Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Relaxační masáže Praha - Centrum Petra Havlíčka
Ing. Petr Havlíček, známý výživový poradce z oblíbeného televizního pořadu, se víc jak 20 let zabývá výživovým poradenstvím. Svým klientům nabízí postupy, které jsou prověřené dlouholetými zkušenostmi. Ke svým klientům přistupuje individuálně. Centrum Petra Havlíčka neposkytuje pouze nutriční poradenství, ale v jeho službách najdete i ...
Státní veterinární ústav provede odbornou diagnostiku Praha
Potřebujete provést veterinární diagnostiku uhynutí vašich zvířat? Zjistit, zda a jak onemocněla, vám mohou pomoci profesionálové ze Státního veterinárního ústavu v Praze.
Zdravotní středisko – gynekologie, dermatologie, ortopedie, Praha 2
Specializovanou zdravotnickou ambulantní péči v oborech gynekologie a porodnictví, ortopedie, estetická dermatologie a dermatovenerologie poskytuje společnost KCK SALVE spol. s r.o.
KCK Salve, s.r.o. Zdravotnické zařízení Praha 2
Syntéza oligonukleotidů – spojení umělé DNA a RND – realizace nadstandartních požadavků
Společnost BIOGEN Praha, s.r.o. je připravena pomocí špičkového softwaru realizovat Vaše nadstandartní požadavky ohledně syntézy oligonukleotidů DNA či RNA.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Parazitologie přispívá lepšímu léčení i chovu zvířat
Parazitologie je pro léčbu nemocí lidí i zvířat velmi důležitá věda, která se zabývá vztahy mezi parazity a jejich hostiteli.
Analýza příjmů a výdajů potravy – cesta k vyváženému jídelníčku a zdravé stravě
Analýzu příjmů a výdajů potravy a mnoho dalších užitečných služeb týkajících se zdravého životního stylu nabízí tým Centra Petra Havlíčka s více jak dvacetiletou tradicí v oboru.
Měření dioptrií v optice pro dioptrické brýle a kontaktní čočky
Přijďte si změřit zrak do Optiky Cvikr na Praze 9. Změří Vám dioptrie, pomohou Vám s výběrem brýlí a pomohou Vám s aplikací kontaktních čoček.
Oční Optika Praha 9 Ondřej Cvikr
Všeobecný praktický lékař pro dospělé, ordinace, Praha – Řepy
Profesionální zdravotní péči v oboru všeobecné praktické lékařství poskytuje MUDr. Olga Bajzová s.r.o. ve své ordinaci na Poliklinice Řepy v Praze 6 – Řepy, ulice Žufanova.
Péče o sportovce Praha – pro zdravý pohyb bez rizika bolesti či úrazu
Ať již sportujete závodně nebo rekreačně, zasloužíte si odbornou péči o Vás pohybový aparát. Klinika komplexní rehabilitace MONADA spol. s r.o. z Prahy Vám zaručí profesionální a efektivní přístup.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Prodej brýlí Praha 9 – dětské, sluneční i dioptrické bez doplatku
Sháníte brýlové obruby, dioptrická skla, sluneční brýle nebo dětské brýle? Prodej brýlí světových značek, široký výběr slunečních brýlí a vyškolený personál naleznete u Oční optiky Cvikr na Praze 9.
Oční Optika Praha 9 Ondřej Cvikr
Diagnostika infekčních onemocnění zvířat Praha 6
Společnost Státní veterinární ústav Praha provádí diagnostiku infekčních onemocnění zvířat. Naše služby: - pitvy zájmových, exotických a hospodářských zvířat - histopatologické vyšetření nádorů a ostatních tkání zvířat, včetně cytologie - imunofluorescenční průkaz infekčních chorob zvířat - vyšetření krevního séra na přítomnost ...
Všeobecný praktický lékař pro dospělé, ambulance, ordinace, Praha
Komplexní péči v oboru všeobecného praktického lékařství pro dospělé poskytuje MUDr. Hana Bílková – H.B. s.r.o., praktická lékařka pro dospělé, ve své ordinaci v Praze na Chodově.
