Chcete kompletní a kvalitní vybavení pro firemní prostory? Využijte pestrou nabídku dodavatelů, kteří vám poskytnou výběr firemního vybavení jako pracovní stoly, kancelářské židle, kontejnery, skříně, regály, kartotéky, paravany, věšáky, šatní skříňky a lavičky, dílenské skříně, vozíky, panely a stojany, bedny, boxy a další vybavení.

Zesítěné i nezesítěné PE pěny – snadno zpracovatelná a lehká ochrana výrobků a zboží
Expandovaný polyetylén neboli PE pěnu k ochraně výrobků a zboží ve variantě zesítěné i nezesítěné má ve svém širokém portfóliu společnost Eurofoam TP spol. s r.o. z Brna.
Eurofoam TP spol. s r.o. Technické pěny
Polep auta-ochrana laku, karoserie vozidla folií
Jako ochrana laku je vhodný polep auta. Část karoserie vozidla nebo celý vůz si můžete nechat potáhnout folií u firmy Cartint Zlín. Působí na Moravě.
CARTINT, s.r.o. Fólie na ochranu laku auta Zlín
Ekologická likvidace, recyklace, výkup prázdných tonerů, tonerových a inkoustových kazet
Firma PREMO Uherské Hradiště provádí výkup prázdných tonerů, tonerových, inkoustových kazet. V lokalitě Zlínský kraj se obraťte na nás, zajistíme provedení ekologické likvidace, recyklace tonerů.
PREMO s.r.o. Příslušenství pro výpočetní techniku
Regály pro váš sklad, kancelář i domácnost
Kvalitní, bezpečné a praktické regály pro vaše skladování a archivaci od společnosti STRATUS spol. s r.o. Široký výběr regálů pro různé účely a potřeby.
STRATUS spol.s r.o. skladové vybavení, regály
Prodej ruční, strojní stretch fólie - fixační, strečová fólie s potiskem, transparentní, barevná
Jedním s produktů společnosti Steroll s.r.o. Zlín jsou ruční a strojní stretch fólie - transparentní, barevné i s potiskem. Fixační strečová fólie má své využití pro balení zboží a různých materiálů.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Prodej plachtových obloukových hal, hangárů a skladů Hlamont
Montované obloukové haly, garáže, sklady, hangáry a party stany-jejich prodej a montáž kdekoli v České republice zajistí firma Halmont
NAUTIG SE Halmont
Sudové motorové a průmyslové oleje
Společnost OLEJSPOL je předním dodavatelem olejů a maziv v sudech pro osobní i nákladní automobily, zemědělskou a stavební techniku, průmyslové stroje a zařízení.
OLEJSPOL KESSELGRUBER s.r.o.
Prodej zemědělské montované plachtové přístřešky pro uskladnění sena a plodin
Prodej zemědělské montované plachtové přístřešky pro uskladnění sena a plodin prodává firma Halmont. Snadno posunete nebo demontujete a převezete. Odolají nepřízni počasí, UV záření.
NAUTIG SE Halmont
Inovativní řešení v oblasti dopravních řetězů a svařovaných konstrukcí - BRANDAU Czech Republic, s.r.o.
BRANDAU Czech Republic, s.r.o., lídr v oblasti výroby transportních řetězů a svařovaných ocelových konstrukcí, nabízí široké spektrum výrobků a služeb.
Zakázková výroba svářených atypických výrobků a zařízení
Zakázkovou výrobou z plastů pro soukromníky i velké firmy se zabývá firma MK Plastic-výroba z plastů, s.r.o. z Bludova. Na míru zhotoví svářené atypické plastové výrobky i zařízení.
MKPLASTIC-výroba z plastů, s.r.o.
Servis a opravy zařízení Apple – kompletní péče o MacBooky, iPady, iPhony a další produkty
Na servis a opravy zařízeních Apple jako jsou MacBooky, iPady a různé iPhony se zaměřují specialisté z prodejny počítačů a telefonů v Brně od společnosti RUITEC s.r.o. působící i pro okolí Blanska.
Prodejna a servis počítačů a telefonů Opravíme v Brně
Výroba a prodej plastových výlisků – bohatý výběr kbelíků, misek, sítek, hadicových přípojek a korálků
Na výrobu a prodej platových kbelíků, misek, sítek, přípojek, korálků a dalších výlisků se specializují odborníci ze společnosti Havel - plasty, s.r.o. ze Svitav pomocí nejmodernějších zařízení.
Havel - plasty, s.r.o.
