Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Přední poskytovatel strojírenských a servisních služeb - ZVU Servis a.s.
ZVU Servis a.s., člen skupiny ZVU, se specializuje na kusovou a malosériovou výrobu strojů a ocelových konstrukcí, nabízí komplexní péči o strojírenská zařízení a metrologické služby.
ZVU Servis a.s. Strojírenství Hradec Králové
Pojízdné - posuvné regály Compactus - optimalizujte svůj prostor pro archivaci
Využijte výhod pojízdných regálů Compactus pro efektivní archivaci a organizaci vašich dokumentů a materiálů. S jejich flexibilitou a robustností získáte maximální využití prostoru ve vaší organizaci
Altic Point s.r.o. Regály Praha
Pronájem profesionálních multifunkčních kopírovacích strojů a tiskáren
Ušetřete náklady díky pronájmu profesionálních multifunkčních kopírovacích strojů a tiskáren do Vaší kanceláře nebo kopírovacího centra od Třebíčské společnosti Kapucín-Repro.
Kapucín - Repro, s.r.o. Kancelářská technika Třebíč
Výroba stožárů pro dopravní signalizaci, veřejné ocelové stožáry
Výroba stožárů a sloupů pro dopravní signalizaci, veřejné osvětlení a světelnou signalizaci, veřejné ocelové stožáry od společnosti Amako spol, s.r.o. v obci Strachotín na jižní Moravě.
AMAKO, spol. s r.o.
Prodej a dodávka svařovaných a presovaných schodišťových stupňů
Společnost Kytulava s.r.o. se sídlem v Ostravě se specializuje na dodávku schodišťových stupňů, které jsou vyrobené ze svařovaných podlahových roštů a mají širokou škálu využití.
Bezpečnostní, ochranné fólie na sklo proti poranění při rozbití skla
Společnost Cartint Zlín dodá bezpečnostní fólie na sklo, které zajistí ochranu proti poranění při rozbití skla. Ochranné folie jsou vhodné pro školy i průmyslové provozy.
CARTINT, s.r.o. Fólie na ochranu laku auta Zlín
Dovoz, pronájem lodních kontejnerů - kontejnerová kóje pro uskladnění nábytku, nářadí, nepotřebných věcí
Využijte možnost pronájmu kontejnerové kóje, která je bezpečná pro uskladnění vašich věcí. Pro zájemce ze Zlínského kraje zajistí dovoz lodních kontejnerů firma TES Slušovice.
TES, spol. s r.o. Pronájem kontejnerové kóje Zlín
Prodej zemních vyztužených a nevyztužených hydroizolačních fólií pro pozemní i podzemní stavby
Společnost Izolinvest s.r.o. se specializuje na prodej zemních vyztužených a nevyztužených hydroizolačních fólií pro pozemní i podzemní stavby, základy staveb, jímky a spoustu dalších.
Izolinvest s.r.o. Stavební izolace Zlín
Plastový skládací hygienický kontejner Combo Excelsior je vhodný i pro potravinářský průmysl
Inovativní plastový skládací IBC kontejner Combo Excelsior, který je plně hygienický a vhodný pro průmyslový, kosmetický a farmaceutický průmysl, vyrábí a dodává společnost Schoeller Allibert s.r.o.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Plachtové haly s jednoduchou montáží - stavebnicový systém ocelových trubek
Nízkonákladové řešení různých staveb Vám přináší firma NAUTIG SE Halmont z Jihlavy. V rámci České republiky dodáváme plachtové haly, které jednoduše namontujete díky stavebnicovému systému.
NAUTIG SE Halmont
Archivační regály - kvalitní, designové a praktické regály pro archivaci dokumentů
Archivační regály jsou praktickým a šikovným pomocníkem k archivaci dokumentů. Vhodné jsou jak do archivů, knihoven, kanceláří nebo muzeí.
Altic Point s.r.o. Regály Praha
Papírové dárkové krabice i krabičky pro snadné zabalení všech dárků zakoupíte v e-shopu
Pro snadné zabalení dárků využijte papírové dárkové krabice a krabičky, které zakoupíte v eshopu společnosti Model Pack Shop se sídlem v Opavě. Mohou být hranaté, kulaté s průhledem i bez.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Originální, alternativní, kompatibilní toner - hp, oki, xerox, canon, dell, lexmark, brother, epson, kyocera, ricoh, samsung, utax
Firma PREMO je dodavatelem tonerů do tiskáren pro klientelu v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj. Pořídit u nás můžete originální i kompatibilní-alternativní toner hp, oki, canon, lexmark a další.
