Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Ordinace zkušeného praktického lékaře v Troubsku, kompletní zdravotní péče pro dospělé
Na Vaše zdraví dohlédne zkušená lékařka MUDr. Barbora Mádrová - praktický lékař pro dospělé z Troubska u Brna. Zdravotní péče s důrazem na prevenci, individuální přístup i domácí péči.
Měření zraku – vyšetření u kvalifikovaného optometristy
Měření zraku pohodlně a jednoduše pro Vás zajistí v Optice Kocandová. Naši zkušení a kvalifikovaní optometristé jsou Vám k dispozici.
Lázeňské pobyty, léčebné pobyty, wellness služby Lázně Spa Resort
Lázeňské pobyty, léčebné pobyty, wellness služby, léčba - pobybové ústrojí, gynekologické problémy, revmatické a cévní potíže v Lázních Spa resort Lednice na Moravě.
Dioptrické sluneční brýle a brýle se samozabarvovacími skly – nejlepší ochrana pro Váš zrak
Dioptrické sluneční brýle a brýle se samozabarvovacími skly, které zakoupíte v Optice Kocandová ve Znojmě, Vám zajistí 100% ochranu vašeho zraku před nebezpečným slunečním zářením.
Soukromá gynekologická ambulance v Brně, těhotenská poradna, screeningová vyšetření
Kvalitní zdravotní péče v oblasti gynekologie se Vám dostane v brněnské ambulanci Gynekologie MUDr. Jana Dufková DUGY s.r.o. Profesionální přístup doplněný o příjemné prostředí i osobní přístup.
Lékárna v Mutěnicích, léky, zdravotnické potřeby, kosmetika
Lékárna Mutěnice - PharmDr. Karla Staňová, prodej léků, léčiv volné prodejných a na předpis, zdravotnických potřeb, vitamínů, homeopatik, sportovní výživy, kosmetiky.
Stomatologická ordinace, zkušená zubní lékařka na Hodonínsku s mnohaletou praxí
Komplexní stomatologické služby včetně preventivní péče a dentální hygieny Vám zajistí zkušená MUDr. Helena Grmelová - Zubní lékařka ordinující v obci Velká nad Veličkou.
Prodej a servis alkohol testerů ve specializované kamenné prodejně
Alkohol testery pro firmy i jednotlivce prodává ve své kamenné prodejně firma Altest s.r.o. Alkohol testery je možné si objednat i přes e-shop. zajistíme servis i kalibraci alkoholtesterů.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Léčebné lázně pro pohybové ústrojí - léčba pohybového aparátu
Léčebné lázně pro pohybové ústrojí - léčba pohybového aparátu, lečení bolesti při potížích s pohybem, boleti páteře a kloubů od lázní ****Spa Resort v Lednici.
Dezinfekce a prověřování vody, posuzování vodních systémů, vzorkování a analýzy legionell
Prověření a případnou dezinfekci distribučních systémů teplé vody Vám zajistí společnost Factor.E, s.r.o. z Brna. Provádíme spolehlivé testy a rozbory vody na přítomnost bakterie legionelly.
Osteocentrum Brno, diagnostika a léčba osteoporózy, rehabilitace
Diagnostiku a léčbu osteoporózy a metabolických onemocnění kostí, denzitometrii, farmakoterapii, rehabilitaci, cvičení pro děti a dospělé zajišťuje Osteocentrum Brno, s.r.o.
Půjčování polohovacích zdravotnických lůžek pro domácí péči – pro dlouhodobě nemocné i po operacích
Půjčování polohovacích zdravotnických lůžek pro domácí péči zajišťuje firma CMT CZ s.r.o. z Klobouk u Brna. Lůžka jsou vhodné nejen pro dlouhodobě nemocné, ale také pro rekonvalescenci po operacích.
