Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s.

K péči o zdraví, léčbě zdravotních potíží a úrazů a k prevenci slouží zdravotnická zařízení ambulantní, lůžková, záchranná a pohotovostní služba, pracovně-lékařské služby, dispenzární péče, lázeňská a rehabilitační péče, preventivní péče a služby lékáren, výdejen zdravotnických pomůcek, hygienické služby.

Zhotovení dioptrických brýlí na počkání v oční optice
Oční optika, kde vám zhotoví brýle na počkání - to je optika G Optik s.r.o, kterou naleznete ve Znojmě a Moravských Budějovicích.
Oční optika Znojmo G OPTIK s.r.o.
Lázně na Moravě - léčebné a relaxační pobyty v Lázeňském domě Perla
Navštivte lázně na Moravě - Léčebný dům Perla v Lázních Lednice, který poskytuje široké spektrum léčebných a relaxačních procedur pro pohybový i lymfatický systém.
Profesionální dentální hygiena - od odstranění zubního kamene až po depuraci zubů
Profesionální ošetření zubů a dentální hygienu provádí v okolí Brna zubní ordinace DentArt Brno. Provádíme vše od odstranění zubního kamene až po depuraci zubů
Doplňky k brýlím – pouzdra na brýle, silikonové šňůrky, hadříky
Široký sortiment doplňků k brýlím pořídíte v oční optice G OPTIK. Prodáváme pouzdra na brýle pro děti i dospělé, silikonové šňůrky i hadříky.
Oční optika Znojmo G OPTIK s.r.o.
Protetika – zhotovení fixních nebo snímacích zubních náhrad
Všechny typy protetických prací zajistí zubní ordinace DentArt Brno s.r.o. Zhotovujeme fixní nebo snímací zubní náhrady.
Akreditovaná, autorizovaná laboratoř, měření emisí, stanovení koncentrací emisních sloučenin
Autorizované stanovení koncentrací emisních sloučenin, akreditovaná laboratoř měření emisí, stanovení plynných emisí na všech druzích tepelných zdrojů provádí firma Detekta s.r.o., Brno.
Detekta s.r.o.
První aplikace dioptrických kontaktních čoček a poradenství ve správné péči o čočky
Odborná pomoc s aplikací dioptrických kontaktních čoček pro ostré vidění a poradenství v péči o kontaktní čočky poskytují odborníci z optiky G OPTIK s.r.o.
Oční optika Znojmo G OPTIK s.r.o.
Biometrické inteligentní brýle s kvalitními brýlovými čočkami pro ostré vidění na všechny vzdálenosti
Skutečné ostré vidění ve všech úhlech umožňují progresivní brýlové čočky Rodenstock. Biometrické inteligentní brýle s kvalitními čočkami Rodenstock pořídíte v optice G Optik ve Znojmě.
Oční optika Znojmo G OPTIK s.r.o.
Dioptrické kontaktní čočky pro korekci očních vad – jednodenní, měsíční, kontinuální
Dioptrické kontaktní čočky pro korekci očních vad pořídíte v oční optice G OPTIK. Navštivte naší optiku ve Znojmě nebo Moravských Budějovicích a pomůžeme Vám s výběrem kontaktních čoček.
Oční optika Znojmo G OPTIK s.r.o.
Přední český výrobce kolagenu určeného pro další zpracování se sídlem v Brně
Je pro Vás stěžejní výroba a dodávka kolagenové hmoty pro Vaše produkty? Chcete se opřít o společnost s vlastními výrobními postupy a certifikovanými procesy?
Ošetření zubních defektů bezbolestnou estetickou stomatologií – aplikace tzv. Bílých plomb
Stomatologická ordinace DentArt Brno ošetří Vaše zuby a zubní defekty za pomocí metod bezbolestné estetické stomatologie. Používáme nejmodernější výplňové materiály – tzv.bílé plomby.
Odborné měření a vyšetření zraku v oční optice
Odborné vyšetření zraku provádí v okolí Znojma oční optika G Optik. Změříme Vám dioptrie a pomůžeme i s výběrem vhodných brýlí.
