Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Výroba nábytku na zakázku dle dodaných návrhů od vás - česká firma
Vyrábíme kvalitní nábytek na zakázku podle vašich návrhů a nápadů - zakázkový nábytek splňuje všechna potřebná kritéria - kancelářský, koupelnový i bytový nábytek - Kuchyně Chábera Liberec
Kuchyně Chábera Kvalitní kuchyně na míru Liberec
Ocelové a síťové zábrany – profesionální výroba bezpečnostních regálových roštů
Na výrobu ocelových a síťových zábran, bezpečnostních regálových roštů s vysokou nosností , nízkou hmotností a z kvalitních materiálů se zaměřují odborníci ze společnosti KASALI, s.r.o.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Výroba výškových stožárů pro městskou dopravu, tramvaje a trolejbusy
Návrhem, výrobou a dodáním trakčních a výškových stožárů pro městskou dopravu, tramvaje a trolejbusy se zabývá firma FORELV s.r.o., sídlící v Prostějově. Vyrobíme pro Vás vhodný typ stožárů.
FORELV s.r.o.
Zásilkové obaly - poštovní krabice, tubusy, obaly na knihy a další druhy pro přepravu
Papírové obaly pro zasílání balíků poštou Vám zajistí firma MODEL PACK SHOP. Jedná se o poštovní krabice, tubusy, obaly na knihy apod., které jsou vhodné pro zasílání knih, spisů či katalogů.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Výroba a prodej samolepicích etiket na kotoučích a papírových logistických etiket
Papírové logistické etikety a samolepící etikety na kotoučích, které mají široké uplatnění v mnoha odvětvích průmyslu vyrábí a prodává společnost SEMOPLAST s.r.o. ze Šumperku.
SEMOPLAST s.r.o.
Krabice na dorty, zákusky, víno – široký výběr hotových krabiček z vlastní výroby
Široký výběr hotových krabiček, krabice na dorty, zákusky a víno v kvalitním provedení vyrábí a prodává na svém e-shopu společnost ASTERA G, s.r.o.
ASTERA G, s.r.o. Papírové obaly - tisk - vydavatelství
Výkup použitých dřevěných palet a europalet za výhodné ceny - výkupny
Máte nepotřebné palety? Pak přijďte do jedné z naších výkupen, kde od Vás za výhodné ceny vykoupíme dřevěné palety a europalety.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Pětilitrové party soudky - perfektní volba pro oslavy a různé akce
Hledáte praktické a stylové řešení pro podávání nápojů na vašich společenských událostech? Pětilitrové party soudky od Julius Kleemann GmbH & Co.KG jsou ideálním řešením pro každou příležitost.
Julius Kleemann-Anna Petrová Party soudky
Kvalitní fólie z recyklovatelných zdrojů a LDPE hladké fólie vyráběné na zakázku
Obalové materiály pro různé využití vyrábí naše společnost HB pack s.r.o. z Heršpic. Objednejte si LDPE hladké, recyklovatelné fólie s mikroperforací, tiskem nebo povrchovou úpravou na zakázku.
HB pack s.r.o.
Fixační fólie - výroba průtažné stretch fólie pro fixaci zboží, výrobků
Společnost Centroplast z regionu Uherské Hradiště vyrábí průtažné stretch fólie LDPE, které slouží pro fixaci i ochranu zboží a výrobků. Dodáme i fixační fólie atypických rozměrů.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Dodávka a servis kompresorů a vzduchového nářadí
Společnost HARO spol. s r.o. se zabývá dodávkou a servisem kompresorů, vzduchového nářadí, kompresorových agregátu a revizí tlakových nádob.
Ocelové konstrukce pro haly a průmyslové provozy, výroba a montáž
Ocelové konstrukce, haly, sklady, průmyslové provozy, přístavby, lávky, rampy, dráhy jejich výrobu a montáž zajišťuje společnosti METALLURGICAL & STEEL SERVICE s.r.o.
METALLURGICAL & STEEL SERVICE s.r.o.
