Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Program Ready Worker – kvalifikovaní zaměstnanci pro Vaši firmu ihned
Potřebujete získat pro vaši výrobní společnost se zaměřením na zpracování kovů nebo výrobu plastů kvalifikovaného zaměstnance? Zapojte se do programu Ready Worker firmy Gradua – CEGOS s.r.o.
Mezinárodní spolupráce ve vědě a výzkumu – granty, smlouvy, konference a setkání
Ústav fyziky plazmatu AV ČR, v.v.i.se účastní mezinárodní spolupráce ve vědě a výzkumu formou setkání, konferencí a setkání expertů u nás i v zahraničí.
Kurz daňové evidence Praha – srozumitelně a přehledně
Pronikněte do tajů a pravidel daňové evidence pomocí odborných kurzů, které pořádá společnost Doučíme Vás.cz s.r.o. v Praze.
Impulsní plazmové systémy a jejich možné využití praxi
Odborníci z Ústavu fyziky plazmatu AV ČR, v.v.i. z Prahy se zabývají výzkumem impulsních plazmových systémů a jejich možným přínosem pro praktické využití v medicíně a jiných oborech.
Vědecký výzkum fyziky plazmatu a jeho aplikací Praha - komplexní přístup
Hlavní náplní Ústavu fyziky plazmatu AV ČR, v.v.i. je vědecký výzkum fyziky plazmatu a jeho aplikací.
Plazmochemické technologie – teoretický a praktický výzkum
Výzkumem a praktickým testováním plazmochemických technologií se zabývá tým vědců a studentů z Ústav fyziky plazmatu AV ČR, v.v.i. z Prahy.
Ekoškolka Praha 5 – učí děti a rodiče péči o životní prostředí
Zajímá Vás i Vaše malé dítě příroda a nejste lhostejni k životnímu prostředí? Pak Vás jistě osloví program Ekoškolka, kterého se účastní i Tyršova mateřská škola na Praze 5.
Základní škola Praha 6 - výuka respektující speciální vzdělávací potřeby žáků
Vybíráte základní školu pro své dítě? Výuka Základní školy Jana Wericha v Praze 6 respektuje potřeby žáků se speciálními vzdělávacími potřebami, handikepem nebo nadprůměrnou inteligencí.
Nezávislé ověřování – Služby v oblasti technické podpory a konzultací
Potřebuje Vaše firma solidního partnera pro poradenství v oblasti technické podpory a konzultací, který bude objektivní a jeho ověřování bude nezávislé? Spolehněte se na společnost TÜV-SÜD Praha.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Exportní projekty financované bankou – nezávislé posouzení pro získání úvěru
Pro bezproblémové získání exportního úvěru na projekt realizovaný v zahraničí a financovaný bankou je třeba posouzení nezávislé třetí strany. Podporu hledejte u odborníků společnosti TÜV-SÜD Praha.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Rekvalifikace mistrů - akreditovaný vzdělávací program pro vedoucí provozu
Vzdělávací,rekvalifikační program pro mistry a vedoucí provozu akreditovaný MŠMT ČR s certifikátem s celostátní platností můžete získat díky otevřenému školení od DMC management consulting s.r.o.
Pomaturitní, intenzivní jazykové studium Praha – kvalitní lektoři a garance posunu úrovně
Zvýšení znalosti jazyka, mezinárodní jazykové zkoušky a mnoho dalších benefitů nabízí pomaturitní, intenzivní jazykové studium v Praze se společností BOHEMIA INSTITUT s.r.o.
Otevřené kurzy Praha – zajímavá nabídka témat a okruhů
Vzdělávání je nutností snad ve všech oborech. Širokou nabídku témat a okruhů přinášející nové informace naleznete v otevřených kurzech pořádaných společností Gradua-CEGOS, s.r.o. se sídlem v Praze.
Certifikace managementu kvality, dle normy ISO 9001, Praha
Certifikaci systému managementu kvality dle normy ISO 9001 požaduje stále více zákazníků, zejména v mezinárodním obchodě, kde je certifikát nutný pro přístup na trh.
GDPR školení Praha - praktická implementace nařízení na ochranu osobních údajů
GDPR - Obecné nařízení o ochraně osobních údajů vstoupí v platnost již 25. 5. 2018. Týká se všech firem, institucí i jednotlivců. Seznamte se s ním včas!
Služby v oblasti inspekce Praha – zaručí přesné dodržení norem a standardů
Mezinárodně akreditovaná společnost TÜV-SÜD Praha nabízí své služby v oblasti inspekce pro záruku dodržování veškerých interních i externích norem, předpisů a standardů.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Soukromá mateřská škola, dětské centrum, hlídání dětí, Praha 1
Jste z Prahy 1 a nevíte do jaké školky umístit svoji ratolest? Kontaktujte D.C. Pštrossova. Jsme soukromá mateřská škola a dětské centrum. Přijímáme děti od 2 let.
Nedestruktivní defektoskopie Praha – certifikační program
Společnost Certifikační sdružení pro personál - APC, z.s. se sídlem v Praze nabízí zájemcům certifikační program nedestruktivní defektoskopie připravený v souladu s požadavky mezinárodních norem.
Základní umělecká škola, jež poskytuje základní vzdělání ve výtvarném a hudebním oboru
Soukromá základní umělecká škola se sídlem na Praze 5 nabízí studium různých hudebních a výtvarných oborů. Jsme Škola pro radost a radost z umění je to, co chceme, aby každý žák prožíval s námi.
Soukromé gymnázium s možností čtyřletého, šestiletého a osmiletého studia, zaměřeno na mezinárodní a veřejné vztahy
Soukromé gymnázium s širokou nabídkou studijních programů, výměnných studijních pobytů, ale také volnočasových aktivit, jež jsou navíc doplněny kvalitním pedagogickým sborem.
Mezinárodní seminář "Progress on the ITER Project and ITER Diagnostics" - již 13.12.2017
Ústav fyziky plazmatu AV ČR, v.v.i. v Praze zve všechny zájemce na mezinárodní seminář "Progress on the ITER Project and ITER Diagnostics". - již 13.12.2017
Zakázkové vzdělávací kurzy Praha přizpůsobené potřebám Vaší firmy
Investujte do vzdělání svých zaměstnanců a vyberte si maximálně efektivní metodu individuálního vzdělávání pomocí zakázkových vzdělávacích kurzů od společnosti Gradua – CEGOS s.r.o. z Prahy.
Konference TWI & Kata a slavnostní křest českého překladu knihy Toyota Kata
Přínosem implementace principů metody Kata je zejména zvyšování výkonu firmy prostřednictvím zapojení všech úrovní zaměstnanců a neustálého zlepšování.
Koroze a protikorozní ochrana Praha – certifikace pracovníků v oboru
Školení pracovníků v oboru koroze a protikorozní ochrany nabízí pracovníkům v oboru Certifikační sdružení pro personál - APC, z.s. z Prahy.