Vzdělávání je důležitou součástí života a proces vzdělávání začíná základní školou, pokračuje vzděláním středoškolským, odborným či na gymnáziu a následně jde o vzdělávání na vysokých a vyšších odborných školách. Součástí především vysokých škol jsou také vědecké výzkumy v oblasti přírodních věd, inženýrství, lékařství a další.

Certifikace ISO 9001 – audity ISO také v angličtině, němčině, ruštině
Ze široké nabídky služeb vybíráme Certifikace ISO 9001. Audity ISO probíhájí také v angličtině, němčině a ruštině.
Personální certifikace Praha – u akreditovaných zkušebních středisek
V síti svých školicích a zkušebních středisek zajistí akreditovaná společnost Certifikační sdružení pro personál - APC, z.s. se sídlem v Praze personální certifikaci pro Vaše zaměstnance.
Bakalářské a magisterské vysokoškolské studium v anglickém jazyce
Anglo-americká vysoká škola, z.ú. v Praze nabízí všem uchazečům možnost studia zajímavých bakalářských a magisterských oborů v anglickém jazyce.
1.Evropské školící a aplikační centrum META<>CRILL® - odborné kurzy
1.Evropské školící a aplikační centrum META<>CRILL® a tým odborníků v oblasti estetické medicíny naleznete pouze na klinice Aurum Clinic, s.r.o. v Praze.
Schvalování NDT pracovníků podle směrnice pro tlaková zařízení PED autorizovanou organizací ÚNMZ
Společnost Certifikační sdružení pro personál - APC, z.s. se sídlem v Praze je autorizovanou organizací oprávněnou ke schvalování NDT pracovníků podle směrnice pro tlaková zařízení PED.
Norma ISO 45001:2018 nahrazuje OHSAS 18001:2007 - kurz, Praha
Vzdělávací kurz, který se věnuje problematice přechodu normy OHSAS 18001:2007 na ISO 45001:2018, pořádá společnost DEKRA a.s. v Praze. Přihlásit se můžete přímo na jejich webových stránkách.
Certifikace pracovníků v oboru tepelného zpracování kovů se zaměřením na strojírenství Praha
Pracují Vaši zaměstnanci v oboru tepelného zpracování kovů? Pak se neobejdou bez povinné certifikace, kterou provádí společnost Certifikační sdružení pro personál - APC, z.s. se sídlem v Praze.
Seminář Zadržování vody v krajině – krajinné a protipovodňové úpravy, dotace
Seminář na téma Zadržování vody v krajině pořádaný v září 2018 společností SEKURKON, s.r.o. má za cíl seznámit účastníky s vhodnými krajinnými úpravami a s možnostmi získání dotací.
Interaktivní hry, outdoorové aktivity a studie pro osobnostní rozvoj - modul ABC klíčových dovedností
Interaktivní hry, outdoorové aktivity a případové studie pro osobnostní rozvoj zaměstnanců, to vše shrnula společnost DMC management consulting s.r.o. do projektu pod názvem ABC klíčových dovedností.
BOZP, PO, poradenství, prohlídky a kontroly pracovišť, zpracování dokumentace
Poradenství v oblasti managementu včetně auditů a školení Vám zajistí společnost Martina Hrabětová - BOZP, PO, ekologie z Chomutova. Komplexní služby v oboru bezpečnosti práce a požární ochrany.
E-learning – odborné vzdělání na dosah
Pracujete stále na svém vzdělávání v oblasti digitálních technologií, kontroly kvality nebo životního prostředí? Pak Vás jistě zaujme E-learning a nabídka kurzů od společnosti TÜV-SÜD Praha.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Kurz účetnictví pro pokročilé Praha – v odpoledních hodinách
Živíte se účetnictvím a potřebujete se neustále zdokonalovat a získávat v tomto oboru nové informace? Absolvujte kurz účetnictví pro pokročilé pořádaný společností Doučíme Vás.cz s.r.o. z Prahy.
