Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Geopatogenní zóny, eliminace jejich působení pomocí přístroje EKOPlus
Geopatogenní zóny, negativní účinky na spánek, eliminace a odrušení volných energií a jejich působení pomocí přístroje EKOPlus 24-72 společností Jiří Hlinka - Podpora Bytí, Ostrava.
Prodej ortopedická zdravotní obuv a potřeby - ulevte unaveným nohám !
Pokud si chcete pořídit kvalitní zdravotní obuv pro léčbu ortopedických vad nohou, tak navštivte zdravotní prodejnu NAĎA v Novém Jičíně.
Rekondiční pobyty pro pacienty s psychiatrickou diagnózou
Rekondiční pobyty, ubytování, jídlo, program pro pacienty s psychiatrickou diagnózou, aktivizační a socioterapeutické činnosti se zkušeným personálem zajišťuje Dobrá psychiatrie, s.r.o.
Ordinace praktického lékaře v Mořkově, kvalitní zdravotní péče s citlivým přístupem k pacientům
Důvěryhodného praktického lékaře naleznete v Mořkově v okresu Nový Jičín. Ordinace Mich Med s.r.o. Vám zajistí kvalitní zdravotní péči v rukou našeho ochotného lékařského týmu.
Praktický lékař v Novém Jičíně s vysoce moderním technologickým vybavením a příjemnou ordinací
Lékařskou péči v Novém Jičíně Vám zajistí praktický lékař z ordinace Mich Med s.r.o. Čeká na Vás příjemný zdravotnický personál a ordinace s mnoha moderními přístroji.
Ordinace praktického lékaře pro dospělé Nový Jičín, léčebná a preventivní péče
Vysoce kvalitní lékařskou péči Vám poskytnou zkušení lékaři z ordinace Mich Med s.r.o. v Novém Jičíně. Zajistíme Vám nadstandardní lékařskou péči a tým profesionálních lékařů a sester.
Ordinace praktického lékaře pro dospělé v Karviné, prevence, léčba
Zdravotnictví, preventivní a léčebná péče, ošetření, vyšetření, odběry, očkování, EKG, CRP realizuje MUDr. Ľubomír Pacanovský v ordinaci praktického lékaře pro dospělé v Karviné.
Praktická lékařka Třinec, léčebná a preventivní péče, závodní lékař
Ordinace praktické lékařky pro dospělé MUDr. Radany Šoltésové s.r.o. v Třinci, léčebná a preventivní péče, závodní lékař, odběry, očkování, rehabilitace, akupunktura, vyšetření cév.
Zubní ordinace, stomatologie, protetika, ortodoncie, rovnátka
Zubní ambulance, komplexní stomatologickou péči, prevenci, ošetření zubních kazů, protetiku, ortodoncii a stomatochirurgii zajišťuje centrum Webe-Denti, s.r.o., Karviná.
Praktický lékař pro dospělé, preventivní a léčebná péče, Petřvald
Preventivní a léčebnou péči, diagnostiku, ošetření zranění, léčbu onemocnění v oboru všeobecného lékařství zajišťuje praktická lékařka pro dospělé MUDr. Jarmila Kremerová, Petřvald.
Fyzioterapie a rehabilitace - kvalifikovaní lékaři a fyzioterapeuti
V oblasti fyzioterapie a rehabilitace se můžete spolehnout na Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. Františka Golly v Opavě.
Ordinace praktické lékařky Frýdek-Místek, příjem nových pacientů
Praktická lékařka pro dospělé, diagnostika, léčba, prevence onemocnění, závodní péče, vyšetření krve, moči, stolice v moderní ordinace MUDr. Marie Stivarové, Frýdek-Místek.
Tenisový, golfový (oštěpařský) loket a jeho léčba Opava - spolehlivé řešení bolesti
Máte ostré bolesti v oblasti lokte? Omezují Vás tyto bolesti v běžném i pracovním životě? Navštivte zařízení MUDr. Františka Golly v Opavě, kde se zabýváme tenisovým i golfovým loktem a jeho léčbou.
