Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Polohovací pomůcky všech typů
Firma CHIRANEX s.r.o. dodává polohovací pomůcky na míru. Vybírat můžete z široké škály polohovacích pomůcek. Naši pobočku najdete v Ostravě.
CHIRANEX s.r.o.
Odborný prodej dioptrických brýlí (i slunečních), očních čoček, dětských okluzorů, i obrub světových značek
Dioptrické brýle pro muže, ženy i děti, kontaktní čočky, dětské okluzory, sluneční dioptrické brýle, i obruby světových významných značek prodává rodinná oční optika Gotthardová v Kopřivnici.
Vladislava Gotthardová
Plastika prsou od opravdových profesionálů - zmenšení, zvětšení i modelace
Plastiku prsou Vám provede třinecká Plastická a kosmetická chirurgie v čele s MUDr. Danešem Raškou a MUDr. Jiřím Palkovským, která se vždy snaží o to, aby klienti byli maximálně spokojeni.
PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE MUDr. Daneš Raška, MUDr. Jiří Palkovský
Opalovací krémy, mléka i oleje Eucerin a Ladival - vysoce účinné a kvalitní přípravky proti sluneční alergii
Lékárna Bazalka s.r.o. v Ostravě na Bazalech poskytuje prodej opalovacích krémů, mlék i olejů značky Eucerin a Ladival, které Vás ochrání před sluncem a sluneční alergií.
Lékárna Bazalka, s.r.o. u Penny marketu
Elektretová medicínská fólie POLIMEDEL je léčebná pomůcka, která léčí záněty a tlumí bolesti
Elektretová medicínská fólie POLIMEDEL, léčebná pomůcka neobsahující chemické látky, která pomáhá léčit záněty, tlumí bolesti kloubů i svalů, je dostupná u firmy REALITDATA Ostrava.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby
Oční optika, vyšetření zraku, brýlové obruby, oční čočky, sluneční brýle
Oční optika Říhová nabízí zhotovení brýlí na lékařský předpis i na zakázku. Zakoupit lze také oční čočky a sluneční brýle. Nově poskytujeme odborné vyšetření zraku.
Doplňky stravy, vitamíny a léky na předpis i volně prodejné za výhodné ceny
Doplňky stravy, vitamíny a léky na předpis i ty volně prodejné najdete v Lékárně Bazalka v Ostravě na Bazalech, kde vás kromě širokého sortimentu zaujmou také výhodné ceny a vstřícný personál.
Lékárna Bazalka, s.r.o. u Penny marketu
Botulotoxin|Třinec, odstranění vrásek, snížení pocení
Aplikací Botuloxinu, který pomáhá s odstraněním vrásek až na 15 měsíců či s nadměrným pocením, se zabývá PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE v Třinci. Výsledky je možné pozorovat již po pár dnech.
PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE MUDr. Daneš Raška, MUDr. Jiří Palkovský
Veterinární klinika - špičkový chirurgický sál pro veterinární účely
Veterinární kliniku MVDr. Nytry se špičkovým operačním sálem hledejte v Ostravě-Porubě, kde poskytujeme komplexní péči o vaše mazlíčky. Disponujeme moderním chirurgickým sálem pro veterinární účely.
Veterinární klinika Nytra s.r.o.
Kompletní veterinární péče, očkování, prevence Bruntál
Poskytujeme profesionální veterinární péči, prevenci, poradenství a očkování v Bruntále.
Měření dioptrií a zhotovení dioptrických brýlí v rodinné optice s příjemným personálem
Profesionální měření dioptrií, zhotovení dioptrických brýlí i prodej brýlových obrub zajistí v rodinné oční optice Vladislava Gotthardová v Kopřivnici. Prodávají i doplňky k brýlím.
Vladislava Gotthardová
Prodej homeopatik a homeopatických přípravků obsahující výhradně přírodní látky
Lékárna Bazalka, s.r.o. u Penny marketu ve Slezské Ostravě se specializuje na kompletní prodej homeopatik, léčiv, zdravotnických, kosmetických i veterinárních přípravků.
