Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Botulotoxin vám dodá odpočatý vzhled - zákrok bez hospitalizace
Privátní plastická a kosmetická chirurgie Třinci všechny zákroky včetně aplikace botoxu provádí ambulantně či s maximálně jedním dnem hospitalizace. Nemusíte se tedy bát dlouhého pobytu u nás.
PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE MUDr. Daneš Raška, MUDr. Jiří Palkovský
Pediatrie, praktický lékař pro děti, homeopatika, poradenství
Alternativní pediatrická ambulance v centru Hlučína MUDr. Hana Sýkorová, praktická lékařka pro děti, školení, kurzy a lektorská činnost.
Lékárna Opava - prodej léků, kvalitní zdravotnické potřeby, homeopatika, kosmetika
Prodej léků, léčiv, potravinových doplňků, homeopatik, kosmetiky a zdravotnických pomůcek Vás zajišťuje Lékárna POLIKLINIKA s.r.o. v Opavě.
Rekreační wellness pobyt pro dva s polopenzí a vstupem do bazénového komplexu a Whirlpool
Chcete-li se svým partnerem prožít pěkné chvíle v malebném prostředí Jeseníků, využijte nabídku rekreačních wellness pobytů pro dva, které pro Vás připravily Horské lázně Karlova Studánka.
Pacienti po infarktu, lázně - vysoký krevní tlak, srdečně-cévní onemocnění
Pacienti po infarktu mohou využít lázní, které jsou určené pro osoby s vysokým krevním tlakem a srdečně-cévním onemocněním v Horských lázních Karlova Studánka.
Akreditovaná kalibrační laboratoř Frýdek-Místek, kalibrace měřidel, teploměrů, vah, tlakoměrů
Akreditovaná kalibrační laboratoř Frýdek-Místek, kalibrace pracovních měřidel, teploměrů, vah, tlakoměrů, metrologická laboratoř, komplexní servis a poradenství v oblasti metrologie.
MSP - GLOBAL s.r.o. kalibrační laboratoř
Chemické, mikrobiologické, lékárenské rozbory vody - Laboratoř Morava
Chcete si objednat analýzu vody nebo jiný rozbor? Potřebujete zjistit, zda je vaše voda z kohoutku či studny pitná? Kontaktujte nás! Poradíme vám!
Digitální lékárenské teploměry pro bezpečné uchovávání a skladování léků
Uchovávejte a skladujte léky bezpečně! U společnosti Opting servis si můžete nyní zakoupit digitální lékárenské teploměry, díky kterým budete mít teplotu pro správné uchování pod kontrolou.
Vychutnejte si ubytování v luxusních apartmánech v horském prostředí, soukromou vířivku i bazén v ceně
Odpočinek, relaxaci, možnost návštěvy vířivky a bazénu, Vám zajistí ubytování v luxusních 4* apartmánech vily Eugen v Karlové Studánce, v malebném horském prostředí Hrubého Jeseníku.
Sportovní sluneční brýle - široký výběr brýlí pro cyklisty, běžce, lyžaře i jiné sportovce
Sportovní sluneční brýle by měly být nedílnou výbavou každého sportovce. V naší oční optice naleznete široký výběr kvalitních slunečních brýlí, které Vaše oči ochrání nejen před UV zářením.
LUBRIMEX, s. r. o. oční optika Bruntál
Přípravky proti klíšťatům - spolehlivá a dokonalá ochrana pro Vašeho zvířecího miláčka
Myslete na ochranu před klíšťaty včas a mějte po ruce pro vaše zvířecí mazlíčky účinné přípravky, které můžete zakoupit ve veterinární ordinaci MVDr. Richarda Savioly v Moravské Ostravě.
Pomoc při bolesti krční páteře, beder, zablokovaného krku i zad – odstranění potíží
Potřebujete-li pomoc při odstranění potíží spojenými s bolesti krční páteře, beder či zablokovaných zad i krku, oslovte maséra Ing. Petra Fialu z Ostravy – Porubě, kde Vám pomůže od problému.
