Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Soukromá základní umělecká škola Praha, příprava žáků na uměleckopedagogické zaměření
Soukromá základní umělecká škola Praha, příprava žáků na uměleckopedagogické zaměření, studium konzervatoře, hudební obor, výtvarný obor, keramika.
Stavebnictví – certifikace výrobků a služeb
Všem výrobcům nebo dovozcům materiálů a výrobků pro stavebnictví jsou určeny služby certifikace pro oblast stavebnictví společnosti TÜV SÜD Czech s centrálou v Praze.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Životní prostředí – tuzemská i mezinárodní legislativa
Společnosti TÜV SÜD Czech s centrálou v Praze nabízí své služby konzultace v oblasti tuzemské a mezinárodní legislativy pro oblast životního prostředí.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Školení zákaznického přístupu a telemarketingu změní Vaše obchodní výsledky
O rozšíření obchodních dovednosti manažerů a reprezentantů firem se postarají školení obchodních dovedností, telemarketingu a zákaznického přístupu s DMC management consulting s.r.o. z Prahy.
Informace o postupu certifikačního orgánu výrobků v souvislosti s ohrožením COVID-19
Certifikační orgán TÜV SÜD Czech s.r.o. zavádí opatření pro provádění dozorových i recertifikačních auditů. Informace o postupu v souvislosti s ohrožením COVID-19 se dozvíte na našich stránkách.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Klasické gymnázium Modřany a základní škola, s.r.o. Praha, pro žáky se specifickými poruchami učení
Klasické gymnázium Modřany a základní škola, s.r.o. Praha, pro žáky se specifickými poruchami učení, soukromá škola, komplexní středoškolské vzdělání, základní vzdělání.
Komplexní středoškolské a vyšší vzdělání v oblasti umění a reklamy
Vzdělávání středoškolského a vyššího stupně, studium v oblasti–film, fotografie, design, management a produkce. Perfektní zázemí školy, moderní vybavení, stáže v zahraničí, rozšířená výuka angličtiny.
MICHAEL - Střední škola a Vyšší odborná škola reklamní a umělecké tvorby, s.r.o.
Ochrana osobních údajů (GDPR) v TÜV SÜD Czech pro právní jistotu a transparentnost
Pracujete s osobními daty Vašich zákazníků? Pak věnujte pozornost nařízení Evropského parlamentu a Rady EU o ochraně dat osobních údajů GDPR, s jehož správným dodržováním Vám pomůže TÜV SÜD Czech.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Strojírenství a elektrotechnický průmysl – předpisy
Dodavatelé průmyslových strojů i koneční uživatelé ocení služby dohlížející na plnění předpisů a norem, které poskytuje společnost TÜV SÜD Czech s centrálou v Praze.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Vysokoškolské vzdělávání v oblasti chemie a technologií
Vysokoškolské studium v oblasti chemického složení a výroby potravin, léků, materiálů a paliv, výzkum a věda na čtyřech fakultách VŠCHT v Praze.
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Umělecká vysoká škola v Praze s filmovou a televizní fakultou
Vysokoškolské vzdělávání v oblasti umělecké tvorby, filmu a televize na FAMU, studium režie, produkce a dokumentaristiky zajišťuje Akademie múzických umění v Praze.
Vysokoškolské studium na soukromé škole kreativní komunikace
Studium kreativní komunikace se zaměřením na marketing, management, literaturu, média, vizualizaci, grafiku a fotografie na vysoké škole v Praze.
Vysoká škola kreativní komunikace, s.r.o.
Výzkum v rostlinné výrobě, šlechtění a výživa plodin, poradenství a vedení seminářů
Výzkum a analýza rostlin, škůdců, půdy, šlechtění, rostlinolékařství a výživy, poradenství při pěstování plodin, pořádání seminářů vykonává Výzkumný ústav rostlinné výroby.
Výzkum vodních ekosystémů, ochrana vody Praha, protipovodňové prevence, hospodaření s odpady
Výzkum vodních ekosystémů, ochrana vody Praha, protipovodňové prevence a také hospodaření s odpady, environmentální rizika, analýzy a hodnocení vody a odpadů.
