Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Veterinární vyšetření dýchacích cest u zvířat, bronchoskopie
Veterinární klinika Vítkovice s.r.o. v Ostravě zajišťuje kvalifikovanou veterinární péči zvířecích mazlíčků a klade důraz především na prevenci a léčbu podle nejaktuálnějších léčebných postupů.
Veterinární pohotovost pro psy i kočky - komplexní vyšetření vašich mazlíčků
Veterinární pohotovost pro psy i kočky můžete navštívit na Veterinární klinice Vítkovice s.r.o. v Ostravě, kde vám poskytneme komplexní vyšetření vašich mazlíčků.
Kompletní vybavení pro rehabilitační ústavy, lázně a speciální léčebné zařízení
Ostravská společnost INDICO s.r.o. Vám dodá rehabilitace všeho druhu - vytipuje objekt, postará se o stavební úpravy, kolaudaci a následnou dodávku veškerého zdravotnického nábytku a vybavení.
Zdravotnický nábytek, zařízení, vybavení pro ambulance, ordinace i lékárny
Zdravotnický nábytek a další zařízení a vybavení pro ambulance, ordinace i lékárny zajišťuje společnost Indico s.r.o., která je specialistou na modernizaci těchto prostorů.
Zvěrolékař, očkování psů a koček, veterinární ordinace s přátelským a pozitivním přístupem
Veterinární ordinace Veterinární klinika Vítkovice s.r.o. v Ostravě se věnuje komplexní péči o malá zvířata s důrazem na prevenci, odbornou léčbu a přátelský a pozitivní přístup k pacientovi.
Zařízení lekářské ordinace, ambulance na klíč – rekonstrukce a vybavení
Chystáte se otevřít či zrekonstruovat lékařskou ordinaci? Firma INDICO s.r.o. Vám pomůže. Specializuje se na veškeré vybavení zdravotnických zařízení a zajistí Vám ambulanci na klíč.
Dárkový poukaz na vstupní vyšetření v dietní poradně a sestavení jídelníčku na míru
Pokud přemýšlíte nad dárkem pro blízkou osobu, která by chtěla zatočit se svou váhou, zakupte jí dárkový poukaz na vstupní vyšetření a sestavení jídelníčku v dietní poradně Slimbee v Ostravě.
Soukromá veterinární ordinace, profesionální služby veterináře
Soukromá veterinární ordinace v Hlučíně MVDr. Petra Gajdošíka poskytuje služby veterináře a funguje téměř 20 let. Za ta léta jsme ošetřili tisíce zvířecích pacientů z Bohumína, Opavy, Ostravy aj.
Kvantová terapie – technika, jak se zbavit strachu i nemocí
Ve Studiu Naturopatie Pavly Novotné v Ostravě můžete využít kvantové terapie, tedy techniky, která vás při správné aplikaci dokáže zbavit strachu i nemocí.
Screeningové mamografické preventivní vyšetření prsu - nejmodernější na Moravě
Mamografický screening - vyšetření s cílem odhalit nádor či rakovinu prsu můžete absolvovat akreditovaném MEPHACENTRU v Ostravě. Naše centrum patří k nejmodernější na severní Moravě.
E-shop - zdravotnické prostředky, vybavení pro lékárny, laboratoře, ambulance
Potřebuje vaše lékárna, laboratoř, ordinace, ambulance či klinika zdravotnické vybavení? Firma INDICO s.r.o. se specializuje na prodej zdravotnického zařízení a vybavení včetně laboratorní techniky.
Profesionální veterina - kastrace psů a koček s největším komfortem
Profesionální veterina v okolí Hlučína a Opavy, která provádí komplexní služby v oblasti kastrace psů a koček, je veterinární ordinace MVDr. Petra Gajdošíka.
Preventivní čištění zubů u psů a koček - vyšetření zubů přispívá k jejich zdraví
Veterinární ordinace Palackého Opava nabízí kompletní preventivní čištění zubů u psů a koček, díky němuž můžete Vašemu čtyřnohému mazlíčkovi ušetřit spoustu nepříjemností.
