Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Úchopová ortéza Active Hands - prodej Praha – pro dospělé i děti
Nemůžete kvůli omezení úchopu předmětů vykonávat běžné činnosti? Řešením je úchopová ortéza Active Hands pro dospělé i děti, kterou na svém eshopu prodává společnosti ERILENS s.r.o. z Prahy.
Ortopedická ambulance Praha 2 - pro dospělé a děti
Profesionální péči a vyšetření pohybového aparátu nabízí dospělým i dětem ortopedická ambulance zdravotnického střediska KCK SALVE spol. s r.o. v Praze.
KCK Salve, s.r.o. Zdravotnické zařízení Praha 2
Prstové dlahy, sádrová obinadla i syntetické fixace Praha – ošetření zlomenin i distorzí (podvrtnutí)
Prstové dlahy, sádrová obinadla i syntetické fixace od společnosti ERILENS s.r.o. z Prahy spolehlivě ošetří zlomeniny či podvrtnutí a urychlí jejich hojení.
Praktický lékař a internista – ordinace Praha
Máte svého praktického lékaře? Pokud svého lékaře teprve hledáte a jste z Prahy, vyhledejte služby MUDr. Evy Kusákové.
Přístroje pro domácí ústní hygienu
Široký výběr přístrojů pro ústní hygienu v domácím prostředí zakoupíte na eshopu nebo v prodejně společnosti ELPEN-BRAUN.
Sluneční brýle s testem na propustnost UV záření
Chraňte své oči nejen při slunečném počasí se slunečními brýlemi s testem propustnosti na UV záření z Oční optiky Cvikr, která se nachází na Praze 9.
Oční Optika Praha 9 Ondřej Cvikr
Stomatologická laboratoř, fixní i snímací zubní protetika, implantáty
Stomatologická laboratoř Oldřišky Pochmannové v Praze realizuje fixní i snímací zubní protetiku, implantáty, můstky keramické, kovokeramické, zirkonové.
Dětská stomatologie Praha – první návštěva a ošetření
Na klinice Dental Office H33 v Praze na oddělení dětské stomatologie se postarají o zoubky nejmenších pacientů od jejich první návštěvy.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Hemeroidy – hemoroidy, Praha, Brno
Existuje mnoho nemocí, které vám můžou znepříjemnit život. V ON CLINIC – ProctoClinic vám pomůžeme alespoň s jednou nepříjemnou nemocí – hemoroidy (nebo lidově hemeroidy).
ON CLINIC, s.r.o. Léčba hemoroidů Praha
Dentální hygiena včetně Airflow dokonale odstraní zubní plak
Starejte se o svůj úsměv a navštěvujte pravidelně dentální hygienu v zubní ordinaci VICTORIA - DENT, s.r.o. na Praze 6, kde Vám pomocí techniky Airflow odstraní zubní plak i nežádoucí pigmentaci.
Zubní ošetření a dentální hygiena Praha – dárkové poukazy
Hledáte tip na dárek, který je praktický? Darujte poukaz na zubní ošetření, dentální hygienu nebo bělení zubů na klinice Dental Office H33 v Praze.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Francouzské berle a vycházkové hole Praha – pro snadnější chůzi
Snadnější chůzi v každodenním životě nebo po úraze zajistí francouzské berle a vycházkové hole navržené a vyrobené společnosti ERILENS s.r.o.
Ošetření zubního kazu bílou výplní Praha 4
Trápí Vás bolest zubu a máte podezření na zubní kaz? Pak neváhejte co nejdříve navštívit Dental Office H33 v Praze, kde Vám ošetří zubní kaz rychle a bezbolestně pomocí bílé výplně.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Kinesiologické a Cross Tapy - při aplikaci uleví od bolesti svalů, šlach a kloubů
Bolí Vás záda, svaly, klouby nebo šlachy? Od bolesti Vám uleví jednoduchou aplikací speciálních kinesiologických Tapů nebo Cross Tapů od společnosti ERILENS s.r.o. z Prahy.
Výroba a prodej berlí a francouzských holí Praha - pro oporu a odlehčení dolních končetin při chůzi
Berle nebo francouzské hole vám poskytnou patřičnou podporu. Trpíte sníženou pohyblivostí?
Zubní lékař Praha 6 – komplexní péče pro Váš chrup
Hledáte na Praze 6 zubního lékaře? Pak neváhejte kontaktovat zubní ordinaci VICTORIA - DENT, s.r.o., kde se profesionálně postarají o Váš chrup.
Oční lékař Praha 7, oftalmologická péče na vysoké úrovni, vyšetření zraku, měření dioptrií
Zkušeného lékaře specializujícího se na problematiku zraku a očních onemocnění naleznete na Praze 7 v Holešovicích v oftalmologické ordinaci MUDr. Bohdan Plicht s.r.o.
Léčba hemoroidů, hemeroidy Praha - možnost návštěvy specialisty – proktologa bez doporučení obvodního lékaře
Společnost ON CLINIC s.r.o., provádí léčbu hemoroidů neboli hemeroidů v Praze v nestátní zdravotnickém zařízení s bohatou mnoholetou zkušeností.
ON CLINIC, s.r.o. Léčba hemoroidů Praha
Naše nové internetové stránky se snadným vyhledávání spuštěny - MONADA spol. s r.o.
Snadné a přehledné vyhledávání informací nabízí nový design internetových stránek kliniky komplexní rehabilitace MONADA spol. s r.o., kterou naleznete v Praze.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Kvalifikace a validace výroby léčiv
O kvalifikaci a validaci procesů výroby produktů převážně ve farmaceutickém průmyslu se postará odborná česká společnost Lab & Pharma spol. s r.o. se sídlem v Praze.
Zubní implantáty Praha – bezbolestně v lokální anestezii
Vadí Vám při úsměvu nebo mluvení neúplný chrup? V Dental Office H33 v Praze nabízí zavedení zubních implantátů bezbolestně v lokální anestezii.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Praktický lékař pro dospělé Praha 2 – ordinace MUDr. Helena Enžlová
Hledáte lékařskou péči pro dospělé s ordinací na Praze 2? Pak se neváhejte obrátit na ordinaci praktické lékařky pro dospělé MUDr. Heleny Enžlové.
Laboratoř Praha – rychlé rozbory pitné, teplé, odpadní vody, odpadů a sedimentů
O rozbory pitné, teplé, odpadní i vody, vody z bazénu, ale i odpadů a sedimentů se postarají laboratoře společnosti Monitoring s.r.o. z Prahy.
Dentální hygiena s příspěvkem od Vaší zdravotní pojišťovny
Využijte příspěvků Vaší zdravotní pojišťovny na dentální hygienu, kterou Vám odborně provedou na Stomatologické klinice Dental Office H33 s.r.o. v Praze.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Pravidelné logopedické terapie a odborná péče o seniory se sníženou soběstačností Praha 5
JULIE - Centrum denních služeb pro seniory a afatiky nacházející se v útulné vilce na Praze 5 nabízí seniorům se sníženou soběstačností pravidelné logopedické terapie a odbornou péči.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP