Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Šelma v kuchyni  - populární kurzy vaření, catering a kuchař přímo k Vám domů
Šelma v kuchyni šéfkuchaře a lektora Martina Lva Vás zavede do světa vaření. Naučte se vařit v kurzech vaření, objednejte si chutný catering nebo kuchaře přímo domů.
Kurz speciálních efektů v divadelním a filmovém líčení – základy a tvorba
Chcete se zdokonalit v maskérském umění? Navštivte kurz speciálních efektů filmového a divadelního líčení v Maskérské škole v Praze, která je vedena panem Petrem Fadrhonsem.
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup
Odborné kurzy a školení v oblasti ISO/IEC a manažerských systémů řízení
Společnost T Cert, s.r.o. se sídlem v Praze Vám pomůže získat a rozšířit vzdělání v oblasti manažerských systémů řízení, certifikací ISO a IEC pomocí odborných kurzů a školení.
WEBINÁŘ ZDARMA: NA CO SI DÁT POZOR S PŘÍCHODEM ZÁKONA 250/2021? - Termín: 6.4.2022; 14:00 - 15:00 hod
Nečekejte na 1.7.2022, aby vám nenarostly náklady, protože nový zákon 250/2021 Sb. přináší změny v provozování vyhrazených technických zařízení - elektrická, zdvihací, tlaková a plynová.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Děti a senioři Mezigeneračního centra Julie se opět mohou setkávat - přivítáme nové seniory i klienti po cévní mozkové příhodě.
Doba „covidová“ byla hodně dlouhá. Doufáme, že je snad za námi a naše Mezigenerační centrum může opět nabízet to, za jakým účelem bylo původně zřízeno – aktivní propojování tří generací.
JULIE - Mezigenerační centrum Poskytujeme péči osobám po CMP
Vzdělávání v ekonomickém a obchodním směru
Chcete více rozvinou své vzdělání v oblasti ekonomie, obchodu, podnikání a propagace? Potřebujete pro svou práci znát nové trendy a zákony v této oblasti?
AV-economics, s.r.o.
Studujte a vzdělávejte se odkudkoliv a kdykoliv!
Ještě celkem nedávno se mohlo studium, školení, trénink na dálku, zdát jako fikce, něco nepředstavitelného. Technologie a doba vše naštěstí posunula.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Základní vzdělaní pro děti z Prahy a okolí
Základní škola zaměřená na výuku italského jazyka a ostatní jazyky, pražská základní škola, nejlepší vzdělání pro vaše děti v Praze 1.
Základní škola J. Gutha-Jarkovského
Mateřská dvojjazyčná škola b fresh Praha, školka je umístěna v parku Ladronka, předškolní vzdělání
Mateřská škola b fresh v Praze je vedena v rejstříku ministerstva školství, které je zárukou vysokého standardu péče a předškolního vzdělání.
Testování a certifikace výrobků Praha – nezávislé ověřování kvality produktů
Potřebujete nezávisle ověřit kvalitu výrobků vaší společnosti, než je uvedete na trh? Společnost TÜV-SÜD Praha nabízí testování a certifikaci výrobků podle mezinárodních norem a směrnic.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Mateřská škola Mufánkov Praha, podpora samostatnosti, celostní učení, partnerský přístup
V mateřské školce Mufánkov v Praze je hlavním cílem vytvoření kvalitního, příjemného a především připraveného prostředí pro celkový rozvoj dětí.
Značka kvality CZECH MADE s nejdelší tradicí v České republice, záruka vysoké kvality
Naším cílem je usnadnit spotřebitelům orientaci v dostupných výrobcích a službách na českém trhu.
Česká společnost pro jakost, z.s.
Výzkumný ústav rostlinné výroby Praha, genetika šlechtění rostlin, ochrana plodin a rostlin
VÚRV, v.v.i. je v České republice se svými 300 zaměstnanci největším pracovištěm aplikovaného výzkumu, zaměřeným na rostlinnou výrobu a příbuzné obory.