Prodej injekční láhev, infuzní vaky, ampule a pertle, zátky, kohouty
Prodej injekční láhve, infuzní láhve, vaky firmou ELPACK, s.r.o. také pertle, zátky, kohouty, držák infuzních lahví, pertlovací kleště na injekční a infuzní lahve i pneumatické.
ELPACK, s.r.o.
Analýza chodidel - počítačový rozbor chůze a odhalení příčiny bolesti
Jsme společnost Ergona Opava s.r.o., pobočka Brno a provozujeme specializovanou Protetiku na ulici Hybešova, kde provádíme počítačovou analýzu chůze, která odhalí příčiny bolesti Vašich chodidel.
Ergona Brno
Ortopedická obuv na míru - ortopedické úpravy standardní obuvi, měření a indikace
Společnost Ergona, pobočka Brno provozuje Protetiku na ulici Hybešova, kde poskytuje ortopedickou obuv na míru, pro závažně postižené nohy. Také provádí ortopedické úpravy obuvi, měření a indikace.
Ergona Brno
Pronájem a půjčování polohovacích postelí pro dlouhodobě nemocné
Pronájem a půjčování polohovacích postelí pro dlouhodobě nemocné a seniory, motorické polohovací lůžka, zdravotní pomůcky od firmy CMT CZ s.r.o. v Kloboukách u Brna.
Motorická polohovací zdravotnická lůžka a postele - do domovů, penzionů i nemocnic
Specialistou na motorická polohovací zdravotnická lůžka a postele je společnost CMT CZ s.r.o. z Klobouk u Brna. Zdravotnické postele dodáváme do domovů, penzionů i nemocnic.
Zdravotnická polohovací lůžka a rošty pro seniory a nemocné
Zdravotnická polohovací lůžka a rošty pro seniory a nemocné si můžete zapůjčit nebo pronajmout od firmy CMT CZ s.r.o. v Brně.
Polohovací postele pro seniory, postele pro domácí péči
Polohovací postele pro seniory nebo postele pro domácí péči vám zajistí firma CMT CZ s.r.o. v Kloboukách u Brna. Zakázková výroba polohovacích postelí a motorických roštů je jejich hlavní činností.
Prodloužený Velikonoční víkend - lázeňský wellness pobyt, dny plné pohody a relaxačních procedur
Prodloužený Velikonoční víkend - lázeňský wellness pobyt, dny plné pohody a relaxačních procedur. Tento příjemný odpočinek si pro Vás připravili ve ****Spa Resort v Lednice na Moravě.
Akreditovaná zkušební laboratoř, zkušebna mechanických a fyzikálních vlastností plastů
UNIPETROL RPA, s.r.o. – POLYMER INSTITUTE BRNO, odštěpný závod je společnost z Brna, která se specializuje na měření mechanických, fyzikálních a chemických vlastností plastů a jejich polotovarů.
Čtyřhvězdičkový wellness hotel s ubytováním ve vinařské oblasti
Wellness hotel s relaxačním centrem a s ubytováním ve vinařské oblasti, tříhvězdičkový hotel to je Hotel Kraví hora **** v Bořeticích na jižní Moravě.
Hotel Kraví hora Bořetice ****
Elektrická zdravotnická lůžka, motorické rošty pro zdravý spánek - výroba, prodej
Mějte zdravý spánek díky motorickému roštu. Rošty a elektrická zdravotnická lůžka vyrábí a prodává společnost CMT CZ s.r.o. se sídlem v obci Klobouky u Brna.
Vánoční nabídka zvýhodněných romantických pobytů v Zámeckém hotelu v Lednici
Vánoční nabídka zvýhodněných romantických balíčků - pobytů se slevou, ubytování v romantických pokojích v překrásném Zámeckém hotelu v Lednici na Jižní Moravě.
Lázeňské pobyty na jižní Moravě - léčebné koupele ve a pobyty
Lázeňské pobyty na jižní Moravě - léčebné koupele, léčebné pobyty v lázních, wellness, fyzioterapeutické cvičení ve ****Spa Resort Lednice - nejmladší lázně České republiky.