Pronájem kontejnerů - sanitární, obytné, skladovací kontejnery včetně vnitřního zařízení
Společnost Alfa Container Rent s.r.o. je specializovaná firma na pronájem kontejnerů. Na výběr více typů včetně vnitřního vybavení - sanitární, obytné, skladovací. Dopravu a montáž řešíme po celé ČR.
Alfa Container Rent s.r.o. Pronájem kontejnerů - řešení na míru
Přezkoumání technického stavu a revize tlakových nádob a zařízení
Revize tlakových nádob a kotlů provádí Revize tlakových zařízení s.r.o. z Ostravy. Revizní technik ověří provozuschopnost a bezpečnost Vašich tlakových zařízeních a případně provede jejich opravu.
Revize tlakových zařízení s.r.o. Milan Hoch
Plastová bublinková obálka s lepící klopou, která je ekologická pro životní prostředí
Firma HB pack s.r.o. z okresu Vyškov vyrábí obalové materiály všeho druhu. Vsaďte na plastovou bublinkovou obálku s lepící klopou, která je recyklovatelná a ekologická pro životní prostředí.
HB pack s.r.o.
Servis výpočetní a kancelářské techniky – perfektní stav tiskáren a počítačů ve Vaší firmě
Servis výpočetní a kancelářské techniky, tiskáren, počítačů a dalšího zařízení různých značek pro zajištění perfektního stavu zajišťuje společnost FBT- Bräuer Tomáš pro firmy v Olomouci a Prostějově.
FBT - Bräuer Tomáš
Šité kartonové krabice větších rozměrů na balení těžších a rozměrnějších výrobků – vysoká kvalita, perfektní cena
Na výrobu a prodej šitých kartonových krabic větších rozměrů vhodných na balení těžších a rozměrnějších výrobků se zaměřuje společnost Karton plus spol. s.r.o. nejen pro oblasti Olomouce a Prostějova.
Karton plus spol. s.r.o.
Oprava plastových nádrží a odpadních šachet - svařování a výroba
Oprava plastových nádrží a odpadních šachet - svařování a výroba, specialista na plastové obaly je firma Svařování plastů Pavel Petroš v Brně.
Svařování plastů Pavel Petroš
Rošty a regály pro fulfillment sklady: jak zvýšit efektivitu a snížit náklady
Na výrobu a dodávku roštů a regálů pro fulfillment sklady, které zvyšují efektivitu, snižují náklady a maximálně využívají prostor skladu, se zaměřují odborníci ze společnosti KASALI,s.r.o. ze Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Výroba speciálních nerezových stožárů pro veřejné osvětlení obcí a měst
Výrobu speciálních nerezových stožárů pro veřejné osvětlení zajišťuje společnost FORELV s.r.o. z Prostějova. Pro města a obce vyrobí vhodný typ stožárů pro osvětlení ulic, silnic, náměstí a parků.
FORELV s.r.o.
Pevné a skládací paletové kontejnery na potraviny – výrobky CircuLine z recyklovaného plastu
Skládací a pevné paletové kontejnery a další výrobky na potraviny z recyklovaného plastu z řady CircuLine prodává a pronajímá společnost Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Přední poskytovatel strojírenských a servisních služeb - ZVU Servis a.s.
ZVU Servis a.s., člen skupiny ZVU, se specializuje na kusovou a malosériovou výrobu strojů a ocelových konstrukcí, nabízí komplexní péči o strojírenská zařízení a metrologické služby.
ZVU Servis a.s. Strojírenství Hradec Králové
Pojízdné - posuvné regály Compactus - optimalizujte svůj prostor pro archivaci
Využijte výhod pojízdných regálů Compactus pro efektivní archivaci a organizaci vašich dokumentů a materiálů. S jejich flexibilitou a robustností získáte maximální využití prostoru ve vaší organizaci
Altic Point s.r.o. Regály Praha
Pronájem profesionálních multifunkčních kopírovacích strojů a tiskáren
Ušetřete náklady díky pronájmu profesionálních multifunkčních kopírovacích strojů a tiskáren do Vaší kanceláře nebo kopírovacího centra od Třebíčské společnosti Kapucín-Repro.
Kapucín - Repro, s.r.o. Kancelářská technika Třebíč
Výroba stožárů pro dopravní signalizaci, veřejné ocelové stožáry
Výroba stožárů a sloupů pro dopravní signalizaci, veřejné osvětlení a světelnou signalizaci, veřejné ocelové stožáry od společnosti Amako spol, s.r.o. v obci Strachotín na jižní Moravě.
AMAKO, spol. s r.o.