Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Zesilování stavebních konstrukcí aplikací uhlíkových lamel a tkanin
Společnost REKOCENTRUM SVITAVY, s.r.o. zpevňuje betonové, zděné, ocelové i dřevěné stavební konstrukce šetrnou metodou - externí aplikace uhlíkových lamel a tkanin.
REKOCENTRUM SVITAVY, s.r.o. Sanace železobetonových konstrukcí
Specialista na vanové kontejnery pro efektivní manipulaci a přepravu stavebních materiálů
Kontejnery vanového typu od firmy CH + S SERVIS, s.r.o. z Prahy představují ideální řešení pro efektivní manipulaci a přepravu stavebních materiálů, odpadů a sypkých hmot.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Muldy vanové kontejnery na odpad otevřené, s víky, s výklopným čelem - Roman Kunovský kontejnery
Firma Roman Kunovský je výrobce kontejnerů z regionu Uherské Hradiště. Dodá vanové kontejnery Muldy na komunální, průmyslový, stavební odpad v různých variantách - otevřený, s víky, výklopným čelem.
Roman Kunovský - kontejnery Výroba, prodej kontejnerů Zlínský kraj
Zakázková výroba atypických palet – na míru prováděné práce specialisty v oboru
Na zakázkovou výrobu atypických, nestandardních palet na míru dle požadavků zákazníků se zaměřují profesionálové ze společnosti PILA POTŠTÁT s.r.o., která působí nejen v oblastech Olomouce a Hranic.
PILA POTŠTÁT s.r.o. Výroba dřevěných obalů
Údržba  tlakových systémů, oprava TNS, parního a horkovodního kotle
Nejen opravy, ale také údržbu a kontrolu tlakových systémů zajišťuje v okolí Ostravy firma Revize tlakových zařízení s.r.o. V případě poruchy opravíme TNS, parní a horkovodního kotle.
Revize tlakových zařízení s.r.o. Milan Hoch
Výroba obalů, tisk etiket, letáků a vizitek Kyjov – vysoká kvalita a moderní technologie
Potřebujete pro své zaměstnance nechat vyrobit vizitky, nebo sháníte odborníky na výrobu obalů? A studio group, pro vás zařídí mnohem víc. Jejich tým se o vás perfektně postará.
A studio group, spol. s r.o.
Řezací plotry rolové, plošné, Mimaki, dodavatel, autorizovaný prodejce
Autorizovaným prodejcem a dodavatelem rolových a plošných řezacích plotrů japonské značky Mimaki je firma ELECTRON, spol. s r.o., sídlící v Brně. Kvalitní plotry do všech provozů.
ELECTRON, spol. s r.o.
Tonery do kopírovacích strojů a tiskáren – kvalita za příznivou cenu nejen pro firmy
Široký sortiment tonerů do kopírovacích strojů a tiskáren různých značek pro firmy za příznivou cenu prodává v okolí Olomouce a Prostějova společnost FBT - Bräuer Tomáš.
FBT - Bräuer Tomáš
Plošinové ocelové rošty – vysoká kvalita, dlouhá životnost a nízké náklady díky pozinkování
Na zakázkovou výrobu na míru a dodávku plošinových ocelových roštů s dlouhou životností a nízkými náklady díky pozinkování se zaměřuje společnost KASALI, s.r.o působící nejen pro oblast Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Papírové krabice z vlnité nebo hladké lepenky – kvalitní balení z kartónu nejen na alkohol a víno
Papírové, kartónové krabice z vlnité nebo hladké lepenky v různých velikostech, vzory a možností vlastního potisku vyrábí společnost Karton plus spol. s.r.o. v Prostějově a Olomouci.
Karton plus spol. s.r.o.
Zakázková výroba plastových kufříků z vlastních forem nebo forem od zákazníků
Na návrh, zakázkovou výrobu a dodávku plastových kufrů a kufříků na míru z vlastních forem nebo forem od zákazníků s potřebnou specifikací se zaměřuje společnost RS Plast Strachoň, s.r.o.
RS Plast Strachoň, s.r.o.
Polyetylenové pěnové fólie na balení různých produktů - prodej přímo od výrobce
Polyetylenové pěnové fólie snadno objednáte přímo od výrobce HB pack s.r.o.. V okolí Heršpic a Slavkova u Brna prodáváme obalový materiál proti oděru, poškrábání a jinému poškození produktů.
HB pack s.r.o.
Kontrolní statické výpočty a zkoušky stožárů - provedení na přání zákazníka
Stožáry veřejného osvětlení vyrábí a prodává naše společnost FORELV s.r.o. z Prostějova. Mimo jiné provádíme kontrolní statické výpočty a zkoušky na přání zákazníka kdekoliv v České republice.