Rostlinné koupele, celotělové masáže přírodními rostlinnými oleji
Relaxaci a odpočinek si vychutnáte při rostlinné koupeli nebo masáži, která vás uvolní a dodá energii. Zámek Zábřeh připravil rostlinné koupele a celotělové masáže přírodními rostlinnými oleji.
Zdravotní potřeby pro vaše zdraví - ortézy, kompresní prádlo
Pokud hledáte zdravotní potřeby v Novém Jičíně, kde budete mít na výběr ze širokého sortimentu zdravotních potřeb, ortéz, kompresního prádla či obuvi, pak navštivte zdravotnickou prodejnu NAĎA.
Metoda dle Mojžíšové - cvičení pod odborným dozorem proti bolesti zad a zlepšení dynamiky páteře
Navštivte speciální cviční pod odborným dozorem v Centru ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. František Golla, kde využíváme metody Ludmily Mojžíšové.
Last minute pobyty v apartmánech v horském lázeňském prostředí
Využijte jedinečnou příležitost Last minute pobytů v malebném prostředí horských lázní Karlova Studánka v Jeseníkách a přijeďte si k nám odpočinout.
Volně prodejně homeopatika - bohatý lékárenský sortiment levně
Volně prodejně homeopatika nakoupíte u lékarny POLIKLINIKA s.r.o., která se zaměřuje na prodej farmaceutických výrobků. Nabízíme bohatý lékárenský sortiment za příznivé ceny.
Ordinace praktické lékařky pro děti a dorost v Kopřivnici, léčba, prevence
Praktická lékařka pro děti a dorost v Kopřivnici, diagnostika, léčba, odhalení příčin nemocí, prevence, nastřelení náušnic zajišťuje ordinace MUDr. Marta Horáčková s.r.o.
Týdenní i víkendový pobyt v Karlově Studánce v Jeseníkách s návštěvou Eko farmy v Karlovicích
Přijeďte si užít týdenní nebo víkendový rekreační pobyt do Horských lázní Karlova Studánka v Jeseníkách a využijte možnost navštívit Eko farmu v Karlovicích, kde se seznámíte s životem na farmě.
Léčebná kosmetika na kožní problémy a exém
Lékárna POLIKLINIKA s.r.o. se zaměřuje na volný prodej zdravotní kosmetiky. V naší lékárně naleznete také široký sortiment léčebné kosmetiky na kožní problémy a exémy.
Dermocentrum Opava -  léčebná kosmetika pro kožní onemocnění, krémy pro alergiky
Lékárna POLIKLINIKA s.r.o. se kromě prodeje farmaceutických výrobků zabývá také provozem Dermocentra v Opavě, kde prodává léčebnou kosmetiku pro různá kožní onemocnění či alergiky.
Biorezonance - terapie pro podporu odvykání kouření, cigaret
Terapeutka Petra Pilchová z Ostravy provádí biorezonanční terapii s pomocí nejnovějšího přístroje Bicom Optima 2. generace, který se v mnoha evropských zemích využívá pro podporu odvykání kouření.
Prodej, e-shop - léky, spreje, pastilky, sirupy na chřipku a nachlazení, které zaručeně pomohou
Trápí-li Vás chřipka a nachlazení, Lékárna Bazalka s.r.o. v Ostravě má spoustu produktů, které Vaše obtíže zmírní. Abyste nemuseli vycházet z domu, veškeré přípravky můžete zakoupit přes jejich e-shop
Lékárna Bazalka, s.r.o. u Penny marketu
Pobyty pro rodiče s dětmi především v lyžařské sezóně - krásné prostředí
Pobyty pro rodiče s dětmi především v lyžařské sezóně realizují Horské lázně Karlova Studánka, které mohou nabídnout krásné prostředí, které dodá pobytu tu pravou atmosféru.