Pojezdové a pochůzné rošty na ocelové plošiny – zaručená kvalita z vysokopevnostní oceli
Na výrobu a dodávku pojezdových a pochůzných roštů z vysokopevnostní oceli zajišťující snadný pohyb po ocelových plošinách se zaměřují profesionálové ze společnosti KASALI, s.r.o.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Zachování výborné chuti i kvality vína a moštů – bag in boxy a obaly v mnoha objemech
Na prodej bag in boxů, které slouží nejen k zachování chuti a kvality moštů, a dalších obalů s různými objemy se zaměřuje pro oblasti Valtic a Znojma pobočka společnosti Model Pack Shop Brno.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Tiskárna Canon PIXMA G5040 – profesionální kancelářská technika nejen pro copycentra
Na prodej profesionální kancelářské a kopírovací techniky nejen pro copycentra jako je například tiskárna Canon PIXMA G5040 se zaměřuje společnost Kapucín - Repro, s.r.o. z Třebíče.
Kapucín - Repro, s.r.o. Kancelářská technika Třebíč
Informační  a komunikační technologie – ICT pro firmy, školy, úřady i jednotlivce
Instalaci, správu i servis informačních a komunikačních technologií ve firmách, školách nebo na úřadech svěřte do rukou společnosti Kapucín – Repro, s.r.o. Z Třebíče.
Kapucín - Repro, s.r.o. Kancelářská technika Třebíč
Antistatické obaly pro součástky, výrobky citlivé na ESD výboj - vysoký stupeň ochrany
Chcete-li ochránit elektro výrobky a jiné součástky proti ESD výboji, vsaďte na antistatické obaly s vyšším stupněm ochrany, které vyrábí naše firma HB pack s.r.o. z Heršpic.
HB pack s.r.o.
Kvalitní obalové sáčky do koše, mrazničky, na potraviny - e-shop, vše skladem
Kvalitní obalové sáčky si jednoduše vyberete v e-shopu semoplast.cz, kde na vás čeká široký výběr sáčků v různých variantách a rozměrech - sáčky do koše, mrazničky, na potraviny i s rychlouzávěrem.
SEMOPLAST s.r.o.
Krabičky na cukroví, čajové pečivo a další cukroviny – celoroční, vlastní nebo vánoční design
Krabičky v celoročním nebo vánočním designu vhodné na cukroví, pro balení čajového pečiva nebo různých druhů výběrových cukrovinek má ve svém bohatém sortimentu společnost ASTERA G, s.r.o.
ASTERA G, s.r.o. Papírové obaly - tisk - vydavatelství
Bag in boxy na balení vína – zachování kvality, chuti i aroma v kvalitním obalu
Kvalitní Bag in boxy pro praktické zabalení vína, zachování chuti, aroma i kvality vhodné nejen pro vinotéky a gastronomii prodává pobočka nedaleko Mělníku i e-shop společnosti Model Pack Shop Praha.
Model Pack Shop Praha Obalové materiály
Zakázková výroba dřevěných obalů – vhodné nejen pro strojírenství, kovovýrobu a elektrotechniku
Na zakázkovou výrobu dřevěných obalů různých rozměrů vhodných pro strojírenství, elektrotechniku, stavebnictví a kovovýrobu se zaměřuje společnost Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.
Dodávka a montáž kolejových a jeřábových drah nebo ocelových konstrukcí - Gantry Rail s.r.o.
Společnost Gantry Rail s.r.o. z Prahy se zaměřuje na dodávky a montáže jeřábových a kolejových drah, dodávku kolejnic nebo ocelových konstrukcí pro firmy.
Gantry Rail s.r.o. Jeřábové dráhy, kolejnice Praha
Stožáry veřejného osvětlení standardní i atypické, nejmodernějších technologií pro výrobu stožárů
Stožáry veřejného osvětlení standardní i atypické, nejmodernější technologie pro výrobu stožárů, přechodové, sadové, silniční, dálniční a osvětlovací stožáry od firmy AMAKO, spol. s r.o. v Břeclavi.
AMAKO, spol. s r.o.
Demižony, plastové sudy, drtiče, lisy na ovoce, měřící potřeby-eshop, prodej
Navštivte eshop, nebo prodejnu Agro-centrum Uherský Brod a pořiďte vše potřebné pro zpracování ovoce - demižony, plastové sudy, drtiče, lisy na ovoce, měřící potřeby na kvas, mošt.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Dětská židle a psací stůl pro školáka - rostoucí a stavitelné, vhodné pro celý školní věk
Dětské židle a psací stoly pro školáky dodává společnost Amadeus. Tento nábytek je rostoucí a stavitelný, takže provází vaše dítě po celý školní věk a zajišťuje správný vývoj.
Nábytek Amadeus