Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Zámečnická výroba a práce - ocelové konstrukce, mříže a vrata od Stavoklíma Liberec s.r.o.
Společnost Stavoklíma Liberec s.r.o. z Liberce pro Vás zrealizuje zámečnickou výrobu a práce od realizace ocelových konstrukcí po ochranné zábradlí nebo vrata.
Stavoklima Liberec, s.r.o. Zámečnická výroba
Brusivo - brusné, řezné a lamelové kotouče pro úhlové brusky
Veškeré potřebné brusivo pro všechny typy úhlových brusek, vhodné pro přípravu nebo úpravu svařovaných dílů před nebo po svařování, prodává Moravský Quick servis s.r.o. z Prostějova.
Moravský QUICK - SERVIS, spol. s r.o. Svařovací technika Prostějov
Dětská rostoucí sada Žolík - rostoucí židle a stůl pro Vaše děti a školáky
Zajistěte na řadu let svým dětem ideální podmínky pro zdravé a správné sezení. Pořiďte jim od firmy Nábytek Amadeus dětskou rostoucí sadu Žolík, která bude Vaše dítě provázet celou školní docházku.
Nábytek Amadeus
Speciální wrapové autofólie vyřeší změnu barvy laku a zajistí i jeho ochranu před poškrábáním
Pro rychlou změnu barvy laku vozu, nebo pro jeho ochranu před poškrábáním, si u společnosti Autosklo TS s.r.o. v Ostravě nechejte odborně aplikovat wrap folii, buď barevnou nebo čirou.
Autosklo TS Ostrava s.r.o. Přední prodejce autoskel v ČR
Výroba kontejnerů na zakázku – snadný převoz sutin či odpadů
Na výrobu kontejnerů Abroll a Avia se zaměřuje společnost CZECH AUTOMOTIVE SERVICES a.s. z Ostravy. V naší výrobě máme i vanové kontejnery neboli muldy sloužící k převozu či uskladnění sutin a odpadů.
CZECH AUTOMOTIVE SERVICES a.s. Výroba ocelových kontejnerů
Výroba kovových regálů bez šroubů i šroubovaných regálových systémů
Společnost KOVONA SYSTEM, a.s. z Českého Těšína zajišťuje výrobu a následný prodej kovových regálů bez šroubů i šroubovaných regálových systémů, které vynikají svou dlouhou životností a nízkou cenou.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Výroba montovaných přístřešků a stříšek nad odpadkové nádoby s pevnou ocelovou konstrukcí
Výrobu montovaných přístřešků a stříšek nad odpadkové nádoby s pevnou ocelovou konstrukcí zajišťuje firma Čekárny - bus sídlící v Zábřehu. Firma Vám pomůže udržovat čisté veřejné prostory.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Částečný polep auta, karoserie folií-ochrana laku vozidla před poškrábáním
Namáhané části karoserie vozidla je možná chránit před poškrábáním wrap fólií. Částečný polep auta folií provádí firma Cartint v regionu Hodonín a po celé Moravě.
CARTINT, s.r.o. Fólie na ochranu laku auta Hodonín
Originální, alternativní tonery, náplně do tiskáren a prodej, výkup tonerů
Firma PREMO s.r.o. z regionu Uherské Hradiště velkoobchodně prodává tiskárny i originální a alternativní tonery a náplně do tiskáren, provádí také výkup tonerů. Klientelu máme v lokalitě Zlínský kraj.
PREMO s.r.o. Příslušenství pro výpočetní techniku
Nábytek do bytu, kuchyně, jídelny, ložnice, dětského pokoje, kanceláře - výhodný nákup přes eshop
Český výrobce nábytku - Iveli Kroměříž provozuje eshop enabytek-iveli.cz, kde můžete vybrat nábytek do kanceláře i bytu - kuchyně, jídelny, ložnice, dětského pokoje, obýváku. S námi je nákup výhodný.
Nábytek Iveli - Ing. Libor Vodica Dřevěné obaly, bedny Zlínský kraj
Profesionální služby v oblasti zemních a terénních úprav v okresu Praha-západ
Realizace zemních prací, terénních úprav, prodej veškerých zemin, odvoz a recyklace sutí, půjčovna stavebních buněk – vše od Miroslav Slabihoudek.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Retenční nádrže na dešťovou vodu, vsakovací boxy – hospodaření s dešťovou vodou
Materiály potřebné pro hospodaření s dešťovou vodou – retenční nádrže, vsakovací boxy (retenční a zasakovací systémy) Vám dodává společnost DILES Company s.r.o. v Ostravě a v Karviné.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Ekologická výroba přepravních obalů na pivo a nápoje na míru - dlouhá životnost!
