, denní sanatorium pro léčbu atopického ekzému, lupénky a dalších chorob.
Dentální centrum, péče o zuby Praha, ambulance stomatologie, bělení zubů, zubní náhrady
Dentální centrum, péče o zuby Praha, ambulance stomatologie, bělení zubů, zubní náhrady, bezbolestné odstranění zubního kazu, dentální hygiena, řešení parodontózy.
Dentální centrum Zolárek s.r.o.
Parodontologie Praha – úspěšná léčba moderní metodou
Obáváte se o svůj chrup z důvodu počínající či postupující parodontitidy? Je nejvyšší čas navštívit špičkové oddělení parodontologie moderní dentální kliniky Dental Office H33 s.r.o. v Praze.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Poliklinika Chodov, prevence, ambulantní vyšetření
Kvalitní lékařská péče v Praze. Vysoká odbornost i nadstandardní služby. Bez čekání. Komplexní zdravotní péče, pracovně lékařské služby, preventivní vyšetření i testování na protilátky COVID – 19.
Soukromá ortopedická ordinace v samotném centru Prahy
Léčba bolesti zad, kloubů a artrózy. Odborná konzultace a péče pro vaše tělo. Rychlé objednací termíny a profesionální péče. MUDr. Josef Jodl, odborník v oblasti ortopedie
Ekologická laboratoř PEAL Praha, rozbory vody, půdy a ovzduší, akreditované odběry vzorků, atesty
Ekologická laboratoř PEAL Praha, rozbory vody, půdy a ovzduší, atesty, akreditované odběry vzorků, měření emisí, rozbory odpadních materiálů, měření v pracovním prostředí.
Ekologická laboratoř PEAL s.r.o.
Léčba poruch a vad hlasu, sluchu a řeči Praha – pro všechny věkové kategorie
Léčbou poruch a vad hlasu, sluchu či řeči u pacientů všech věkových kategorií se zabývají odborníci v Centru komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny COMHEALTH s.r.o. v Praze.
Ošetření a čištění zubních kanálků Praha - mikroskopická endodoncie
Bolí Vás zuby? Možná potřebujete odborné ošetření a čištění zubních kanálků. V Dental Office H33 v Praze je odborná ordinace mikroskopické endodoncie, kde Vás ošetří a zbaví bolesti.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Onemocnění hlasivek - léčba Praha – klasické i alternativní metody léčby
Trápí Vás onemocnění hlasivek způsobené zánětem, alergií nebo úrazem? Pomoc a účinnou léčbu hledejte u odborníků v Centru komunikativní, fyzikální a alternativní medicíny COMHEALTH s.r.o. v Praze.
Berle pro děti Praha – moderní design a vylepšená ergonomie rukojeti
Sháníte berle nebo francouzské hole pro dětské pacienty? Širokou nabídku moderních berlí s vylepšenou ergonomickou rukojetí a předloketní opěrkou naleznete u výrobce ERILENS s.r.o. se sídlem v Praze.
Porucha hlasu, Foniatrie Praha - komplexní diagnostika a  následná terapie
Poruchou hlasu v Praha se zabývá společnost COMHEALTH, s.r.o. Foniatrie je péče o pacienty s poruchami hlasu, řeči a vadami sluchu.
Thomayerova nemocnice Praha, největší zdravotnické zařízení v ČR, specializovaná a odborná péče
Thomayerova nemocnice Praha, největší zdravotnické zařízení v ČR, specializovaná a odborná péče, moderního ošetřovatelství, diagnostická péče, ambulantní služby, lůžková část.
Relaxační a terapeutické masáže - ošetření a terapie pohybového aparátu příjemnou cestou
Rádi byste dopřáli svému tělu zasloužené uvolnění formou relaxační či terapeutické masáže? Společnost KCK SALVE spol. s r.o. se sídlem v Praze 2 provozuje relaxační, terapeutické a další masáže.
