Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Alergologie a imunologie  pro děti a dospělé -  MUDr. Lenka Pennigrová CSc.
Potřebujete si nechat udělat alergologické či imunologické laboratorní vyšetření a nevíte na koho se máte obrátit?
Neurologické vyšetření, neurologie Praha – diagnostika, rehabilitace
Trpíte bolestmi zad, svalovou ochablostí nebo hledáte odborníky z oblasti neurologie? Pomoc a neurologické vyšetření najdete na klinice komplexní rehabilitace MODANA spol. s r.o. v Praze.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Stacionář Praha– léčba, rekonvalescence a relaxační pobyty v příjemném prostředí
Klinika MONADA spol. s r.o. v Praze nabízí klientům možnost léčby a rekonvalescence po operacích v moderně vybavených pokojích stacionáře.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Brýlové čočky prodej Praha 9 - plastové čočky s antireflexní úpravou od 340 Kč
Pro kvalitní a na míru vytvořené brýlové čočky zajděte do Oční Optiky Cvikr na Praze 9. Vybereme typ čoček přesně pro Vaši oční vadu určenou Vaším doktorem či naší firemní optometričkou.
Oční Optika Praha 9 Ondřej Cvikr
Rozbor odpadní vody Praha– vyhotovení do dvou týdnů
Rozbor a vyhodnocení odpadních vod z ČOV, sléváren či domácností, vypouštěných do vod povrchových a podzemních Vám zhotoví společnost Monitoring s.r.o., Praha 6.
Rychlý test na  COVID-19  -  pro použití zdravotnickými odborníky i na domácí testování!
Začátkem ledna 2020 byl identifikován nový koronavirus (COVID-19) jako původce infekce, která způsobuje virovou pneumonii ve Wuhan v Číně.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Berle Praha – ergonomické, funkční, pohodlné
Ergonomické, funkční a pohodlné jsou berle vyrobené společností ERILENS s.r.o., které jsou k dostání jako předloketní francouzské hole, podpažní berle nebo berle pro děti či pro vysoké pacienty.
Oční lékař Praha, vyšetření zraku u dětí i dospělých se zaměřením na šedý a zelený zákal
Komplexní vyšetření očí poskytuje Oční ordinace MUDr. Blanka Dienstbierová s.r.o. sídlící na Praze 7. Měříme a kontrolujeme zrak, léčíme zrakové vady i ostatní oční choroby.
Speciální mobilní zástěny Praha - pro okamžité vytvoření diskrétní zóny
Ryze česká společnost vyrábějící primárně zdravotnické vybavení LABO-MS se sídlem v Praze nabízí speciální mobilní zástěny pro okamžité vytvoření diskrétní zóny všude, kde je potřeba.
Zástěny do ordinací a nemocnic – skládací, mobilní i pevné
Mobilní, pevné i skládací zástěny od společnosti LABO-MS z Prahy jsou určené nejen do ordinací a nemocnic, ale všude tam, kde je třeba zaručit soukromí klientů.
Ordinace klinické psychologie a psychoterapie, profesionální dětský psycholog Praha
Odbornou psychologickou pomoc dětem i dospělým poskytuje tým psychoterapeutů ze zdravotního zařízení TERAPEUTIKA, s.r.o. z Prahy. Zajišťujeme individuální, rodinnou i skupinovou psychoterapii.
Stomatologické centrum v Praze 2, kvalitní péče o zuby
DesignDent, s.r.o. je stomatologické centrum v Praze 2 se špičkovou péčí zubních lékařů, nadstandartními službami, dětskou stomatologii a dentální hygienou.
Soukromá kožní ordinace Praha 12, vyšetření a léčba kožních chorob
Soukromá Kožní ambulance Zárubova, s.r.o. v Praze 12 se specializuje na vyšetření a léčbu kožních chorob, odstranění bradavic a lékařskou konzultaci v oblasti dermatologie.
Praktická lékařka pro dospělé, Praha 4, Budějovická poliklinika, prevence a diagnostika
O Vaše zdraví se postará zkušená lékařka MUDr. VÁCHOVÁ Margita s.r.o. ordinující na Praze 4. Provádíme veškeré lékařské úkony od preventivní až po léčebnou péči a očkování.
Ošetření nemocných a bolavých zubů Praha – záchovná stomatologie
Ošetření nemocných a bolavých zubů Vám provedou odborníci v oblasti záchovné stomatologie na klinice Dental Office H33 v Praze.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Rašelinové zábaly Praha - snižují bolest a uvolňují svalové spasma
THERAP-TILIA spol. s r.o., Praha realizuje rašelinové zábaly, které snižují bolest, prokrví a uvolňují svalové spasma, regenerují pokožku a urychlují metabolické procesy.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Léčebné masáže Praha - manuální léčebný zákrok – mechanoterapie
THERAP-TILIA spol. s r.o., Praha provádí manuální léčebný zákrok za pomoci masáží – mechanoterapie, která působí na svaly a zlepšuje jejich prokrvení, snižuje stres.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Extrakce poškozených zubů Praha 4 – zcela bezbolestně
Čeká Vás extrakce neboli trhání zubu a máte obavy z tohoto zákroku? V dentální klinice Dental Office H33 s.r.o. v Praze 4 provádí tyto výkony s lokální anestezií nebo v příjemné analgosedaci.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Kožní ambulance Praha 6, léčba kožních a pohlavních chorob, korektivní dermatologie
Komplexní služby dermatologa Vám poskytne Kožní ambulance Fialová, s.r.o. sídlící na Praze 6. Vyšetříme Vás a navrhneme vhodný způsob léčby s využitím balneofototerapie i kryosauny.
Komplexní rehabilitační a fyzioterapeutická péče v Praze
Komplexní rehabilitační a fyzioterapeutická péče o pacienty v každém věku za pomoci Vojtovy metody, cvičení dle Mojžíšové a masáží provádí THERAP-TILIA spol. s r.o., Praha.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Dětský psycholog v Praze, diskrétní psychologická poradna, komplexní vyšetření, děti s ADHD
Dobře míněné rady v oblasti výchovy a vývoje Vašich dětí Vám poskytne dětská psycholožka PHDR. DAGMAR PECHOVÁ, PSYCHOLOGICKÁ PÉČE O DĚTI A DOROST z Prahy 5 – Smíchov.
Lékařská péče pro dospělé, prevence a léčba pacientů, Praha 5
Preventivní, diagnostickou a léčebnou lékařskou péči, očkování a vyšetření zajišťuje praktický lékař pro dospělé MUDr. Eva Kusáková s.r.o., Praha 5.
Profesionální psychiatrická péče, psychiatrická ambulance Praha 5
Profesionální psychiatrická péče, odbornou léčbu duševních chorob, depresí, závislostí realizuje společnost Psychiatrická ambulance Smíchov s.r.o., Praha 5.
Psychoterapie individuální, párová i rodinná, psychoanalýza, supervize a duševní zdraví
S řešením rodinných i partnerských potíží Vám pomůže tým psychoterapeutů CETERA PhDr. Olga Holeyšovská na Praze 1. Poskytujeme individuální konzultace v oblasti duševního zdraví.
Stomické a inkontinenční pomůcky, výrobky pro hojení ran a péči o kůži, obvazy i náplasti
Mějte svůj život i intimní zdravotní potíže pod kontrolou, získejte zpátky sebejistotu a pocit bezpečí se společností COLOPLAST A/S odštěpný závod sídlící na Praze 5 Jinovice.