Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Vyšetření párů z důvodů potíží s otěhotněním – sterilita či opakované potraty
V ambulanci Genetika Ostrava s.r.o. poskytují konzultaci a molekulárně genetické vyšetření párům s poruchou plodnosti, nedaří-li se otěhotnět minimálně 12 měsíců či v případě opakovaných potratů.
Genetika Ostrava s.r.o.
Akce na multifokální (progresivní) oční čočky HOYA - druhý pár skel zdarma
Firma LUBRIMEX z Krnova si pro Vás připravila super akci na multifokální oční čočky! Při zakoupení jednoho páru multifokálních skel dostanete druhý pár zdarma.
LUBRIMEX, s. r. o. Oční optika, prodej brýlí Krnov
Dermatologická veterinární poradna -pomáháme s onemocněním kůže a srsti zvířat
Veterinární ordinace Palackého v Opavě, má pro Vás otevřenou dermatologickou veterinární poradnu, kde Vám profesionálně a vstřícně poradí a pomůžou s onemocněním kůže a srsti Vašeho mazlíčka.
Veterinární ordinace Palackého Opava
Ambulantní operace - plastické, kosmetické, spolupráce s pacientem
Široké spektrum plastických i kosmetických operací, při kterých je jinak nutná hospitalizace, provádí privátní Plastická a kosmetická chirurgie při spolupráci s pacientem nebo rodinou ambulantně.
PLASTICKÁ A KOSMETICKÁ CHIRURGIE MUDr. Daneš Raška, MUDr. Jiří Palkovský
Tradiční čínská medicína TČM, byliny, wany, pilulka Hořce - eshop
Tradiční čínskou medicínu v Ostravě praktikuje terapeutka TČM Ludmila Pavlíková, která se zabývá také prodejem bylin, wanů, pilulek hořce a spousty dalších přírodních produktů.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Multifokální a samozabarvovací brýlové čočky za akční ceny
Firma LUBRIMEX se zabývá oční optikou v Krnově a okolí. Mezi produkty naleznete také multifokální a samozabarvovací brýlové čočky za akční ceny.
LUBRIMEX, s. r. o. Oční optika, prodej brýlí Krnov
Test MOJE GENY – preventivní vyšetření, které není hrazeno pojišťovnou
Pro partnery plánující těhotenství, především pokud se u nich jedná o neplodnost, spontánní potraty, příbuzenské sňatky, nebo pro adoptované je vhodný test MOJE GENY v ambulanci Genetika Ostrava s.r.o
Genetika Ostrava s.r.o.
Jednorázové HDPE, nitrilové, vinylové, latexové nebo sterilní rukavice – efektivní ochrana rukou za nízkou cenu
Jednorázové HDPE, nitrilové, vinylové, latexové nebo sterilní rukavice, které ochrání pokožku rukou před nečistotami i nebezpečnými látkami, nakoupíte na e-shopu firmy ZENCO CORP, a.s.
Profesionální veterinární klinika se špičkovým vybavením včetně digitálního rentgenu s přímou digitalizací
Profesionální veterinární kliniku MVDr. Nytra najdete v Ostravě Porubě. Nabízí Vám špičkové vybavení včetně digitálního rentgenu s přímou digitalizací, která zajistí vysoce kvalitní rentgenové snímky.
Veterinární klinika Nytra s.r.o.
Chraňte své oči a pořiďte si sluneční a dioptrické brýle
Navštivte oční optiku LUBRIMEX, s. r. o. v Krnově či Bruntále a vyberte si kvalitní dioptrické či sluneční brýle, které budou vyhovovat Vašim představám.
LUBRIMEX, s. r. o. Oční optika, prodej brýlí Krnov
Pravý relax ve wellnes hotelu v Jeseníkách - bazén, sauna, vířivka whirlpool, masáže
Zažijte pravý relax ve wellnes v Jeseníkách. V hotelu Holzberg se můžete těšit na bazén, saunu, vířivku whirlpool i masáže od zkušených masérů. Čeká Vás skvělá restaurace s poctivou českou kuchyní.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Pro koho je genetické vyšetření určeno a kdo by měl genetickou ambulanci navštívit
Komplexní služby v oblasti genetického vyšetření naleznete v ambulanci Genetika Ostrava s.r.o., které jsou vhodné pro klienty s poruchou plodnosti, rodiny s onkologickou zátěží a gravidní ženy.
Genetika Ostrava s.r.o.
