Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Studijní obory s možností změny v průběhu studia na SOU gastronomie a podnikání
Běžně se stává, že na konci základní školy student neví, co by chtěl v životě dělat. SOU gastronomie a podnikání s touto situací počítá a umožňuje změnu oboru v průběhu studia.
Periodická zkouška pro osoby odborně způsobilé v prevenci rizik v oblasti BOZP – Praha
Dbáte na neustálé vzdělávání vašich zaměstnanců? Pak vás jistě zaujme nabídka periodických zkoušek pro osoby odborně způsobilé v prevenci rizik v oblasti BOZP, které pořádá Vzdělávací středisko Praha.
Nové trendy v oblasti PO, BOZP a OŽP – odborný nadstavbový kurz
Nové trendy v oblasti PO, BOZP a OŽP sledují instruktoři Vzdělávacího střediska Praha, kteří tyto poznatky předávají dále účastníkům nadstavbového kurzu.
Posuzování a zkoušky drážních vozidel - Česká republika
Znalecké posudky, zkoušky, řízení rizik drážních vozidel, poradenství v oboru kolejových vozidel provádí Výzkumný ústav kolejových vozidel, Praha.
Výuka pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami Praha 6
Základní škola Jana Wericha v Praze-Řepích se zaměřuje jak na žáky nadprůměrně nadané, tak i na žáky jistým způsobem handicapované. Klademe důraz na všestranný a harmonický rozvoj osobnosti žáka.
Základní škola Praha 1 se zaměřením na výuku cizích jazyků, česko-italský program pro cizince
Kvalitní vzdělávání dětí s důrazem na výuku cizích jazyků poskytuje Základní škola J. Gutha-Jarkovského sídlící na Praze 1 Nové Město. Škola pro cizince a bilingvní žáky pocházející z Itálie.
Základní škola J. Gutha-Jarkovského
Gymnázium Praha – Stodůlky, soukromá vzdělávací instituce
Gymnázium mezinárodních a veřejných vztahů Praha, s.r.o. nabízí čtyřletý, šestiletý i osmiletý obor. Učíme se v budově ve Stodůlkách na Praze 13 a v budově na Klamovce v centru Prahy.
Školení pro manažery v oblasti vedení lidí - vysoce interaktivní, Praha
Manažerských školení z oblasti vedení lidí najdete na trhu celou řadu, ne vždy však dokážou propojit efektivně teorii s praxí.
Přípravné kurzy pro zkoušky z  angličtiny, Praha
Přípravné kurzy ke zkouškám FCE, CAE, CPE, atd.,a angličtiny, příprava k maturitě či pomaturitní studium anglického jazyka realizuje Jazyková škola Elvis, s.r.o., Praha.
Průmyslovka Třebešín, středoškolské vzdělání v oboru strojírenství, IT, technické lyceum
Střední odborné vzdělání s maturitou poskytuje Střední průmyslová škola, Praha 10, Na Třebešíně 2299. Moderně vybavená škola s dobrým zázemím a řadou mimoškolních aktivit.
Odborné vzdělávání při AEM - Hospodárné získávání a využívání energie
Získávání informací a pomoc při skladbě odborného vzdělávání v oblasti energetiky a hospodárného získávání a využívání energie zajistí Asociace energetických manažerů, z.s.
Soukromá devítiletá základní škola se školkou pro mimořádně nadané děti, Praha 9
Kvalitní vzdělání s výukou cizího jazyka už od prvního ročníku poskytuje Métis - základní škola s.r.o. sídlící na Praze 9 ve Vysočanech. Vzděláváme děti motivované a mimořádně nadané.
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci, vzdělávání, školení a semináře v oblasti BOZP a PO
Odborníka na oblast BOZP a s ní spojené certifikace naleznete u firmy Ing. Jiří Tilhon sídlící v Praze Stodůlkách. Pro Vaše zaměstnance zajistíme školení o bezpečnosti práce i požární ochrany.
Mateřská škola Praha 1 s pravidelnou školou v přírodě, vzdělávání
Mateřská škola Opletalova v Praze 1 se zaměřuje na výchovu a vzdělávání dětí předškolního věku ve vzdělávacím programu Naše Praha a pravidelnou školou v přírodě.
Základní škola pro děti s obtížemi v chování, ADHD a specifickými poruchami učení, Praha
Všestrannou pomoc dětem s ADHD, SPU i autismem zajišťuje Základní škola pro žáky se specifickými poruchami chování z Praha 5 – Hlubočepy. Pomáháme dětem i rodičům, jež mají problémy s učením.
Rekvalifikační kurzy pro dospělé v oboru gastro, stavebnictví, floristika, strojírenství
Vzdělávání dospělých v oblasti gastronomie, stavebnictví i sociálních služeb Vám poskytne firma IVEX, s.r.o. z Prahy 8. Pořádáme také rekvalifikační a přípravné kurzy akreditované MŠMT.
Bezpečnost práce BOZP, PO, podniková ekologie, poradenství, audity a školení zaměstnanců
Školení bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Vám zajistí bezpečnostní technik Martina Hrabětová - BOZP, PO, ekologie z Chomutova. Společně předejdeme požárům i jiným rizikům na Vašem pracovišti.
Škola tradiční čínské medicíny, rozšiřující studium akupunktury, fytoterapie i tuiny
Proniknout do základů tradiční čínské medicíny Vám pomůže škola Tradiční čínská medicína z.s. z Prahy. Naučíme Vás komplexní diagnostice, průběhu akupunkturních drah i rozpoznávání bylin.
Mateřská školka v centru Prahy s vlastní prostornou zahradou a moderním vnitřním vybavením
Kvalitní předškolní vzdělávání v domácím prostředí s tělocvičnou i keramickou dílnou Vám poskytne Mateřská škola Revoluční z Prahy 1. Vytváříme příjemné místo, kam se děti rády vracejí.
Certifikace výrobků a skleníkových plynů
TÜV SÜD Czech s.r.o. nabízí služby inspekčního orgánu typu A akreditovaného ČIA.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Poradenství v oblasti bezpečnosti, kvality, rizik – komplexní přístup
Komplexní přístup k poradenství a řešení kritických bodů v oblastech bezpečnosti, kvality a rizik v průběhu procesu výrovy nebo poskytování služeb nabízí společnost TÜV SÜD Czech.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Školení trenérů udělá z vašich lektorů profesionály - Praha
K čemu je dobré takzvané školení trenérů? Mít vzdělané zaměstnance není nikdy na škodu. A ani interní trenéři a lektoři by neměli zůstávat pozadu, neboť stále je prostor se zlepšovat.
Analýza efektivity správy vozového parku – úspory v podnikání
Spravujete vozový park Vaší firmy efektivně? Díky analýze správy vozového parku od společnosti TÜV SÜD Czech dosáhnete finančních úspor v podnikání.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Digitální vzdělávání Praha – interaktivní a časově flexibilní
Využijte výhody digitálního vzdělávání se společností Gradua – CEGOS s.r.o. z Prahy a učte se zábavnou formou právě ve chvílích, kdy máte čas přímo u Vás v zaměstnání nebo doma.
Stavební standardy a nezávislé vyhodnocení investičních nákladů
Nezávislé vyhodnocení investičních nákladů a kontrolu dodržení stavebních standardů zajistí při novostavbách i rekonstrukcích odborníci ze společnosti TÜV SÜD Czech s centrálou v Praze.
TÜV SÜD Czech s.r.o.