Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Zažijte s rodinou i s přáteli výjimečný a klidný Silvestr na horách
Silvestrovský rekreační pobyt PF 2021, který pro Vás přichystaly Horské lázně Karlova Studánka, Vám umožní zažít jedinečný Silvestr s rodinou v krásné přírodě jesenických hor.
Inkontinenční pomůcky - pleny, kalhotky, vložky, podušky – efektivní řešení při samovolném úniku moči
V lékárně POLIKLINIKA s.r.o. v Opavě naleznete prodej a výdej inkontinenčních pomůcek. Pleny, kalhotky, podložky či vložky Vám pomůžou s nepříjemnými problémy jako je samovolný únik moči.
Zdravotnické služby, nemocnice, ambulance, pohotovost - Karviná
Nepřetržitý provoz chirurgické ambulance v Nemocnici s poliklinikou Karviná-Ráj, příspěvková organizace. Profesionální a kvalitní péče, špičkové vybavení a příjemné prostředí. Odborné ambulance.
Nemocnice Karviná - Ráj, příspěvková organizace
Oční optika Jamnický Opava, prodej dioptrických brýlí, sluneční brýle, měření zraku, kontaktní čočky
Oční optika Jamnický v Opavě se specializuje na odborné měření zraku, poradenství a aplikaci kontaktních čoček, prodej prodej dioptrických brýlí, dětské brýle.
Ordinace praktického lékaře v okrese Karviná
Profesionální služby praktického lékaře pro dospělé v Moravskoslezském kraji, preventivní prohlídky, očkování a různá vyšetření, vystavování lékařského potvrzení, konzultace.
Plně vybavená lékárnička do firem, výrobních provozů i kanceláři až pro 15 osob
Na prodej plně vybavených lékárniček, které jsou vhodné do firem, výrobních průmyslových provozů i kanceláři, se zaměřuje společnost MOJE LÉKÁRNIČKA s.r.o. na svém eshopu.
Nadechněte se horského vzduchu a uvolněte plíce díky relaxačnímu pobytu se vstupem do solné jeskyně
Zhluboka se nadechnout svěžího, čistého vzduchu se můžete v Jeseníkách. Horské lázně Karlova Studánka si připravila rekreační pobyt se vstupem do solné jeskyně a s inhalací oleobalzámem.
Komplexní zdravotní péče o děti od narození do 19 let
Praktický lékař pro děti a dorost. Ambulance po celé České republice. Zdravotní služby na špičkové úrovni, vše hrazeno ze zdravotního pojištění, dárek při registraci i rozšířená pracovní doba.
MALÉ ZDRAVÍ a.s. praktičtí lékaři pro děti a dorost
Wellness hotel, komfortní ubytování pro rodinné dovolené i firemní akce
Pokud se chystáte na rodinnou dovolenou či na firemní školení v Jeseníkách, navštivte Wellness hotel Holzberg, kde najdete komfortní ubytování. Objevte wellness oázu v regionu lázní Karlova Studánka.
Wellness hotel Holzberg Jeseníky Wellness, ubytování a restaurace
Prodej vybavených lékárniček první pomoci pro sportovní oddíly, sportoviště či školní akce
Vybavené lékárničky či náhradní výbavu a ochranné pomůcky prodává na svém eshopu společnost MOJE LÉKÁRNIČKA s.r.o., které jsou vhodné na různá pracoviště i sportoviště.
Praktický lékař pro dospělé ve Frýdku – Místku
Komplexní lékařské služby praktického lékaře pro dospělé ve Frýdku – Místku. Pečlivá diagnostika a léčba, závodní preventivní péče a vstřícný přístup. Návštěvní služba přímo u pacientů.
Poradna zdravé výživy Ostrava, výživový plán, hubnutí a jídelníček, měření váhy
Naše poradna zdravé výživy Vám ukáže, jak se správně stravovat a udržet si štíhlou linii, i při diabetu mellitu hypercholesterolémii.
Zdravé stravování, krabičková dieta, hubnutí Nový Jičín, redukce váhy, sestavení jídelníčku
Nabízíme zdravé stravování, dále služby jako diagnostika těla, konzultace s odborníkem, úprava jídelníčku, případně sestavení jídelníčku na míru.
