Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Dioptrické a stylové značkové sluneční brýle - nejlepší ochrana zraku
Kvalitní sluneční brýle, které poskytnou 100% ochranu pro Váš zrak, ať už se jedná o sluneční brýle dioptrické nebo značkové, zakoupíte v okolí Znojma a Moravských Budějovic v optice Optik Frič.
Ortopedická ambulance v Brně s moderními přístroji a individuálním přístupem
Moderně vybavená ortopedická ordinace v Brně. Léčba krevními destičkami, rázovou vlnou a laserem. MUDr. Zbyněk Maška Vám pomůže při léčbě pohybového aparátu, artrózy, bolesti kloubů a šlach.
Závodní lékařství Brno, praktický lékař pro dospělé
Prevence, diagnostika a léčba akutních i chronických onemocnění, ošetření zranění a doporučení k odborným vyšetření zajišťuje praktická lékařka pro dospělé MUDr. Libuše Gottwaldová.
Praktický lékař pro dospělé Rakvice, preventivní, léčebná a diagnostická péče, možnost parkování
V naší ordinaci praktického lékaře pro dospělé poskytujeme preventivní, léčebnou a diagnostickou péči, navštivte ordinaci v Rakvicích okres Břeclav.
Interní lékařství, léčba cukrovky Kuřim, preventivní a diagnostická léčba diabetologie
Interní lékařství, léčba cukrovky Kuřim, preventivní a diagnostická léčba diabetologie, glukometr, infuzní pumpa, EKG a INR, lipidová poradna.
MUDr. Zdeňka Chytilková Internadia nova s.r.o.
Telespirometrie z pohodlí vašeho domova - osobní spirometry MIR
Osobní spirometry MIR pro telespirometrii dodává firma UTILCELL, s.r.o. z Ostrovačic. S našimi spirometry zjistíte stav plic z pohodlí Vašeho domova za zvýšené hygienické bezpečnosti.
Spirometry MIR - spolehlivé přístroje pro vyšetření funkce plic
Spolehlivé přístroje pro vyšetření funkce plic naleznete u společnosti UTILCELL, s.r.o. se sídlem v Ostrovačicích, která dodává spirometry MIR včetně softwaru pro ukládání měření a případný tisk.
Léčebná rehabilitace psů Brno, fyzioterapie psů po ortopedické či neurologické operaci
Léčebná rehabilitace psů Brno, fyzioterapie psů po ortopedické či neurologické operaci, hydroterapie, magnetoterapie, bioterapie, terapeutické masáže, cvičení na gymballech, strečink.
Spirometr Smart One s bluetooth připojením - vhodné pro domácnost i cestování
Diagnostické zařízení pro telespirometrii dodává v České republice naše společnost UTILCELL, pobočka Spirotel z Ostrovačic. Pořiďte si spirometr Smart One s bluetooth pro cestování i do domácnosti.
Ordinace ortodoncie Brno, dentální hygiena, snímací rovnátka, fixní rovnátka, řešení parodontózy
Naším cílem je poskytnout Vám ortodontickou léčbu nejvyšší kvality a za přijatelnou cenu - Ordinace ortodoncie Brno.
Zdravotnické přístroje pro soukromé kliniky, ambulance, nemocnice
Vybavení pro zdravotnická zařízení nemocnic, poliklinik, rehabilitačních oddělení, lázní a wellness dodává a servisuje společnost Kardio - Line spol. s r.o.
Interní a diabetologická ordinace Brno, diagnostika a léčba cukrovky
Interní a diabetologickou ordinaci, obezitologickou ambulanci a lipidovou poradnu v Brně provozuje MUDr. Eva Fenclová, léčba pacientů s cukrovkou a poruchami metabolismu krevních tuků.
Odběr vzorků biologických složek, sledování a hodnocení ekologického stavu vod Brno, analýzy
Odběr vzorků biologických složek, sledování a hodnocení ekologického stavu vod Brno, testování, měření a analýzy v oblasti životního prostředí.
Ortodontická ordinace, rovnátka na míru
Dokonalé srovnání zubů z estetického či funkčního důvodu, fixní, snímací i neviditelná rovnátka Vám na míru zhotoví ortodontická ordinace Ortoflex, s.r.o., Brno.
Ortopedické pomůcky pro diabetiky, ortopedická obuv a vložky - výroba na míru
Ortopedickou obuv a vložky na míru vyrábí naše společnost Ergona Opava s.r.o., pobočka Brno. Zaměřujeme se na ortopedicko-protetické pomůcky, včetně pomůcek pro diabetiky.
Ergona Brno
Dětský lékař, prevence a poradna pro kojence Brno, vyšetření CRP, nastřelování náušnic, očkování
Dětský lékař, prevence a poradna pro kojence Brno, vyšetření CRP, nastřelování náušnic, standardní a nadstandardní očkování, komplexní diagnostická, preventivní a léčebná péče.
Dětský lékař, gastroenterologická poradna Brno, prevence, očkování, výživa dítěte, CRP testy
Dětský lékař, gastroenterologická poradna Brno, prevence, očkování, výživa dítěte, CRP testy, spolupráce s dětskou klinikou FN Brno.
Pediatr, praktická lékařka pro děti a dorost Brno, lékař na mobilu i mimo pracovní dobu, testy CRP
Pediatr, praktická lékařka pro děti a dorost Brno, preventivní a léčebná péče, testy CRP, poradna pro novorozence a kojence, nastřelování náušnic, lékař na mobilu i mimo pracovní dobu.
Dětský lékař - in, s.r.o., MUDr. Iva Jeleníková
Nervosvalové vyšetření, EMG a EP laboratoř, Brno
Elektromyografická (EMG) vyšetření, vyšetření evokovaných potenciálů (MEP, SEP, VEP, BAEP) v Brně. Objednejte se telefonicky již nyní do naší laboratoře na ulici Rybkova 9.
Rehabilitace – terapie rázovou vlnou, laserem MLS
Terapii laserovou vlnou a laserovou terapii MLS – neinvazivní metody léčby akutních a chronických poruch pohybového aparátu poskytuje v okolí Brna Rehabilitační centrum Burianová.
Vojtova metoda, fyzikální terapie a léčebná rehabilitace dětí
Vojtovou metodu, fyzikální terapii a léčebnou rehabilitaci pro děti zajišťuje v okolí Brna Rehabilitace - Burianová, s.r.o.
Lékárna Brno – Líšeň, prodej léků a potravinových doplňků
Léky na předpis i volný prodej, doplňky stravy, zdravotnický materiál a jiné lékárenské zboží prodává Lékárna pod Klajdovkou, Brno – Líšeň. Poradenství a konzultace s užíváním léků.
Praktický lékař pro dospělé Brno, vyšetření EKG, CRP, spirometr, měření vnitřního tuku, oxymetr
Praktický lékař pro dospělé Brno, vyšetření EKG, CRP, spirometr, měření vnitřního tuku, oxymetr, privátní lékař pro dospělé.
MUDr. Libuše Příborská
Pracovně lékařské služby, interní ambulance, praktická ambulance, poradna
Lékařské služby a poradna od týmu doktorů z ordinace SABIL, s.r.o. v Brně, která Vám pomůže s problémy s krevním tlakem, cholesterolem a poruchami srdečního rytmu.
Sabil, s.r.o.
Dermatologická ambulance, klinika s kožní ambulancí a plastickou chirurgií
Odstranění problémů s pletí, odstranění znamének, žilek a ochlupení, přístrojové a manuální lymfodrenáže na klinice DERMI, s.r.o. v Brně.