Operace žaludku zvířat, laparoskopická gastropexe - moderně vybavená veterina
Laparoskopická gastropexe a další operace žaludku zvířat jsou operace, se kterými se můžete spolehnout na moderně vybavenou veterinu veterinárního lékaře MVDr. Jana Nytry v Ostravě - Porubě.
Veterinární klinika Nytra s.r.o.
Výroba léčiv, vitamínů, potravinových doplňků, veterinárních přípravků Ostrava
Výrobou a prodejem léčiv, potravinových doplňků, veterinárních přípravků i kosmetiky se zabývá Galenická laboratoř Ostrava. Za výhodné ceny prodává doplňky stravy - hořčík, vápník, zinek, vitamín C.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Přípravky proti klíšťatům a na odčervení pro Vaše kočky a psy - obojky, tablety, kapky
Lékárna Bazalka z Ostravy prodává přípravky proti klíšťatům a na odčervení mazlíčků. Vyberte si z širokého sortimentu obojků, pipet, tablet, kapek do očí i uší pro psa i kočku. Ochraňte své mazlíčky.
Lékárna Bazalka, s.r.o. u Penny marketu
Nemoci kůže u psů, koček a zvířat - svědění kůže, dermatitida a alergie
Nemoci kůže u psů a koček má různé příčiny. Obraťte se na veterinární kliniku v Ostravě MVDr. Nytry, kde si s kožní nemocí zvířat poradí. Svědění, dermatitida a alergie - naši odborníci vám pomůžou.
Veterinární klinika Nytra s.r.o.
Spolehlivé a rychlé antigenní testy na COVID – výtěrové, ze slin, testy na protilátky
Spolehlivé antigenní testy na COVID, které představují nejjednodušší způsob prevence šíření onemocnění COVID-19, prodává firma ZENCO Corp, a.s. Společnost dodává také testy na protilátky.
Ošetření píchnutí hmyzem – tekutý pudr, velkoobchod s léčivy, výroba
Ošetření píchnutí hmyzem díky tekutému pudru, který vyrábí společnost GALENICKÁ LABORATOŘ OSTRAVA specializující se na velkoobchod s léčivy, je nyní snadné a rychlé.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Půjčovna a pronájem polohovacích elektrických postelí a pečovatelských lůžek
Polohovací elektrické postele a pečovatelská lůžka si můžete zapůjčit od ostravské firmy CHIRANEX s.r.o., specializující se na pronájem kompenzačních pomůcek a zdravotnické techniky pro domácí péči.
CHIRANEX s.r.o.
Čipování psů a koček Opava - špičkový veterinář, který spolehlivě očipuje Vaše zvíře
Přijďte s Vaším čtyřnohým mazlíčkem do Veterinární ordinace Palackého Opava, kde provádíme spolehlivé čipování psů a koček podle platných podmínek.
Veterinární ordinace Palackého Opava
Výroba masti, kosmetické přípravky, krémy, roztoky, potravinové doplňky - volné výrobní kapacity
Výrobou mastí, kosmetických přípravků, krémů, roztoků i potravinových doplňků se zabývá společnost Galenická Laboratoř Ostrava s volnými výrobními kapacitami.
Galenická laboratoř Ostrava léky, tablety, potravinové doplňky
Kompenzační pomůcky – klozetové křeslo, nástavec na WC, sedačky do vany, madla
Kompenzační pomůcky - madla do koupelen a WC, sedačky do vany i do sprchového koutu, klozetové křeslo, nástavec na WC, navlékače ponožek a další, poskytuje firma REALITDATA na prodejně v Ostravě.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby
Čekárna pro kočky - přívětivé prostředí pro kočky se samostatnou čekárnou
Ani při návštěvě veteriny nemusíte svého kočičího miláčka vystavovat zbytečným stresovým situacím. Čekárna a ordinace pro kočky - Veterinární nemocnice MVDr. Radomíra Hynara s.r.o.
VETERINÁRNÍ KLINIKA MVDr. Radomíra Hynara s.r.o.
Veterina, veterinární ambulance, ordinace - kompletní péče pro malá zvířata
Navštivte s Vašim zvířecím mazlíčkem Veterinární kliniku MVDr. Jana Nytry v Ostravě - Porubě, která poskytuje kompletní veterinární péči pro malá zvířata včetně chirurgických zákroků.
Veterinární klinika Nytra s.r.o.
Chodítka a berle francouzské či podpažní, vycházkové hole – kompenzační pomůcky
Pomůcky pomáhající zmírnit handicap či postižení osoby – kompenzační pomůcky – chodítka, berle francouzské i podpažní, vycházkové hole – naleznete na prodejně firmy REALITDATA Ostrava.
REALITDATA® Zdravotnické potřeby