Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Exklusivní lázeňské procedury, kosmetické služby - kosmetické ošetření pleti
Exklusivní lázeňské procedury, kosmetické služby, kosmetické ošetření pleti, péče o pokožku v Lázních Lednice na jižní Moravě - kvalitní péče o Vaši pokožku.
Léčebně relaxační masáž Shirodhara, uvolnění nervového systému
Léčebně relaxační masáž Shirodhara- hluboké uvolnění nervového systému, omlazovací a pročišťovací terapie, prevence proti nemocem v Lázních Lednice.
Praktický lékař pro dospělé, komplexní zdravotnická péče, Brno
Praktická lékařka pro dospělé, MUDr. Alena Krásová s ordinací v Brně, Vám poskytne komplexní zdravotnickou péči, očkování, preventivní prohlídky.
Chirurgie, interna, jehly, drenážní sety-zdravotnický materiál, dovoz, distribuce
Dodavatel, distributor zdravotnického materiálu pro nemocnice a soukromé lékaře, chirurgie, interna - jehly, drenážní sety, kanyly dodává S.A.B. Impex, s.r.o., z Brna.
PÁKISTÁN; Diagnostické testovací systémy a bio paliva
Global Gene Tech. (Pvt.) Ltd. je pakistánská molekulární a biologická společnost, která se specializuje na výzkum, vývoj a výrobu moderních lékařských diagnostických testovacích systémů a bio paliva. Jsme pátou firmou ve světě a první v Asii, která připravuje diagnostický set na tyfus. Naše výrobky: 1. Widal Kit (diagnostické sety na tyfus) 2. ...
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem
Nabídka léčebných pobytů s rehabilitačními službami v lázních, v lázeňském zařízení
Nabídku léčebných pobytů v lázních, lázeňském zařízení, lázeňské pobyty s rehabilitačními službami pro Vás připravili lázně Lednice a Lázeňský dům Perla na jižní Moravě.
Distribuce, prodej - jednorázové krmící lahvičky - standard pro zdravotnické zařízení
Jednorázové krmící lahvičky, prodej, dodávku, distribuci zdravotnického materiálu zajišťuje firma S.A.B. Impex, s.r.o., sídlící v Brně.
Kosmetické služby, kosmetické ošetření pleti Lázně Lednice, relaxační den pro ženy.
Kosmetické služby, kosmetické ošetření pleti, relaxační den pro ženy, odpočinek v lázních na jižní Moravě to je kosmetický den v lázních Lednice - 100% kosmetické přírodní produkty.
Multifokální brýlové čočky Varilux, oční optika
Multifokální brýlové čočky Varilux, oční optika, optometrie, dioptrické brýle, měření zraku, samozabarvovací čočky od firmy Top optik Grůzová v Břeclavi.
Kontaktní čočky, aplikace kontaktních čoček, oční optika
Kontaktní čočky, aplikace očních kontaktních čoček, barevné kontaktní čočky, oční optika, optometrie, od firmy Top optik Grůzová v Mikulově - dlouholeté zkušenosti v oboru.
Kompletní dioptrické brýle, obruba + brýlové čočky, oční optika
Kompletní dioptrické brýle, obruba + brýlové čočky, oční optika, optometrie, prodej brýlí a brýlových obrub od firmy Top optik Grůzová v okolí Mikulova - dlouholeté zkušenosti v oboru.
Speciální nabídka pobytů na měsíc únor, Valentýnský pobyt v lázních, v lázeňském domě Perla
Speciální nabídku pobytů na měsíc únor a Valentýnský pobyt v lázních, v lázeňském domě Perla pro Vás připravili Lázně Lednice na jižní Moravě.
Zdravotnický materiál, porodní vakuová pumpa, porodní vakuový systém, vakuumextraktor
Zdravotnický materiál do nemocnic, lékařům, porodní vakuová pumpa, porodní vakuový systém, vakuumextrátor - distribuce a dovoz od firmy S.A.B. Impex, s.r.o. v Brně.
Infúzní a transfúzní technika, distribuce a prodej zdravotního materiálu
Zdravotnický materiál pro nemocnice, ordinace, soukromé lékaře - prodej a distribuce, infúzní a transfúzní technika od firmy S.A.B. Impex, s.r.o., z Brna.
Ohřívače kojeneckých lahví, hygienické a bezpečné ohřívání lahví pro kojence Brno
Ohřívače kojeneckých lahví, bezpečné a hygienické ohřívače lahví pro kojence - prodej, dodávka. Ekonomický ohřev suchou metodou doporučuje a zajišťuje firma S.A.B. Impex, s.r.o., z Brna.
Zdravotnický materiál, technika – stent, stenty, prodej, dodávka, distribuce, Brno
Distribuce zdravotnického materiálu, vysoce kvalitní zdravotnická technika, stenty, dodávky do nemocnic, soukromým lékařům dodává S.A.B. Impex, s.r.o., z Brna.
Vyšetření a poradna HIV, AIDS Brno - bezplatně a anonymně
Odběr krve anonymně a bezplatně na přítomnost protilátek HIV způsobující nemoc AIDS provádí v Brně Zdravotní ústav se sídlem v Ostravě na ulici Gorkého 6, 1. patro.
Radostné Vánoce v Top optik Grůzová, nákup dvou párů brýlí - druhé brýle za poloviční cenu
Radostné Vánoce při nákup dvou párů brýlí stejných dioptrií - druhé brýle za poloviční cenu navíc s dárkem k tomu v Top optik Grůzová Břeclav.
Brýlové čočky s povrchovou úpravou BlueControl , Top optik Grůzová Mikulov
Brýlové čočky s povrchovou úpravou BlueControl - ochrana Vašich očí, poradenství v oblasti oční optiky od firmy Top optik Grůzová v Mikulově.
Prodej dioptrických brýlí a kontaktních čoček, oční optika Mikulov
Prodej dioptrických, bifokálních a multifokálních brýlí, kontaktních čoček, obrub, oční optika, měření zraku od firmy Top optik Grůzová v Mikulově.
Laserové zákroky, vyhlazení vrásek, jizev, laserové operace, omlazení pokožky Znojmo
Omlazení pokožky, vypnutí pleti, laserové zákroky, vyhlazení vrásek a jizev po akné radiofrekvencí eMatrix, vyrovnání jizviček po akné a další provádí společnost CHIRMEDICA s.r.o. ze Znojma.
Kvalitní značkové brýle a dioptrické brýle - prodej od Top optik Grůzová Břeclav
Kvalitní značkové brýle - značky Guess, Gant, Ray Ban, Swarovski Oakley a jiné, dioptrické brýle s multufokáními a speciálními skly prodej od firmy Top optik Grůzová v Břeclavi.
Kompletní brýle, obruba a brýlové čočky, oční optika  Mikulov
Kompletní brýle, obruba a brýlové čočky, oční optika, dioptrické brýle, měření zraku od firmy Top optik Grůzová v Mikulově - dlouholeté zkušenosti v oboru.
Odstranění, operace, křečových žil, laserové operace, odstranění znamének, vyhlazení vrásek Znojmo
Laserové operace, odstranění křečových žil, laserová chirurgie, odstranění znamének, lézí, vyhlazení vrásek a další zákroky provádí CHIRMEDICA s.r.o. MUDr. Tomáš Rozvadovský, ze Znojma.
Laserové operace, vyhlazení vrásek, operace křečových žil, kosmetika Moravské Budějovice
Centrum laserové chirurgie a kosmetiky, kosmetické zákroky, vyhlazení vrásek, laserové operace, operace křečových žil, znamének, jizev a další od CHIRMEDICA s.r.o.