Zubní péče o chrup u psa a koček - odstranění zubního kamene ultrazvukem
Zubní kámen trápí spoustu domácích mazlíčků. Nepodceňujte zubní péči o chrup u psa nebo u kočky. Obraťte se na veterinu MVDr. Savioly v Ostravě, kde vašemu mazlíčkovi odstraní zubní kámen ultrazvukem.
Zubní lékařství pro děti a dospělé, okres Karviná
MUDr. Pavla Hasprúnová - Stomatologická ordinace v okrese Karviná zajišťuje komplexní péči o zuby a dásně, preventivní péči a léčbu chrupu, zubní protetiku.
Liposukce, lipolýza - boj s podkožním tukem, tvarování postavy
Obraťte se na Plastickou a kosmetickou chirurgii ve městě Třinec. Tvarování postavy se věnujeme již řadu let. Dáme vám tak všechny potřebné informace a poradíme vám s řešením vaší situace.
PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE MUDr. Daneš Raška, MUDr. Jiří Palkovský
Transportní vozík s nosítky k převozu pacientů – eshop, prodej
Transportní vozík s nosítky k převozu pacientů můžete najít v eshopu společnosti LABORATORNÍ A ZDRAVOTNICKÁ TECHNIKA OPTING servis, která je dodavatelem pro ordinace, nemocnice, laboratoře i lékárny.
Mentální koučink pro boj s nadváhou, poradenská a rekondiční činnost a vyšetření přístrojem Bodystat
Vyšetření Bodystatem, které pomáhá určit ideální hmotnost, mentální koučink jak bojovat s nadváhou, to vše zajistí poradenské a rekondiční centrum PROZIT MUDr. Šárky Andělové CSc. v Ostravě.
Veterina pro vaše mazlíčky - citlivé očkování a čipování psů i koček
Veterina pro vaše mazlíčky v Ostravě, kde můžete nechat bez obav citlivě naočkovat a očipovat své psy i kočky, je ordinace MVDr. Richarda Savioly, která poskytuje veškeré veterinární služby.
Vojtova metoda pro dospělé – účinná léčba pohybového aparátu, fyzioterapie
Účinnou léčbou pohybového aparátu se zabývá Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. František Golla z Opavy, kde provádí také Vojtovu metodu pro dospělé.
Výživový poradce pro lidi s nadváhou pomáhá se zdravým hubnutím při skupinové i individuální terapii
Nutriční poradce pomáhá při hubnutí pacientům s nadváhou formou skupinových či individuálních terapií. Navštivte poradenské a rekondiční centrum Prozit MUDr. Šárky Andělové, CSc. v Ostravě.
Kastrace, kleštění kocourů a sterilizace koček - řešení nežádoucího množení
Pokud přemýšlíte o kastraci aneb kleštění kocoura či sterilizaci kočky, obraťte se na veterinární ordinaci MVDr. Savioly v Ostravě, kde poskytujeme profesionální péči pro vaše mazlíčky.
Závěsná optotypová tabule s osvětlením i bez - pro snadné vyšetření ostrosti zraku
Závěsné optotypové tabule s osvětlením i bez něj pro snadné vyšetření ostrosti zraku zajišťuje pro ordinace, nemocnice i ambulance firma Laboratorní a zdravotnická technika Opting Servis v Ostravě.
Lázně po onkologické léčbě, ženy po rakovině prsu - léčivé pobyty
Lázně po onkologické léčbě, například pro ženy po rakovině prsu nabízí státní podnik Horské lázně Karlova studánka, která se specializuje na realizaci léčivých pobytů.
Dornova metoda, jemná technika pro navrácení kloubů a obratlů - pomoc nejen při bolestech zad
Masér Petr Fiala v Ostravě aplikuje Dornovu metodu, což je jemná technika, která slouží k navracení kloubů a obratlů do správné polohy, jemně ale účinně napravuje vadné postavení a držení těla.
Profesionální veterinář - kastrace feny a psa z chovatelských i zdravotních důvodů
Dnes již běžně feny i psy podstupují kastraci, ať už z chovatelských či zdravotních důvodů a u veterináře MVDr. Richarda Savioly v Ostravě navíc kromě profesionality oceníte také osobní přístup.