Výzkum, reprodukce hospodářských zvířat Praha, genetika, šlechtění, biotechnologie, etologie
Výzkum, reprodukce hospodářských zvířat Praha, genetika, šlechtění, biotechnologie, etologie, welfare zvířat, technologie chovů, výživa hospodářských zvířat, odborné a naučné exkurze.
Výzkumný ústav živočišné výroby, v. v. i. VÚŽV
Výzkum v oblasti českého národního jazyka Praha, jazyková poradna, dialektologické oddělení
Výzkum v oblasti českého národního jazyka Praha, jazyková poradna, dialektologické oddělení, slovní zásoba, gramatická stavba, slohová diferenciace a výstavba textů, poradna.
Etnologický ústav akademie věd ČR Praha, výzkum, sociální a kulturní antropologie, etnografie
Etnologický ústav akademie věd ČR Praha, výzkum, sociální a kulturní antropologie, etnografie, etnologie, výzkum sociálních vztahů menšin, tradiční kultura, duchovní kultura, organizace seminářů.
Etnologický ústav AV ČR, v. v. i.
Výzkumný ústav, meliorace a ochrana půdy Praha, rozbory půdy a vody, pedologie, tvorba map
Výzkumný ústav, komplexní meliorace a ochrana půdy Praha, rozbory půdy a vody, pedologie, tvorba map, průzkum půdy, pozemkové úpravy, analýzy půd, kalů, sedimentů, vody, rostlinného materiálu.
Ústav pro hydrodynamiku, výzkum, mechanika tekutin, reologie, hydrologie, úprava vody, Praha
Ústav pro hydrodynamiku Praha, laboratorní výzkum, mechanika tekutin, reologie, hydrologie, úprava vody, laboratoř pro vodní hospodářství, aplikační laboratoře.
Ústav pro hydrodynamiku AV ČR, v. v. i.
Státní geologické služby Praha, geologický výzkum, mapování, ochrana přírodních zdrojů, laboratoře
Státní geologické služby Praha, geologický výzkum, mapování, správu a poskytování geologických informací, posudkový servis, ochrana přírodních zdrojů a podzemních vod, vyhodnocení geologických rizik.
Česká geologická služba
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci Praha , BOZP dokumentace, audit, školení v Praze, ČR a EU
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci Praha , BOZP dokumentace, pravidelné kontroly BOZP, audit, hodnocení rizik, zpracování pracovních postupů, šetření pracovních úrazů, školení v Praze, ČR a EU.
BOZP a PO Milan Kovařík
Jazykové kurzy pro veřejnost - kombinace kvalifikovaných českých a zahraničních lektorů.
Jak se naučit nové jazyky rychle a efektivně? Jazykové kurzy pro veřejnost, kurzy angličtiny, němčiny, francouzštiny, španělštiny, italštiny, ruštiny nabízí BOHEMIA INSTITUT s.r.o. se sídlem v Praze.
Vzdělávací středisko Praha – zkušení lektoři a příjemné prostředí
Potřebujete si pro Vaše zaměstnání doplnit vzdělání v oblasti PO, OŽP nebo BOZP? Vzdělávací středisko Ivana Kubičková T.E.P. v Praze garantuje zajímavé kurzy, zkušené lektory a příjemné prostředí.
Vzdělávací středisko Praha - školení o nových trendech v PO, OŽP a BOZP
V našem centru máte možnost studovat a získat certifikát z přípravy v oblasti požární ochrany. Dozvíte se nové předpisy a právní změny v tomto sektoru dle zákona 133/1985 Sb.
Semináře nebo služby v oblasti poradenství ve vzdělávání dospělých Praha
Společnosti Gradua-CEGOS, s.r.o. se sídlem v Praze má dlouholetou tradici v oblasti poradenství ve vzdělávání dospělých, zvyšování kvalifikace zaměstnanců, pořádání seminářů a kurzů různého zaměření.