Odpočinek a relaxaci v Karlově Studánce naleznete v nově zrekonstruované vile Eugen
Celoroční rekreační a relaxační rodinné pobyty Vám zpříjemní luxusní vila Eugen v malebné podhorské vesničce Karlově Studánce na úpatí Hrubého Jeseníku. Využijte možnost luxusního wellness pobytu.
Rekreační pobyty se vstupem do fitness a relaxační whirlpool zajistí příjemnou dovolenou na horách
Rekreační pobyty v Horských lázních Karlova Studánka v Jeseníkách zajistí pohodovou dovolenou. Využijte možnost neomezeného vstupu do fitness centra či si vychutnejte relaxační whirlpool.
Čelní reflektor, svítilna, vyšetřovací zrcátko, binokulární lupa - prodej
Čelní reflektor, svítilnu, vyšetřovací zrcátko i binokulární lupu můžete snadno a rychle pořídit díky společnosti LABORATORNÍ A ZDRAVOTNICKÁ TECHNIKA OPTING servis.
Lázeňské pobyty pro diabetiky pro zlepšení zdravotního stavu i snížení nadváhy
Lázeňské pobyty pro diabetiky v Horských Lázních Karlova Studánka v Jeseníkách napomáhají zlepšit zdravotní stav i snížit nadváhu. Vhodné i pro klienty bez nároku na léčbu hrazenou pojišťovnou.
Zdravotnické potřeby – ortopedické a rehabilitační pomůcky, glukometry, ortézy, berle a další
V Lékárně POLIKLINIKA s.r.o. v Opavě naleznete široký sortiment zdravotnických potřeb jako např. ortopedickou obuv, glukometry, měřiče krevního tlaku, paruky, epitézy a další zdravotnické pomůcky.
Léčebný pobyt v horských lázní se státním příspěvkem, s plnou penzí a lékařskou konzultací
Mimořádný léčebný lázeňský pobyt se státním příspěvkem 4000 Kč v Horských lázních Karlova Studánka Jeseníky. Pobyt zahrnuje plnou penzi, lékařskou konzultaci.
NTL Nezávislá tribotechnická laboratoř Karviná, rozbory průmyslových, motorových olejů a maziv
NTL Nezávislá tribotechnická laboratoř Karviná, rozbory průmyslových, motorových olejů a maziv, výměny olejových náplní, aplikace aditiv pro motory a převodovky, mazací služby.
Pojízdný vizitový vozík, stolek na chorobopisy a zdravotnický materiál s dlouhou životností
Profesionální pojízdné vizitové vozíky i stolky na chorobopisy a zdravotnický materiál s dlouhou životností můžete zakoupit na eshopu společnosti Laboratorní a zdravotnická technika.
Výživový poradce, výživové poradenství a úprava hmotnosti
Hledáte-li výživového poradce, který by Vám pomohl ke správnému životnímu stylu, obraťte se na sportovně relaxační centrum LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku-Místku, zajišťující výživové poradenství.
Počítačová analýza chůze odhalí příčiny Vaší bolesti při chůzi - podologie
Zdravotnické centrum Ergona Opava s.r.o. zajišťuje počítačovou analýzu chůze, která odhalí příčiny Vaši bolesti chodidel při chůzi. Poradíme se správnou indikací pomůcek.
Ergona Opava s.r.o.
Ortodoncie, rovnátka Rýmařov, fixní a snímatelná rovnátka, léčba zubního kazu, bělení zubů
Pacientům nabízíme preventivní a komplexní léčbu, ortodoncii, základní zubní ošetření, ošetření zubních kanálků, keramické můstky, zubní výplně a bělení zubů.
Ordinace praktického lékaře Bruntál, návštěvy v domácím prostředí, prevence, elektronický recept
Ordinace praktického lékaře Bruntál, návštěvy v domácím prostředí, prevence, očkování, posudky, odběry biologického materiálu, elektronický recept.
MUDr. Vladimír Badal praktický lékař pro dospělé