Výzkumný ústav živočišné výroby – odborná instituce zabíhající se chovem hospodářských zvířat
Poradenství, odborné kurzy a semináře v oblasti chovu dobytka, vzdělávací programy, projekty a vývoj chovatelských aplikací ke zlepšení efektivity chovu nabízí Výzkumný ústav živočišné výroby.
Výzkumný ústav živočišné výroby, v. v. i. VÚŽV
Učební a maturitní obory na soukromé uměleckořemeslné škole s dlouholetou tradicí
Umělecké maturitní a učební obory či nástavbové a rekvalifikační obory v Praze nabízí soukromá Střední odborná škola uměleckořemeslná.
Proškolíme Vás v programu PREMIER systém v Praze a okolí – individuálně nebo hromadně
Využívá Vaše firma ke zpracování účetnictví program PREMIER systém? Pokud jste z Prahy a okolí, pak Vás i Vaše zaměstnance proškolíme a seznámíme s novinkami, které Vám usnadní práci.
Kurz obsluhy PC Praha, akreditovaný rekvalifikační program s mezinárodní certifikací IES, London
Společnost BOHEMIA INSTITUT s.r.o. - JAZYKOVÉ KURZY A ŠKOLENÍ zajišťuje počítačové kurzy, zvládnutí základních pojmů, textové a tabulkové editory, internet, grafické základy.
Všeobecné základní vzdělávání pro nadané i handicapované děti
Devítiletá Základní škola Jana Wericha v Praze 6 poskytuje kvalitní vzdělávání pro nadané děti i děti se speciálními výukovými potřebami – s dyslexií či s tělesným postižením.
Prodej hasicích přístrojů Praha, servis požární techniky, hydrantové systémy, požární hlásiče, eshop
Prodej hasicích přístrojů Praha, servis požární techniky, hydrantové systémy, požární hlásiče, eshop a kamenná prodejna, hasicí přístroje práškové, vodní, pěnové, sněhové/CO2, plynové, pojízdné.
Sylva Vystavělová - Bimbohas prostředky požární ochrany
Tříměsíční maskérský kurz Praha - pod vedením mistra Petra Fadrhonse - Fazamakeup
Maskérská škola v Praze vedená panem Petrem Fadrhonsem nabízí s pověřením a souhlasem Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy maskérské kurzy v Praze, které se stále těší větší a větší oblibě.
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup
Gymnázium Jiřího Gutha-Jarkovského Praha, maturitní zkouška ze čtyř předmětů, francouzský jazyk
Gymnázium Jiřího Gutha-Jarkovského Praha, maturitní zkouška ze čtyř předmětů, výuka francouštiny, němčiny a angličtiny.
Základní škola J. Gutha-Jarkovského
Tříměsíční kurz efektů Praha - Základy a tvorba speciálních efektů
Maskérská škola v Praze vedená uznávaným maskérem panem Petrem Fadrhonsem nabízí tříměsíční kurzy efektů, které se v poslední době stávají více a více aktuální.
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup
BOZP, bezpečnost práce, požární ochrana Praha, bezpečnost a ochrana zdraví při práci
BOZP, bezpečnost práce, požární ochrana Praha, bezpečnost a ochrana zdraví při práci, prevence rizik, semináře, školení.
TÜV SÜD Czech – odborné vzdělávání, certifikace, ověřování
Nabídněte Vašim zákazníkům produkty a službami té nejlepší kvality a využijte ke zlepšení výrobních procesů služby certifikace a nezávislého ověřování týmu odborníků společnosti TÜV SÜD Czech.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Komplexní služby v oblasti BOZP, PO a podnikové ekologie Chomutov, ochrana zdraví při práci
Komplexní služby v oblasti BOZP, PO a podnikové ekologie Chomutov, bezpečnost a ochrana zdraví při práci, požární ochrana, prohlídky a kontroly pracovišť, školení zaměstnanců.