Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Rehabilitační a fyzioterapeutická péče, diagnostika, terapie v Hodoníně
Rehabilitace, fyzioterapie, elektroléčba, vodoléčba, masáže, ultrazvuk, koupele, rehabilitační cvičení a vyšetření v Hodoníně v ordinaci Miroslava Veleka.
Praktická lékařka pro děti a dorost Znojmo, prevence, očkování, stanovení CRP, poradna
Praktická lékařka pro děti a dorost Znojmo, prevence, povinné a nepovinné očkování, stanovení CRP, kojenecká poradna, homeopatická léčba,
Dětská ambulance s.r.o.
Lékárna, prodej léků, vitamíny, homeopatika Brno, potravinové doplňky, antikoncepce, čaje
Lékárna, prodej léků, vitamíny, homeopatika Brno, potravinové doplňky, zdravotní obuv, bylinné čaje, léčebná kosmetika, zdravotnický materiál, obvazový materiál, náplasti, antikoncepce.
Nezávislé posudky na výtahy, eskalátory a další zvedací zařízení podle certifikátu
Nezávislé posudky na výtahy, eskalátory a jiná zvedací zařízení podle certifikátu zajišťuje v celé České republice autorizovaná, certifikovaná firma TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. s pobočkou v Brně.
TECHNICKÉ LABORATOŘE OPAVA, a.s. Školicí a vzdělávací středisko Brno
Praktická lékařka pro dospělé Brno, ambulance, závodní péče, prevence, očkování
Praktická lékařka pro dospělé Brno, ambulance, závodní péče, diagnostická, léčebná a preventivní péče, očkování, odběry biologického materiálu.
Veterinární ordinace Brno -  nonstop pohotovost na mobilu 777 478 007
Sháníte veterinární ordinaci v Brně pro svého zvířecího mazlíčka nejlépe s nonstop provozem? Veterinární ordinace MVDr. Borise Semana provozuje veterinární ambulanci s nonstop pohotovostí na mobilu.
Lékárna U Zlaté koruny Kyjov - možnost nákupu léků on-line - Swisspharma, spol s.r.o.
Sháníte lékárnu blízko Kyjova nebo si raději chcete objednat léčivé přípravky z pohodlí domova? Lékárna U Zlaté koruny Kyjov nabízí možnost nákupu léků on-line v novém eshopu.
Praktická lékařka pro děti a dorost, ambulance, ordinace Brno
V naší ambulanci Praktik MUDr. Dembická s.r.o. Brno poskytujeme komplexní lékařskou, diagnostickou a léčebnou péči pro děti a mládež.
Lékárna Hrušovany u Brna  -  léky, léčiva, homeopatika či potravinové doplňky
Lékárna Hrušovany u Brna pod vedením pana Mgr. Pavla Havelky nabízí sortiment léků na předpis, volně prodejné léky, léčiva, homeopatika, potravinové doplňky a lékové poradenství.
Produkty pro výživu skotu, konzervace statkových krmiv a prodej krmiv a doplňků
Sháníte krmné plodiny nebo poradenství v oblasti výživy skotu a zemědělství? Hlavní naší náplní je činnost v oblasti výživy skotu, konzervace statkových krmiv a prodej krmiv a doplňků.
Léčebné lázeňské pobyty, jodobromová voda - léčba kloubů
Léčebné lázeňské pobyty jižní Morava, léčba kloubů, pohybového ústrojí dermatologických a gynekologických problémů, jodobromová voda u firmy ****Spa Resort Lednice na Moravě.
Stomatologická ordinace Znojmo, léčebná a preventivní péče, kvalitní ošetření zubních kazů
Komplexní péči o dětský i dospělý chrup poskytuje MUDr. Jitka Stanglová - Zubní lékařka ve Znojmě. Moderně vybavená stomatologická ambulance s profesionálním přístupem.