Lékárna Bazalka, s.r.o. u Penny marketu
Kompresivní punčochy, podkolenky – léčba a prevence křečových žil a žilek na nohou
Začněte s prevencí nebo léčbou křečových žil a žilek (varixů) na nohou! Vyberte si kvalitní kompresivní punčochy či podkolenky v kamenné prodejně společnosti Realitdata® v Ostravě.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby
Zdravá výživa - bezlepkové potraviny, semínka i suché plody, vše na jednom místě
Lékárna Bazalka v Ostravě na Bazalech pro vás kromě léků zajišťuje také zdravou výživu, jakou jsou bezlepkové potraviny, semínka i suché plody. Vše u nás najdete na jednom místě.
Lékárna Bazalka, s.r.o. u Penny marketu
Léčebna dlouhodobě nemocných Gaudium Frýdek-Místek s.r.o.
Provozujeme nestátní zdravotnické zařízení s celodenní zdravotnickou péčí v Moravskoslezském kraji.
Profesionální rozbor prachu - analýza kvality spalování v palivové laboratoři
Profesionální rozbor prachu pro Vás zajišťuje společnost Ing. Jitka Tomisová Ekotechnika se sídlem v Ostravě. Analýzu kvality spalování provádíme v palivové laboratoři.
Podpořte imunitu v období viróz pomocí doplňků stravy – hlíva ústřičná, imunoglukan, multivitaminy
Přípravky na podporu imunity, které je vhodné v období viróz užívat, zakoupíte v Lékárně Bazalka v Ostravě na Bazalech. Vyzkoušejte hlívu ústřičnou, preventan, munoglukan či multivitamíny a další.
Lékárna Bazalka, s.r.o. u Penny marketu
Praktický lékař pro děti a dorost Ostrava a Polanka nad Odrou
Zdravotní péče pro děti v Moravskoslezském kraji, praktický dětský lékař v Ostravě, odborná profesionální péče pro pacienty od narození do 19 let – MUDr. Sylva Klegová.
Výživový poradce Vám sestaví jídelníček na hubnutí a nutriční plán přímo na míru
Pro sestavení jídelníčku na hubnutí a nutričního plánu navštivte našeho výživového poradce, který Vám pomůže s hubnutím ve sportovně-relaxačním centru LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku-Místku.
Zubní ordinace Dolní Lutyně, zubař pro děti a dospělé, léčba zubů a dásní, zubních kanálků
Zubní ordinace Dolní Lutyně nabízí kompletní ošetření chrupu za pomoci moderních vyšetřovacích metod a technologií včetně bělení zubů, odstranění zubního kamene, dentální hygiena.
Stomatologická ordinace v Českém Těšíně, zubní péče pro dospělé a děti
Preventivní zubní prohlídky, akutní stomatologické zákroky, estetické zubní zákroky, stomatologické ošetření dospělých i dětských pacientů v ordinaci Evy Jursové v Českém Těšíně.
Dětská pediatrie Ostrava, stanovení CRP a ATB, povinné i nepovinné očkování, prevence a léčba
Pediatrie Komínková s.r.o. z Ostravy poskytuje dětským pacientům komplexní diagnostickou, preventivní a léčebnou péči, diagnostiku pomocí CRP, aplikace náušnic kojencům zdarma.
Bezbariérový hotel Bartoš Frenštát pod Radhoštěm, luxusní ubytování v Beskydech, wellness
Hotel Bartoš ve Frenštátě pod Radhoštěm nabízí bezbariérové ubytování v jedinečném místě nádherné beskydské přírody, restaurace, wellness centrum.
Praktický a závodní lékař s Českém Těšíně
Ordinace všeobecného praktického lékaře pro dospělé v Českém Těšíně. Preventivní péče, závodní péče i specializovaná vyšetření. Očkujeme proti chřipce i covid 19.
MUDr. Tomáš Henner
Na eshopu zakoupíte kompletní vybavené domácí lékárničky či samostatné vybavení pro doplnění
Vše okolo lékárniček do domácností, jejich vybavení i samostatné obaly můžete zakoupit na eshopu společnosti MOJE LÉKÁRNIČKA s.r.o. Mějte vždy po ruce propriety pro první pomoc.