Oční optika Znojmo G OPTIK s.r.o.
Tým stomatologů v Brně – ordinace Primadent
Stomatologická ordinace Brno, zdravotní stomatologické služby, akutní i preventivní péče pro zdravý chrup, profesionální tým zubních lékařů v Brně – Primadent, s.r.o.
Primadent, s.r.o. zubní ordinace
Dietologická poradna, odvykání kouření, masáže Brno, chirurgická poradna, floating
Společnost IKEPO s.r.o. nabízí služby dietologické poradny, poradny pro odvykání kouření, masáže, floating, chirurgické poradny.
Odborná a bezbolestná aplikace dentálních šperků na přední zuby
Vyšperkujte své zuby – oslňte své okolí nejen zářivě bílým úsměvem, ale i ozdobou v podobě dentálních šperků. Odbornou a bezbolestnou aplikaci šperků na přední zuby provádí ordinace DentArt v Brně.
Dárkový poukaz pro relaxační, léčebné a speciální pobyty v lázních
Věnujte svým blízkým dárek k narozeninám nebo pod stromeček v podobě dárkového poukazu na pobyt nebo samostatné procedury v Lázeňském domě Perla v Lednici.
Zdravotnické potřeby Novotná Brno, ortopedická obuv a vložky, berle, WC křesla, sedačky do vany
Zdravotnické potřeby Novotná se sídlem v Tišnově v okrese Brno-venkov se zabývají prodejem zdravotnických potřeb a drobného zdravotnického sortimentu.
Třívrstvá ochranná rouška s aktivním stříbrem pro celodenní a opakované použití
Dodávku třívrstvých ochranných roušek s aktivním stříbrem firma Alpax. Dodáváme roušky MEDIMAN® FFP2 vhodné pro celodenní a opakované nošení.
Alpax – divize Rouška Mediman
Nefrologie Brno, onemocnění ledvin a močových cest, léčba poruch močení, inkontinence, pomočování
Odborná pracoviště nefrologie řeší problémy osob trpící zánětlivým i nezánětlivým onemocněním ledvin a močových cest.
Vyšetření dýchacích potíží a následků po koronaviru - přístroje pro domácí testování
Inovativní přístroje pro domácí testování plic dodává společnost UTILCELL, s.r.o., pobočka Spirotel z Ostrovačic. Pořiďte si svůj spirometr a odhalte případné dýchací potíže a následky po koronaviru.
Komplexní léčebná rehabilitační péče pro děti i dospělé
Léčebnou rehabalitační péči pro děti i dospělé zajišťuje v okolí Brna Rehabilitace Burianová. Poskytujeme kineziologické, terapeutické, kondiční i stimulační procedury.
Velký výběr stylových brýlí luxusních značek, dioptrických i slunečních s UV filtrem
Přijďte si vybrat z širokého sortimentu brýlových obrub či slunečních brýlí luxusních značek. Zkušený personál firmy Optik Frič s.r.o. ve Znojmě vždy ochotně poradí, které brýle Vám budou slušet.
Diagnostické přístroje pro odhalení potíží s dýcháním - prevence proti koronaviru
Speciální přístroje pro kontrolu stavu plic dodává pobočka Spirotel společnosti UTILCELL, s.r.o. z Ostrovačic. Pořiďte si preventivní prostředek proti koronaviru a odhalte včas potíže s dýcháním.
Zubní ordinace v Jihomoravském kraji
Znojemská stomatologická ambulance pro dospělé i děti, zubní lékařka zajišťující preventivní prohlídky a akutní léčebné zákroky, profesionální péče o váš chrup - MUDr. Jitka Stanglová.
Komfortní ubytování v rodinném wellness hotelu pod Pálavskými vrchy
Rodinný wellness hotel u Langrů v Dolních Věstonicích poskytuje ubytování v komfortním hotelu s vlastním wellness centrem, kde můžete relaxovat v soukromé vířivé vaně, masážní zóně či finské sauně.
Rodinný wellness hotel u Langrů