Praktický lékař pro dospělé Tasovice, prevence a léčba osob
Komplexní diagnostickou, léčebnou a preventivní péči v oboru praktického lékařství pro dospělé Vám poskytne MUDr. Zdeňka Lukešová v Tasovicích 301 v okr. Znojmo.
Léčba pohybového ústrojí - léčebné procedury a pobyty v lázních
Léčba pohybového ústrojí - léčebné procedury a pobyty v lázních, lázeňská léčba, odstranění bolesti při potížích s pohybovým ústrojím v ****Spa Resort Lednice.
Vyberte si v naší optice dioptrické brýle nebo kontaktní čočky
Sháníte-li dioptrické brýle s bifokální nebo multifokální čočkou, pak navštivte jednu z prodejen optiky Šárky Kocandové a vyberte si ty pravé pro Vás
Kontaktní čočky ke korekci očních vad od prověřených výrobců
Prvotřídní kontaktní čočky ke korekci očních vad zakoupíte v okolí Znojma a Třebíče v renomované oční optice Optika Kocandová.
Špičková zdravotnická technika, prodej a distribuce prvotřídních lékařských přístrojů
Lékařskou techniku, servis i zákaznickou podporu poskytuje společnost MEDATA, spol. s r.o. z Brna – Černá Pole. Zprostředkováváme zdravotní přístroje na vysoké technické úrovni.
Praktická lékařka pro dospělé v Ostrově u Macochy na Blanensku
Kvalitní lékařská péče na Blanensku, závodní lékař, preventivní a léčebnou péči poskytuje praktická lékařka pro dospělé MUDr. Jarmila Bezděková v Ostrově u Macochy.
Lázně v zahradě Evropy, lázeňské procedury, léčení a komfort v hotelu Spa Resort Lednice ****
Lázně Lednice na Moravě poskytují lázeňské pobyty pro pohybové ústrojí a pohybový aparát a nově otevřený Spa Resort Lednice, Vám nabízí komfortní ubytování v luxusním Knížecím apartmánu.
Spojte příjemné s užitečným a nechte svá záda odpočinout v našem pobytovém resortu
Vyzkoušejte profesionální metodu MUDr. Smíška, v lázeňském resortu Spa Lednice. Léčebná metoda se zaměřuje na bolesti zad, výhřez meziobratlového disku, skoliózu a prevenci bolesti zad.
Originální moderní brýle světových značek - Prada, Dolce & Gabbana, Oakley
Široký výběr moderních dámských i pánských originálních značkových brýlí Prada, Dolce a Gabbana, Oakley naleznete v oční optice Optika Kocandová v Jihlavě.
Multifokální brýle na dálku i na blízko v jednom - možnost korekce vidění na dvě vzdálenosti
Multifokální představují možnost korekce vidění na dvě vzdálenosti. Pořiďte si brýle na dálku i na blízko v jednom v oční optice Optika Kocandová ve Znojmě. Rádi Vám poradíme s výběrem.
Pobytový balíček - Očistná kúra ve všedních dnech Spa Resort lázně Lednice, nabídka měsíce
Pobytový balíček - Očistná kúra ve všedních dnech, vyhlídková plavba po Zámecké a Staré Dyji od firmy Spa Resort lázně Lednice na jižní Moravě - nabídka měsíce.
Výhradní distributor produktů APPLEDENTAL, zařízení pro stomatology a zdravotnictví
Kvalitní a spolehlivé stomatologické produkty Vám dodá společnost APPLEDENTAL CZ s.r.o. z Brna Žabovřesky. Prodáváme zdravotnické prostředky s těmi nejlepšími technickými vlastnostmi.
Lékárna Říčany a Zbraslav u Brna, prodej léčiv, doplňků stravy
LÉKÁRNA PANSKÝ DŮM s.r.o., Říčany a Zbraslav u Brna, prodej léčiv na lékařský předpis, volně prodejných léků, doplňků stravy, zdravotnických pomůcek.