Návrhem a výrobou přepravky na pivo či nápoje se zabývá firma Schoeller Allibert. Objednejte si skvěle vypadající pivní či nápojové přepravky, které zlepší manipulaci, navíc s dlouhodobou životností.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Transparentní fólie z měkčeného PVC – ochrana pro dům, zahradu i garáž
Pokud potřebujete zakrytí či zástěnu Vaší pergoly, garáže nebo jiných prostor, vyzkoušejte průhledné transparentní fólie z měkčeného PVC od společnosti Portaflex s.r.o. působící nejen v Ostravě.
Portaflex s.r.o.
Teleskopické, zásuvné tribuny - variabilní řešení prostoru u víceúčelových hal, sportovišť, kulturních zařízení
Společnost KOVOSTAL z Jarošova u Uherského Hradiště je výrobce teleskopických tribun. Zásuvné tribuny jsou variabilní řešení do interiérů víceúčelových hal, sportovišť, kulturních zařízení.
Kovostal, s.r.o. Výrobce sedadel, teleskopických tribun
Prodej kvalitních motorových, převodových olejů a maziv renomovaných značek
Společnost Micro s.r.o. z Brna dodává motorové, převodové oleje a další maziva do osobních a dodávkových automobilů za bezkonkurenční ceny. Působíme v regionu Boskovice, Blansko.
MICRO, s.r.o. Prodej olejů a maziv
Značkové motorové, převodové i průmyslové oleje v cenově výhodných sudových baleních
Nečekejte a objednejte si ještě dnes motorové, převodové a průmyslové oleje v sudech od firmy OLEJSPOL. Uvidíte, že budete spokojeni s kvalitou, cenou, dopravou i servisem.
OLEJSPOL KESSELGRUBER s.r.o.
Rozbor a monitorování stavu oleje – kompletní laboratorní analýza všech značek olejů a maziv
Rozbor a monitorování stavu oleje a maziv různých značek formou kompletní laboratorní analýzy u akreditovaných laboratoří zajišťuje nejen v Opavě a Ostravě společnost oil TEAM a.s.
oil TEAM a.s.
Vyrábíme šachty pro zvedací plošiny na míru
Výroba šachet pro zvedací plošiny na míru je klíčová k zajištění bezpečného a spolehlivého provozu. Zkušený tým firmy Zvedací plošiny s.r.o. pomáhá překonat výškové výzvy v provoze. Výroba na zakázku.
Zvedací plošiny s.r.o.
Ochranné pytle z LDPE fólie pro uskladnění pneumatik - BIPO - PLAST s.r.o.
Společnost BIPO - PLAST s.r.o. z okresu Liberec je výrobce obalových materiálů a vyrobila ochranné pytle z LDPE folie pro uskladnění pneumatik.
BIPO - PLAST s.r.o. Ochranné povlaky pro autosedačky
Prodej, dodávky, servis a poradenství k redukčním ventilům a technologiím GCE
Dodávky, servis a poradenství k redukčním ventilům a dalším technologiím společnosti GCE poskytuje firma MS Technika Pro s.r.o. z Olomouce.
MS Technika Pro s.r.o. Technické plyny Olomouc
Zesilování stavebních konstrukcí aplikací uhlíkových lamel a tkanin
Společnost REKOCENTRUM SVITAVY, s.r.o. zpevňuje betonové, zděné, ocelové i dřevěné stavební konstrukce šetrnou metodou - externí aplikace uhlíkových lamel a tkanin.
REKOCENTRUM SVITAVY, s.r.o. Sanace železobetonových konstrukcí
Specialista na vanové kontejnery pro efektivní manipulaci a přepravu stavebních materiálů
Kontejnery vanového typu od firmy CH + S SERVIS, s.r.o. z Prahy představují ideální řešení pro efektivní manipulaci a přepravu stavebních materiálů, odpadů a sypkých hmot.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Muldy vanové kontejnery na odpad otevřené, s víky, s výklopným čelem - Roman Kunovský kontejnery
Firma Roman Kunovský je výrobce kontejnerů z regionu Uherské Hradiště. Dodá vanové kontejnery Muldy na komunální, průmyslový, stavební odpad v různých variantách - otevřený, s víky, výklopným čelem.
Roman Kunovský - kontejnery Výroba, prodej kontejnerů Zlínský kraj