Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Střední odborné vzdělání s maturitou a zácvikem - Starožitník
Lukrativní obor středního odborného vzdělání Starožitník nabízí uchazečům Střední odborná škola uměleckořemeslná v Praze.
Otevřené školení - interní auditor podle normy ISO 9001:2016, ISO 14001:2016
Otevřené školení od společnosti CQS-Sdružení pro certifikaci systémů jakosti, Praha 9 zajistí, aby interní audity podle normy ISO 9001 a ISO 14001 byly v souladu se zněním této normy.
Přípravné kurzy ke zkouškám a certifikacím Praha – zvýšení kvalifikace
Zvýšení kvalifikace, rozšíření odborných znalostí a důslednou přípravu k testům garantují přípravné kurzy ke zkouškám a certifikacím nabízené společností Gradua-CEGOS, s.r.o. se sídlem v Praze.
Umělecký keramik a štukatér - střední odborné tříleté vzdělání
Střední odborná škola uměleckořemeslná v Praze nabízí možnost studovat lukrativní obory umělecký keramik a štukatér v denním tříletém nebo zkráceném dvouletém studiu.
Školení řidičů ADR a lodníků ADN pro přepravu nebezpečných věcí - nové i obnovující
Nové i obnovující školení řidičů ADR a lodníků ADN pro přepravu nebezpečných věcí a přípravu na úspěšné získání potřebných osvědčení nabízí společnost DEKRA CZ a.s. sídlící v Praze.
Výzkumná instituce, badatelská činnost v chemii a fyzice
Badatelská činnost ve fyzikální chemii a chemické fyzice, experimentální a teoretické metody výzkumu realizuje Ústav fyzikální chemie J. Heyrovského AV ČR, v. v. i.
Tyršova základní škola na Praze 5 – zápis pro nadcházející školní rok
Tyršova mateřská škola v Praze 5 již vyhlásila termín zápisu a podmínky pro přijetí pro následující školní rok. Přiveďte k nám na zápis svého prvňáčka.
Střední odborná škola se zaměřením na právní, diplomatické a sociální služby, právní akademie
Studujte na moderní střední škole na Praze 5, která Vám zajistí perspektivní profesní uplatnění. SOŠ Drtinova se vyznačuje profesionálním týmem pedagogů i aktivní výukou cizích jazyků.
Profesní vzdělávání zaměstnanců Praha – příprava zaměstnanců pro výkon profese
Neustále rostoucí požadavky na kvalitní průpravu jednotlivých profesí uspokojí profesní vzdělávací kurzy zaměstnanců, které nabízí společností Gradua-CEGOS, s.r.o. se sídlem v Praze.
Základní škola Jana Wericha – všestranné vzdělání pro nadané i handicapované děti
Základní škola Jana Wericha v Praze 6 je zaměřena na výuku a vzdělání dětí s přihlédnutím k individuálním potřebám každého žáka.
Školení ISO 45001 - rozdíly oproti normě OHSAS 18001, termíny Praha
Společnost CQS z.s. se sídlem pořádá školení ISO 45001 - rozdíly oproti normě OHSAS 18001, které se koná v Praze na Proseku.
Bezpečnostní listy pro chemické látky - nové, aktualizace, překlady
Služby v oblasti vytváření, překladů a aktualizací bezpečnostních listů pro chemické látky nabízí společnost DEKRA CZ a.s. se zastoupením v Praze.
Maturitní studium v oborech Grafický design, Kosmetička a vizážistka, Management sportu
Středoškolské i nástavbové vzdělání, které má budoucnost, Vám zprostředkuje instituce Střední škola managementu a služeb a Základní škola s.r.o. z Prahy 10 Malešice.
Certifikační programy technického personálu - akreditovaný certifikační orgán
Akreditovaná společnost Certifikační sdružení pro personál - APC, z.s. se sídlem v Praze nabízí certifikační programy určené pro technický personál.
Individuální výuka jazyků – u Vás doma nebo přes skype
Vlastní tempo výuky cizího jazyka v čase a v místě, které Vám bude přesně vyhovovat umožní Jazyková škola Elvis, s.r.o. z Prahy 4 a individuální výuka.
Certifikace ISO 27001 - systémy managementu bezpečnosti informací.
Certifikace dle ČSN ISO/IEC 27001:2006 pro systémy managementu bezpečnosti informací od certifikačního orgán CQS.
Školení zaměstnanců v oblasti bezpečnosti práce a ochrany zdraví při práci, BOZP, GDPR
Legislativní i systémová školení v rukou profesionálních a zkušených lektorů naleznete u společnosti ISO Stars EU, s.r.o. z Prahy 5. Obohatíme Vás o nové poznatky, které uplatníte v každodenní praxi.
Systém environmentálního managementu ISO 14001, certifikační audit bez rizika sankcí
Precizní integrovaný audit Vám poskytne společnost ISO Stars EU, s.r.o. z Prahy 5. Nejen, že Vám pomůžeme získat potřebný certifikát, ale zajistíme plně fungující systém řízení Vaší společnosti.
Certifikační audit, certifikát systému managementu ISO 9001, pomoc při řízení procesů
Optimalizace procesů a jejich zlepšení dosáhnete díky systémové normě od společnosti ISO Stars EU, s.r.o. z Prahy 5. Nastavíme pravidla dle požadavků této normy k Vaší maximální spokojenosti.
Jazykové kurzy skupinové, individuální i oborově specializované
Jazykové kurzy angličtiny, ruštiny, němčiny a francouzštiny pro skupiny či jednotlivce, oborově specializované kurzy pro manažery a právníky realizuje vzdělávací agentura MERINIS, s.r.o.
Studium mezinárodních a veřejných vztahů s maturitou
Gymnázium mezinárodních a veřejných vztahů Praha s.r.o. nabízí studentům možnost studia zaměřeného na mezinárodní a veřejné vztahy se zakončením maturitní zkouškou.
Základní škola v Praze, sportovní třídy a výuka cizích jazyků
Základní devítiletá škola Marjánka v Praze Břevnově se sportovními třídami, fotbal, gymnastika, evropskými třídami s kvalitní výukou cizích jazyků, angličtiny, němčiny, francouzštiny a ruštiny.
Vzdělávací programy Catalyst teambuilding přináší zábavná školení hrou pro týmy
Chcete, aby se Vaši zaměstnanci nebo kolegové těšili na povinná školení? Vzdělávací programy pro týmy hrou a obohacení Vašich školení zábavou zajistí Catalyst teambuilding.
Základní škola Praha 1 s výukou v česko-italských třídách
Základní devítiletá škola J. Gutha-Jarkovského, Praha 1 s výukou italštiny v česko-italských třídách, sportovní a divadelní zájmovými kroužky, výměnné pobyty, družina, jídelna.
Základní škola J. Gutha-Jarkovského
Certifikace systému kvality ISO/TS 22163 pro železniční průmysl
Společnost DEKRA nabízí v rámci širokého portfolia svých služeb také certifikace systému kvality ISO/TS 22163 pro železniční průmysl.