Veterinární ordinace Palackého Opava
Relaxační zámecké pivní koupele a masáže na zámku, pivní lázně
Toužíte-li po odpočinku a relaxaci, pak vyzkoušejte pivní lázně a relaxační zámecké pivní koupele a masáže na zámku Zábřeh. Prožijete zde jedinečný relaxační zážitek.
Kosmetický salon pro psy a kočky, stříhání a úprava psů
Veterinární ordinace MVDr. Petra Gajdošíka v Hlučíně poskytuje profesionální péči pro psy a kočky. Dopřejte vašim zvířecím miláčkům tu nejlepší péči a vezměte je do kosmetického salonu.
Veterinární péče - šetrné chirurgické zákroky, operace zlomenin u malých zvířat
Šetrné chirurgické zákroky jako operace zlomenin u malých zvířat provádí Veterinární klinika Vítkovice, s.r.o., která klade důraz na léčbu dle nejnovějších lékařských postupů.
Psychosomatika - psychosomatické příčiny nemoci, co nám nemoc chce sdělit
Studio Naturopatie v Ostravě se věnuje psychosomatice, pomůže Vám vypořádat se s obavami, strachy, naučí Vás zvládat stres a napoví, jak ovlivnit myšlení a prožitek emocí, aby nedocházelo k onemocnění
Odčervení psů i koček - likvidace vnitřních parazitů správně a pravidelně
Odčervení psů i koček provádí na veterinární klinice Vítkovice s.r.o. v Ostravě. Zajistěte pravidelnou a správnou likvidaci vnitřních parazitů a chraňte tak nejen své zvíře, ale i sebe.
Májový pobyt na horách - rekreační pobyty s procedurami v horských lázních
Májový pobyt na horách pro Vás letos připravili Horské lázně Karlova Studánka. Přijeďte se zrelaxovat do Jeseníků, kde je nejčistší vzduch v České republice a užijte si rekreační pobyt s procedurami.
Profesionální dietní poradna, prodej zdravé stravy a produktů ke snížení váhy
Dietní poradna Slimbee v Ostravě Vám pomůže zatočit s nadváhou. Náš speciálně vyškolený výživový poradce Vám sestaví jídelníček přímo na míru a stane se Vašim partnerem při hubnutí.
Léčba onemocnění pohybového aparátu metodou VRL - Vojtova reflexní lokomoce
V opavském rehabilitačním zařízení v klášteře na ulici Sušilova 1 je tým fyzioterapeutů vyškolený ve speciální léčebné technice. Jedná se o metodu VRL - Vojtovu reflexní lokomoci.
OCT podrobné vyšetření očí při podezření na zelený zákal, onemocnění sítnice, u cukrovky
Optická koherentní tomografie - OCT je podrobné vyšetření očí při podezření na zelený zákal, onemocnění sítnice či u cukrovky a je prováděna na poliklinice MEPHACENTRUM a.s. v Ostravě.
Hiporehabilitace se vším všudy - rehabilitační péče prostřednictvím koně, pro osoby se specifickými potřebami
Profesionální hiporehabilitaci neboli komplexní rehabilitační péči prostřednictvím koně můžete dopřát osobám se specifickými potřebami v Bystřici. Ubytování můžete využít právě v penzionu Ovečka.
Naturopatie – řešení potíží s oslabenou imunitou, odkyselením organismu, hloubkovou detoxikací těla
Potíže s oslabenou imunitou pomáhá řešit Studio naturopatie Pavly Novotné, která se zaměřuje na odkyselení organismu, očistu střev, jater a celého organismu i efektivní hubnutí.
Zvěrolékař, očkování, čipování psů i koček - kvalitní služby a péče
Zvěrolékař v Hlučíně realizující očkování a čipování psů i koček a další péči o domácí mazlíčky je MVDr. Petr Gajdošík. Naše veterinární ordinace poskytuje opravdu kvalitní služby již od 90. let.