Impulsní plazmové systémy - studium a výzkum
Ústav fyziky a plazmatu AV ČR v.v.i. v Praze a jeho zkušení vědečtí pracovníci a doktorandi se zabývají specifickým výzkumem a studiem impulsních plazmových systémů.
Audit a certifikace systémů – zvýší efektivitu a sníží rizika Vašeho podnikání
Zvýšení efektivity a snížení rizik Vašeho podnikání dosáhnete s fungujícím systémem řízení, jehož odborný audit a certifikaci Vám nabízí mezinárodně akreditovaná společnost TÜV-SÜD Praha.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Kurzy účetnictví Praha – rozšíření kvalifikace v oblasti ekonomie
Pokud si potřebujete zvýšit kvalifikace nebo se naučit něco nového z oblasti účetnictví, navštivte odpolední kurzy vedené zkušenou lektorkou, navštivte účetní kurzy od Doučíme Vás.cz s.r.o. v Praze.
Seminář Building Information Management – příklady metody BIM z praxe
Zajímáte se o aktuální vývoj metody BIM a chcete se dozvědět více informací ze současné praxe? Navštivte seminář Building Information Management, který pořádá společnost SEKURKON, s.r.o. z Prahy.
Seminář - konkrétní aplikace a aplikovatelnost 3D tisku do reálné výroby
3D tisk je v současnosti novou energií do výroby. Seminář, který se věnuje nejnovějším trendům v této oblasti můžete navštívit 30.5.2018 v Olomouci.
Kurz - elektronická evidence tržeb (EET) Praha – víte opravdu vše?
Víte opravdu vše o elektronické evidenci tržeb? Znáte hrozící sankce i výjimky? Společnost Doučíme Vás.cz s.r.o. v Praze pořádá jednodenní kurzy k problematice EET, kde se vše dozvíte.
Komplexní profesní vzdělávání zaměstnanců Praha – zvyšuje odbornou kvalifikaci
Komplexní profesní vzdělávání zaměstnanců s programy společnosti Gradua – CEGOS s.r.o. z Prahy zvyšuje odbornou kvalifikaci zaměstnanců a jejich profesní výkony.
Audity ISO 14001, certifikace systému enviromentálního managementu
Certifikace systému enviromentálního managementu dle normy ISO 14001 od mezinárodní společnosti DEKRA Certification z Prahy zvýší Vaši konkurenceschopnost.
Studujte perspektivní umělecké obory starožitník, keramik, štukatér, pozlacovač nebo sklenář
Máte šikovné ruce a zájem o umění? Studujte perspektivní obory starožitník, sklenář, pozlacovač nebo štukatér na Střední odborné škole uměleckořemeslné s.r.o. v Praze.
Dopolední intenzivní kurzy angličtiny Praha 4 – zlepší Vaše znalosti již za 6 týdnů
Zlepšete své znalosti angličtiny prostřednictvím dopoledních intenzivních kurzů vhodných pro všechny úrovně v intenzitě 3x týdně u Jazykové školy Elvis, s.r.o. z Prahy 4.
Muzikál Shrek již brzy i u nás – o masky a líčení se opět postará tým pana Petra Fadrhonse
Světově proslavený muzikál Shrek je blíží. O proměnu známých herců v oblíbená postavy zeleného zlobra a jeho milované Fiony se postará tým divadelních maskérů pod vedením mistra Petra Fadrhonse.
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup
Pořádání konferencí, seminářů, školení a kurzů z oboru energetiky
Vzdělávací a osvětové akce o hospodárném využití a výrobě energie, organizování kurzu, konferencí a seminářů v oblasti energetiky realizuje sdružení Asociace energetických manažerů, z.s.
Audit a certifikace systémů - sníží rizika Vašeho podnikání
Mezinárodně akreditovaná společnost TÜV-SÜD Praha Vám nabízí audit a certifikaci systémů pro vyšší efektivity a snížení rizik Vašeho podnikání.
TÜV SÜD Czech s.r.o.