Masážní terapie Praha Awakening – harmonizace a detoxikace celého těla
Cítíte se unavení, podráždění, bolí Vás záda a klouby nebo jsou Vaše svaly napjaté? Od všech těchto nepříjemností Vám může pomoci masážní terapie podle Awakening v centru COMHEALTH s.r.o. Praha.
Ortodoncie, fixní a snímatelná rovnátka, vady postavení chrupu, mezery mezi zuby
Ortodoncie, vady postavení chrupu, mezery mezi zuby, esteticky nerovné zuby se léčí rovnátky fixními či snímatelnými. Se vším poradí a pomůže MUDr. Radek Kokaisl s ordinací v Praze 10.
Centrum denních služeb Praha pro dospělé osoby s poruchou komunikace
V centru denních služeb Mezigeneračního centra Julie v krásném prostředí vily v Praze je připraven tým odborníků a logopedů pro pomoc dospělým osobám s poruchou komunikace.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Příspěvky na brýle od pojišťovny v optice Cvikr Praha 9
Optika Cvikr na Praze 9 Vám poradí s příspěvky od pojišťoven na brýle a komponenty. Ze zákona musí každý platit zdravotní pojištění a z toho plynou i určité výhody pro nás platící občany. Jednou z výhod je i příspěvek na dioptrické brýle a optické pomůcky. Nárok máme na akutní i preventivní ošetření u lékaře, který má smlouvu s pojišťovnou. Od ...
Oční Optika Praha 9 Ondřej Cvikr
Doplňkový sortiment k dioptrickým a slunečním brýlím Praha 9
Ochranné pomůcky pro Vaše brýle naleznete na Praze 9 v optice Cvikr. Koupíte zde pouzdra na sluneční a dioptrické brýle, roztok na čočky, šňůrky a lanka na brýle, lupy, čistící prostředky atd.
Oční Optika Praha 9 Ondřej Cvikr
Rehabilitace Praha – odborná pomoc fyzioterapeuta nejen při potížích pohybového aparátu
Pokud potřebujete z jakéhokoliv zdravotního důvodu služby fyzioterapeuta a celkovou rehabilitaci, obraťte se s důvěrou na služby společnosti COMHEALTH s.r.o. z Prahy.
Hledám sponzory na zaplacení kurzu do Indie - jako lékařka foniatrie a ORL nabízím celoroční VIP péči v této oblasti!
Jsem lékařka foniatrie a ORL. Dělám klasickou i alternativní medicínu. Kromě jiného pracuji i s léčivou energií. Jsem dikšadávající.
Centrum denních služeb pro pro seniory Praha 5 - pro dospělé trpící poruchou řečových funkcí (afatikům)
Představujeme Vám - Centrum denních služeb pro seniory na Zbraslavi, který se nachází ve vile v ulici Elišky Přemyslovny č.p. 445.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Sluchadla na míru, sluchová protetika Praha - pomůcky pro sluchově postižené
Sluchadly na míru a sluchovou protetikou se zabývá společnost COMHEALTH, s.r.o. Chcete lépe slyšet? Jste u nás správně!
OCTENISEPT - antiseptikum na sliznici pokožku  - nenarušuje hojení uměle vyvolaných ran, není karcinogenní!
OCTENISEPT - použití - v gynekologii, urologii, proktologii, dermatolofii, v infekčních odděleních, odd. intenzivní péče, venerologii, geriatrii, porodnictví apod.
Zubní pohotovost, ošetření zubního kazu bez vrtání Praha - moderní metody v ošetření zubů
Zubní nonstop klinika, kde prvotřídní stomatologové poskytují komplexní dentální služby. Chcete-li mít úsměv jako hollywoodská hvězda, je zubní klinika Prague City Dental tou správnou volbou.
Elektroléčba, ultrazvuk a pulzní magnetoterapii Praha - vše na jednom místě
Nestatní zdravotnické zařízení THERAP-TILIA provozuje osm ambulantních oddělení v oboru fyzioterapie a komplexní léčebné rehabilitace v různých lokalitách Prahy.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha