Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Stomatologické vyšetření u zvířat, preventivní čištění zubů u koček a psů
Veterinární klinika Vítkovice, s.r.o. v Ostravě poskytuje stomatologické vyšetření u zvířat a preventivní čištění zubů u koček a psů, které ochrání jejich chrup a přispěje k jejich zdraví.
Vybavení pro zdravotnické zařízení, lékárny, ambulance na klíč
Zdravotnické zařízení a vybavení včetně nábytku pro ordinaci, kliniku, lékárnu zajistí společnost INDICO s.r.o., která je specialistou na modernizaci zdravotnických prostor.
Praktická lékařka pro děti a dorost, pediatrie MUDr. Horáčková
MUDR. Marta Horáčková s ordinací v Kopřivnici poskytuje léčebnou a preventivní péči pro děti a dorost do 19 let. Jsem zkušený pediatr s laskavým a pečlivým přístupem k dětem.
Vanové a vířivé koupele pro relaxaci a uvolnění svalů
Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. František Golla je ambulantní zařízení, které mezi svými službami poskytuje vanové a vířivé koupele pro relaxaci a uvolnění svalů v Opavě.
Zažeňte jarní únavu a dopřejte si relaxaci v lázních Karlova Studánka v Jeseníkách
Potřebuje-li si Vaše tělo a mysl odpočinout od shonu všedního dne, naše horské lázně jsou pro Vás ideální. Můžete využít naše wellness pobyty, které budou mít na Vás prokazatelné pozitivní účinky.
Zdravotní cvičení pro veřejnost pro zmírnění bolestí a špatných pohybových návyků
Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. František Golla v Opavě poskytuje pro veřejnost zdravotní cvičení pro zmírnění bolestí a špatných pohybových návyků.
Močová inkontinence u žen - léčení gynekologických a urologických potíží
Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti v Opavě nabízí léčbu gynekologických a urologických potíží, včetně močové inkontinence u žen.
Celostní zdraví - pohled na nemoc trochu jinak, holistický přístup, psychosomatika
Pavla Novotná ve Studiu Naturopatie v Ostravě vám pomůže zjistit příčiny vašich nemocí, špatného zdravotního stavu a pomůže vám uvést vaše tělo a duši do rovnováhy.
HIV testy - bezplatná poradna AIDS, anonymní testování
Na pracovišti Zdravotního ústavu se sídlem v Ostravě poskytujeme anonymní bezplatné testování HIV protilátek. Součástí pracoviště je také bezplatná poradna prevence nemoci AIDS.
Ženská neplodnost - mimotělní oplodnění IVF, asistovaná reprodukce
Ženskou neplodnost v Ostravě řeší pomocí asistované reprodukce, například mimotělním oplodněním (IVF - In vitro Fertilizace) tým odborníků ze společnosti EuroFertil CZ a.s.
Určení diagnózy a léčebného postupu při neplodnosti s individuálním přístupem
Určením diagnózy a léčebného postupu při neplodnosti se zabývá společnost EuroFertil CZ a.s. v Ostravě, která přistupuje vždy ke svým klientům s individuálním přístupem.
Dárkyně vajíček a dárce spermií - výhodná finanční kompenzace až 15.000,-
Naše společnost EuroFertil CZ a.s. v Ostravě hledá nové dárkyně vajíček a dárce spermií, přičemž za samozřejmost považujeme výhodnou finanční kompenzaci, která se pohybuje od 10.000 - 15.000 Kč.
Lékárna – eshop s širokým sortimentem léků, vitamínů, doplňků stravy i přípravků na klouby
Už nemusíte chodit do lékárny, nakupte na našem eshopu Lékárny Bazalka, kde najdete široký sortiment léků, vitamínů, doplňků stravy i přípravků na klouby.
Lékárna Bazalka, s.r.o. u Penny marketu
Dietní poradna, profesionální výživový poradce - zdravé hubnutí s efektivním výsledkem
Profesionálního výživového poradce, který vám pomůže zdravě hubnout s efektivním výsledkem, najdete v dietní poradně na poliklinice MEPHACENTRUM a.s. v Ostravě.
Spolehlivý veterinář, specializovaná veterinární klinika a ordinace - kvalitní péče
Spolehlivého veterináře i specializovanou veterinární kliniku a ordinaci poskytující profesionální a kvalitní péči Vašim domácím mazlíčkům, najdete právě v Ostravě Vítkovicích.
Dárkový poukaz do lázní, na wellness - rekreační pobyt jako dárek pro ženu i na Vánoce
Horské lázně Karlova Studánka v Jeseníkách pro Vás připravily dárkové poukazy do lázní a na wellness. Tyto rekreační pobyty jsou vhodné jako dárek pro ženu i na Vánoce a zajistí tu nejlepší rekreaci.
Lékárna - dermokosmetika, léky a zdravotnické potřeby, homeopatika
Lékárna POLIKLINIKA s.r.o. v Opavě se zaměřuje na prodej speciální dermokosmetiky, léků, zdravotnických potřeb, homeopatik a jiných přípravků.
Vyšetření, test intolerance potravin – zjištění potravní nesnášenlivosti
Pokud trpíte nejasnými a chronickými obtížemi, měli byste zvážit test intolerance potravin. Zjištění potravní nesnášenlivosti provádí firma Zdraví bez limitu CZ. Vyšetření provádíme ve dvou variantách
Podzimní pobyt pro seniory v lázních  - rekreace s polopenzí a příjemným ubytováním
Podzimní pobyt v lázních pro seniory pro Vás letos připravily Horské lázně Karlova Studánka v Jeseníkách. Těšit se můžete na skvělou rekreaci s polopenzí a příjemným ubytováním.
Oční vyšetření pro psy, měření očního tlaku u zvířat - profesionální péče
Oční vyšetření pro psy zajišťuje Veterinární klinika Vítkovice s.r.o. v Ostravě, která měří právě oční tlak u zvířat a zajišťuje jim další profesionální péči.
Veterinární klinika, ordinace - očkování zvířat profesionální veterinářem
Veterinární klinika Vítkovice v Ostravě poskytuje komplexní péči o malá zvířata. Nejdůležitější je zdravotním problémům předcházet, proto domácím mazlíčkům zajišťují preventivní péči a očkování.
Legionella či jiné bakterie ve vodě? Odhalí je rozbor vody
Analýzu a rozbor vody provádí Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě, kde odhalí legionella či jiné bakterie ve vodě.
Bezplatná poradna AIDS, HIV - anonymně a bezplatně
Bezplatnou poradnu nemoci AIDS najdete v Ostravě v budově Zdravotního ústavu se sídlem v Ostravě na Partyzánském náměstí. U nás je zřízena bezplatná a anonymní poradna prevence AIDS, HIV.
MLS laserová terapie - pomoc při odstranění akutní bolesti, zánětu i otoku
MLS laserovou terapii pomáhající odstranit bolest, zánět i otok provádí ve Frýdku Místku fyzioterapeutka Mgr. Iveta Sedlářová. Pokud potřebujete rychle překonat akutní bolest, jste na správném místě!
Diagnostika viru Zika Ostrava - laboratoř pro arboviry
Diagnostika viru Zika v laboratoří pro arboviry Vám zajistí Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě, který nabízí zdravotní služby.