PREMO s.r.o. Příslušenství pro výpočetní techniku
Ramenové nosiče kontejnerů, hákové nosiče kontejnerů, výroba, prodej, servis
Společnost CSAO, spol. s r.o. se specializuje na výrobu a prodej ramenových a hákových nosičů kontejnerů z kvalitních materiálů a dlouhou životností.
CSAO, spol. s r.o.
Automatické skladové systémy jako efektivní metoda skladování - Altic Point s.r.o.
Společnost Altic Point s.r.o. z Prahy nabízí chytré a efektivní řešení pro skladování a zásobování v podobě automatických skladových systémů.
Altic Point s.r.o. Regály Praha
Dárkové krabice na víno či lihoviny pro Vaše blízké, zaměstnance či obchodní partnery
Firma Karton Plus z Prostějova se zabývá výrobou dárkových krabic. Zabalte kvalitně, bezpečně a vkusně víno a lihoviny pro Vaše blízké či zaměstnance. Vlastní design. Objednávky od 1kusu!
Karton plus spol. s.r.o.
Hliníkové pergoly, přístřešky a zastřešení teras – práce od specialistů na okna a stínící techniku
Na dodávku a montáž hliníkových pergol, přístřešků a zastřešení teras se zaměřují specialisté na okna a stínící techniku působící na Jižní Moravě a v dolním Rakousku ze společnosti BT HAUS s.r.o.
BT HAUS s.r.o.
Obalový design a bezchybné značení výrobků
Společnost QSL s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti obalového designu a značení výrobků. Zajistíme, aby váš obal byl originální, kvalitní a v souladu se zákonem.
QSL s.r.o.
Kusová a malosériová výroba dřevěných beden a atypických palet – práce prováděná specialisty
Kusovou a malosériovou výrobou dřevěných beden, atypických, klasických EUR, ohradových a dalších palet se zabývají odborníci ze společnosti SEMOPLAST s.r.o. ze Šumperku.
SEMOPLAST s.r.o.
Výroba regálů, zábradlí, schodů – dodávka ocelových konstrukcí podle technické dokumentace
Výrobu ocelových regálů, zábradlí a schodů svěřte do rukou firmy KOVOVÝROBA Herůfek z Bořetic. Na základě technické dokumentace zhotovíme i vetší ocelové konstrukce a celky.
KOVOVÝROBA Ing. Vladimír Herůfek
CNC zpracování tvarových výpalků a s úkosy - pálení laserem, plazmou
Přesné zpracování tvarových výpalků a výpalků s úkosy zajišťuje pro Olomouc firma R + W Ferra s.r.o. z Brna. Provádíme CNC pálení laserem, plazmou či autogenem ve vysoké kvalitě.
R + W Ferra s.r.o. Tvarové výpalky Brno
Novinka, která nemá konkurenci - inovativní regál na pneumatiky Heavy Pneu
S novinkou na trh přišla firma KOVONA SYSTEM z Českého Těšína. Firma začala vyrábět regál s jedinečným řešením se 4 trubicemi a 16 ložisky, která nemá konkurenci v tuzemsku ani Evropě.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Výroba obalů z hladkých a vlnitých lepenek
Obalový papírový materiál, archy lepenek a krabice z hladkých i vlnitých lepenek, polepované i slepované lepenky vyrábí společnost SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o., Teplice.
SEVEROČESKÁ PAPÍRNA, s. r.o. Výroba a prodej šedé strojní lepenky
Prodej použitých EUR palet - světlá A – vysoká kvalita za bezkonkurenční ceny
Na prodej použitých EUR palet typu světlá A za bezkonkurenční ceny společně se zajištěním dopravy až na místo určení se zaměřuje společnost VPS J&M s.r.o. působící nejen v okolí Opavy a Ostravy.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Šetřete s námi planetu a využívejte RTP vratné obaly
Společnost Schoeller Allibert zavedla místo kartonových krabic vratné přepravní obaly RTP, jejich životnost je vyšší, dochází ke snížení odpadů a výraznému snížení emisí. Šetřete planetu s námi!
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.