Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Lázeňské léčebné pobyty pro seniory - dárkový poukaz na týdenní lázeňský pobyt
Darujte svým prarodičům nebo rodičům týdenní lázeňský léčebný pobyt pro seniory ve stylovém Lázeňském domě Perla na jižní Moravě.
Čištění dioptrických a slunečních brýlí ultrazvukem, opravy a servis brýlí
Čištění dioptrických a kovových brýlí ultrazvukem, ale také také opravy poškozených brýlí zajistí na Znojemsku oční optika Optik Frič s.r.o.
Nabídka analyzátorů kompozice těla od firmy JAWON - měření tuku, svalové hmoty
Kvalitní a přesné analyzátory pro lidské tělo Vám poskytne společnost UTILCELL s.r.o.. Analyzátory Vám pomohou vyměřit nejen hmotnost, ale také množství svalové hmoty či tělní tuk.
Zhotovení klasických i speciálních dioptrických brýlí na míru – oční optika
Zhotovením dioptrických brýlí na míru s různými typy brýlových čoček pro korekci různorodých očních vad a klasickými nebo značkovými obrubami se zabývá oční optika Optik Frič s.r.o.
Nová oční optika - klasické i značkové dioptrické brýle, až 50% sleva na brýlové obruby
Oční optika Cairoo má další provozovnu v Kyjově pro zákazníky z regionu Hodonín, Břeclav. Na brýlové obruby, klasické i dioptrické brýle máme pravidelné akce - slevy až 50%.
Léčebné pobyty na klouby - lázně pro pohybové ústrojí
Dopřejte úlevu svým kloubům v Lázeňském domě Perla v Lednici, který poskytuje léčebné pobyty na klouby i celé pohybové ústrojí.
Brýlové čočky chránící zrak před modrým světlem a UV zářením – druhá čočka zdarma
Pořiďte si brýle s čočkami chránící zrak před modrým světlem a UV zářením. V Optice Frič ve Znojmě a Moravských Budějovicích obdržíte druhou brýlovou čočku zdarma.
Odborné měření zraku – diagnostika dioptrií pro korekci očních vad
Odborné měření zraku provádí oční optika Optik Frič ze Znojma. Diagnostikuje Vám dioptrie pro korekční oční vady a také pomůže s výběrem vhodné dioptrické pomůcky ke korekci zraku.
Antigenní testy na koronavirus – doplnění zásob a příprava na další vlnu
Pokud očekáváte další vlnu koronaviru a potřebujete doplnit zásoby antigenních testů, nakupujte u společnosti Activity promotion s.r.o. z Brna.
Activity promotion s.r.o.
Oční optika s největším výběrem slunečních a dioptrických brýlí
Nejširší výběr značkových slunečních a dioptrických brýlí pro děti i dospělé ve Znojmě najdete v Drive-IN OPTIK. Navštivte naší oční optiku v obchodním centru SHOPPING a přesvědčte se sami.
Elektrické vozíky SELVO, elektro vozíky, koloběžky a motorky, umožní pohyb v každém věku
Elektrické vozíky SELVO, koloběžky, motorky, stabilní elektro vozíky pro seniory, kvalitní elektrické vozíky nejen pro seniory dodává firma GARDENTECH Jaroslav Toninger, z Brna.
GARDENTECH Jaroslav Toninger
Léčebné lázně pro pohybové ústrojí  - léčba jodobromovým pramenem
Pečujte o zdraví svého těla - dopřejte Vašemu pohybovému ústrojí léčebný pobyt plný prospěšných procedur. Rezervujte si léčebný pobyt pohybového aparátu v Lázeňském domě Perla.
Dioptrické brýle i brýlové čočky za super cenu - široký výběr jedině u nás
Široký výběr dioptrických brýlí, obrub i brýlových čoček jedině u nás! Navštivte oční optiku Optik Frič s.r.o. ve Znojmě nebo Moravských Budějovicích.
Lázně hrazené pojišťovnou - léčba pohybového ústrojí, nervových, cévních a gynekologických onemocnění
Lázeňský dům Perla poskytuje i léčebné pobyty hrazené pojišťovnou. Našim zaměřením je léčba pohybového ústrojí, nervových, cévních a gynekologických onemocnění.
Ortodoncie Brno, snímací rovnátka, fixní rovnátka, dentální hygiena
Kvalitní služby ortodoncie v Brně nabízí MUDr. František Filipi.
Léčba hemoroidů, hemeroidy Brno - možnost návštěvy specialisty – proktologa bez doporučení obvodního lékaře
Společnost ON CLINIC s.r.o., provádí léčbu hemoroidů neboli hemeroidů v Brně v nestátní zdravotnickém zařízení s bohatou mnoholetou zkušeností. Najdete nás na ulici Bartošova 1832/5, 602 00 Brno.
ON CLINIC, s.r.o. Léčba hemoroidů Brno
Značkové dioptrické a sluneční brýle -  Guess , Harley Davidson,, Mango, Lacoste a další
Značkové dioptrické a sluneční brýle pořídíte v Oční optice G OPTIK ve Znojmě. Najdete u nás značky Guess , Harley Davidson, Gant , Ray Ban a další.
Oční optika Znojmo G OPTIK s.r.o.
Oprava a servis brýlí, pomoc s aplikací kontaktních čoček
Opravu a servis všech druhů brýlí zajišťuje v okolí Znojma oční optika G OPTIK s.r.o. Poradíme Vám také se správnou aplikací kontaktních čoček.
Oční optika Znojmo G OPTIK s.r.o.
Implantologie – šetrná náhrada chybějících zubů titanovými implantáty
Zavedení zubních implantátů svěřte do rukou stomatologické kliniky DentArt v Brně. Zubní implantáty zavádíme tou nejšetrnější metodou pomocí nejmodernějších přístrojů.
Ordinace praktického lékaře pro dospělé v okrese Břeclav
Bydlíte v okrese Břeclav a hledáte spolehlivého praktického lékaře pro sebe či své blízké? Nejlepším řešením je tedy zaregistrovat se v ordinaci MUDR. BLANKA STUDÝNKOVÁ, S.R.O. v Rakvicích.
Dioptrické a sluneční brýle, kontaktní čočky a měření zraku - Oční optika Martínková
Oční optika Evy Martínkové v Rosicích u Brna poskytuje kvalitní optické služby pro dospělé i děti, prodej dioptrických brýlí, kontaktních čoček a měření zraku.
Gynekologická ambulance Brno, prevence a léčba
Gynekologie, prevence, léčba zánětů i neplodnosti, očkování proti HPV viru, konzultace a recepty na antikoncepce, pravidelné prohlídky v těhotenství či přerušení těhotenství v ordinaci v Brně.
GYNPRIVAT, spol. s r.o.
Bělení zubů nejmodernějšími technologiemi – Airflow, ordinační bělení
Oslňte své okolí krásným a zářivě bílým úsměvem. Stomatologická klinika DentArt Brno provádí ordinační bělení zubů pomocí nejmodernějších technologií.
Nemocnice v Boskovicích, ambulantní a lůžková péče, lékařská pohotovost - všeobecná, dětská a zubní
Nemocnice v Boskovicích s.r.o., která byla slavnostně otevřena v říjnu roku 1958, poskytuje pacientům ambulantní a také lůžkovou péči v základních oborech. Poskytujeme také lékařskou pohotovost.
Nemocnice Boskovice s.r.o