FORELV s.r.o.
Plastové přepravky s nosností do 3 kg na ovoce a zeleninu – výroba prováděná specialisty
Na výrobu a prodej plastových přepravek s nosností do 3 kilogramů na ovoce a zeleninu a další produkty vytvářené vstřikováním plastů se zaměřuje společnost H&P plast, spol. s r.o. ze Svitav.
H&P plast, spol. s r.o.
Rychlý výkup a prodej plastových palet a KTP boxů - platba ihned
Firma Jan Chaloupka z Pardubic poskytuje plastové palety a KTP boxy, které jsou ihned k dispozici pro výkup nebo prodej. Bez ohledu na množství, zboží vykoupíme a ihned zaplatíme v hotovosti.
Jan Chaloupka Palety a boxy Pardubice
Opláštění stěn a střech montovaných hal sendvičovými panely
Opláštění stěn a střech montovaných ocelových hal pomocí sendvičových panelů provádí v rámci celé České republiky firma Opravny Telč, a.s.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Dřevěné obaly - palety, bedny ze dřeva s víkem, s kartonem, z OSB desek i z překližky
Pokud chcete přepravit či skladovat své zboží v praktických obalech ze dřeva, firma Dřevoobaly Iveli Kroměříž dodá širokou škálu produktů - palety, dřevěné bedny s víkem, s kartonem, z OSB, překližky.
Nábytek Iveli - Ing. Libor Vodica Dřevěné obaly, bedny Zlínský kraj
Ekologické oleje pro kráčející bagry – kvalitní oleje pro práce na vodních dílech i tocích
Ekologické a biologicky rozložitelné oleje pro kráčející bagry vhodné nejen pro práci na vodních dílech a tocích nejen pro okolí Opavy a Ostravy má ve svém bohatém sortimentu společnost oil TEAM a.s.
oil TEAM a.s.
Garážové stání z hliníkové konstrukce pro bezpečné parkování a ochranu vašeho vozu
Zabezpečte své vozidlo proti nepřízni počasí s firmou MONTplast CZ s.r.o., která přichází se systémovým garážovým hliníkovým stáním. Působí v okolí Pardubic a Hradci Králové.
MONTplast CZ s.r.o. Zastřešení bazénů a zimní zahrady
Prodej a servis flatbet UV tiskárny Jetrix, velkoplošné digitální tiskárny s Caldera RIP software
Kvalitní flatbet UV tiskárny, velkoplošné digitální tiskárny Vám dodá firma Jiří Křístek - OFSITO z Bílovic - Zlínský kraj. Zajistíme prodej a servis UV tiskáren JETRIX a RIP softwaru CALDERA pro ČR.
Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. Profesionální reklamní tisk Zlínský kraj
Aplikace autofolie, protisluneční fólie na sklo auta, budovy Zlín
Aplikace protisluneční fólie na sklo auta či okenní folie na budovy provádí po celé Moravě firma Cartint Zlín. Autofolie aplikujeme bez demontáže skla.
CARTINT, s.r.o. Fólie na ochranu laku auta Zlín
Agrofólie pro fóliovníky - LDPE fólie s UV stabilizací, s životností několik let
Ve společnosti Centroplast můžete pořídit agrofólie pro fóliovníky či pařeniště. Jde o typ LDPE fólie s UV stabilizací, která má životnost několik let. Sídlo máme ve Starém Městě u Uherského Hradiště.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Ohraničovací, vytyčovací pásky s vysokou pevností proti přetržení pro ohraničení prostoru
Kvalitní vytyčovací pásky pro ohraničení prostoru zakoupíte u zlínské společnosti Steroll s.r.o., která se zabývá prodejem transparentních, barevných nebo potištěných pásek s vysokou pevností.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Odolný velkoobjemový plastový kontejner na ovoce - prodej
Velkoobjemové plastové kontejnery, které Vaše ovoce ochrání před hnilobou, plísní a jinou zkázou, zakoupíte u specialisty na přepravní plastové obaly - Schoeller Allibert s.r.o.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Odvalovací kontejnery ABROLL - valník, otevřený, uzavřený s pevnou i odklopnou střechou, s výklopnými, dvoukřídlými vraty
Roman Kunovský z Uherského Ostrohu vyrábí kontejnery ABROLL různého typu, dle účelu využití zvolte otevřený či uzavřený kontejner se střechou, s vraty nebo typ valník. Dodáváme firmám na Moravě.
Roman Kunovský - kontejnery Výroba, prodej kontejnerů Zlínský kraj