KCK Salve, s.r.o. Zdravotnické zařízení Praha 2
Lékařské přístroje Praha, prodej a servis lékařských přístrojů, monitory životních funkcí a EKG
Lékařské přístroje Praha, prodej a servis lékařských přístrojů, monitory životních funkcí a EKG, systémy ohřevu krve a roztoků, systémy ohřevu pacienta, pulzní oxymetry, pletysmografy.
Výzkumný ústav, meliorace a ochrana půdy Praha, rozbory půdy a vody, pedologie, tvorba map
Výzkumný ústav, komplexní meliorace a ochrana půdy Praha, rozbory půdy a vody, pedologie, tvorba map, průzkum půdy, pozemkové úpravy, analýzy půd, kalů, sedimentů, vody, rostlinného materiálu.
Ústav pro hydrodynamiku, výzkum, mechanika tekutin, reologie, hydrologie, úprava vody, Praha
Ústav pro hydrodynamiku Praha, laboratorní výzkum, mechanika tekutin, reologie, hydrologie, úprava vody, laboratoř pro vodní hospodářství, aplikační laboratoře.
Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, v. v. i.
Praktická lékařka pro dospělé Praha, ambulantní vyšetření a ošetření, prevence, očkování
Praktická lékařka pro dospělé Praha, ambulantní vyšetření a ošetření, preventivní prohlídky, očkování, měření krevního tlaku, odběry biologického materiálu, vypracování posudků.
MUDR. HANA NOVÁKOVÁ, ORDINACE PL PRO DOSPĚLÉ
Francouzské předloketní berle – eshop s výběrem pro děti, dospělé i velmi vysoké pacienty
Neobejdete se při chůzi bez francouzských předloketních berlí? Velký výběr těchto nepostradatelných pomocníků k pohybu naleznete na eshopu společnosti ERILENS s.r.o. z Prahy.
Alergologie, plicní ordinace, vyšetření plic, alergie, testy, astma, imunologie, vakcinace Praha
Alergologie, plicní ordinace, vyšetření plic, alergie, testy, astma, imunologie, vakcinace, potravinové alergie, atopický ekzém - MUDr. Přemysl Rákosník - Alergologie, Plicní Praha
Veterinární klinika Vethope, preventivní péče, špičková diagnostika Praha
Veterinární klinika Vethope, pravidelná preventivní péče, špičková diagnostika, péče o zuby, kastrace, očkování, čipování, plastické operace, chirurgické zákroky v šetrné inhalační anestezii.
Vethope, s.r.o.
Stomatologická klinika, zubní lékař, ortodoncie, dětský zubař, dentální hygiena Praha
Soukromá stomatologická klinika, zubní lékař, ortodoncie, dětský zubař, dentální hygiena, estetická stomatologie - Pštrossova Medical Centrum Praha
Pštrossova Medical Centrum Pštrossova Medical s.r.o.
Zdravotnické zařízení SALUBRA, ambulance, síť smluvních pracovišť Praha
Zdravotnické zařízení SALUBRA s.r.o. Praha poskytuje prevenci, nadstandardní léčebnou a preventivní péči a pracovnělékařské služby i v dalších smluvních pracovištích.
SALUBRA s.r.o.
Diagnostika a sortiment pomůcek pro zdravotnictví do nemocnic, lékaren a laboratoří
V naší nabídce najdete bohatý sortiment diagnostických pomůcek pro zdravotnictví, diagnostické přístroje a soupravy pro nejrůznější použití do nemocnic, laboratoří a do dalších oborů zdravotnictví.
Výroba ortopedických pomůcek na zakázku, protézy, ortézy, bederní pasy, obličejové masky Praha
Výroba ortopedických pomůcek na míru pro pacienty po amputaci nebo s vadami pohybového aparátu - Ortotechnika, a.s. Praha
Manuální terapie - chiropraxe Praha, mobilizace neboli srovnání kostrče od specialisty
Mobilizaci a léčbu páteře pomocí manuální terapie a chiropraxe s péčí lékařů specialistů žádejte v případě bolestí zad a po úrazech na klinice komplexní rehabilitace MONADA spol. s r.o. v Praze.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha