Hledáte odborníky na strojírenská řemesla a práce? Obor strojírenství má u nás přední pozici a zastupuje jej spousta strojírenských firem a dílen, které provádějí práce jako obrábění kovů, soustružení, frézování, vrtání, práce kovářské, brusičské, lisovací, svářecí, montážní a další zpracování včetně oprav a servisu.

Soustružnictví, soustružnické a kovoobráběčské práce Hranice, výroba náhradních dílů
Soustružnictví, soustružnické a kovoobráběčské práce Hranice, výroba náhradních dílů, kusová a sériová výroba.
Interiérová, exteriérová schodiště a zábradlí Praha, bazénové schody, skládací a půdní schody
Interiérová, exteriérová schodiště a zábradlí Praha, bazénové schody, skládací a půdní schody, zahradní schody, renovace betonových ploch pomocí povrchů Topstone.
Výroba zápustkových výkovků na míru z různých tříd oceli, včetně nerez oceli
Jsme schopni zajistit kompletní třískové obrábění – soustružení, frézování, broušení i beztřískové obrábění - STAKO Zápustková kovárna s.r.o.
STAKO Zápustková kovárna s.r.o. Zápustkové výkovky Teplice nad Metují
Galvanické povrchové úpravy kovů, zinkování
Společnost GALVA s.r.o. provádí galvanické povrchové úpravy kovů a galvanické zinkování. Pozinkují vám díly železné, zinkové nebo i litinové odlitky.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Strojírenské díly pro průmyslová odvětví
Díly pro automobilový a stavební průmysl, technická příprava, tvorba modelu a výroba za pomoci třískové a beztřískové technologie realizuje CENTES, spol. s r. o.
CENTES, spol. s r. o.
Zámečnická výroba, robotické svařování, Pardubice
Jsme schopni svařovat s přesností díly z plechu a profilů od tloušťky stěny 0,6 mm do 12 mm, přičemž přesnost opakování je dokonce menší než 1/10 mm - S & Ř, CH KOVO s.r.o. Chrudim
Zpracování kovů - cementování, žíhání a povrchové kalení
Zpracováním kovů se zabývá firma Q.I.P. s.r.o. z Brna. Provádíme žíhání, cementování, povrchové kalení, popouštění, nitridaci a jiné úpravy.
Umělecké kovářství Český Těšín, zakázková kovářská výroba, bytové doplňky, brány, ploty, mříže
Umělecké kovářství Český Těšín, zakázková kovářská výroba, bytové doplňky, brány, ploty, mříže, svícny, stojany, věšáky, světla, krbové soupravy.
Ohýbání materiálů - strojní zakružování profilů, plechů a trubek
Společnost Roman Mička, se sídlem v Opavě - Zlatníkách se specializuje na zpracováním kovů a mezi službami najdete také strojní zakružování neboli ohýbání profilů, trubek a plechů.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Galvanické pokovování Ni a výroba konstrukcí nástrojů a jednoúčelových strojů
Antikorozní povrchová úprava, povrchová úprava pomocí niklování, vývoj a návrh nástrojů, součástek a strojů dle Vašich požadavků, dlouholeté konstrukční zkušenosti.
Žíhání, kalení, popouštění, cementace, nitrocementace, nitridace a povrchové kalení - zakázková kalírna
Žíhání, kalení, popouštění, cementace, nitrocementace, nitridace a povrchové kalení - zakázková kalírna to je firma Q.I.P. s.r.o. v Brně.
Výroba zastávek, autobusových čekáren a laviček
Zámečnická firma Čekárny - bus vyrábí autobusové čekárny, zastávky, lavičky a městský mobiliář. Provádí i pozáruční servis včetně dodávky náhradních dílů.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Obráběcí práce, kovoobráběčství - elektroerozivní obrábění, soustružení, frézování
Společnost KOVOBA, s.r.o. působí v oboru kovoobráběčství, obráběcí práce - elektroerozivní obrábění, soustružení, frézování. Přijímá zakázky v lokalitě Uherské Hradiště, Hodonín, Zlínský kraj.
Zámečnictví Praha, výroba brány, ploty, otevírání mechanických zámků, nouzové otevírání dveří
Zámečnictví Praha, výroba mříže, brány, ploty, otevírání mechanických zámků, nouzové otevírání dveří, zámků, denně 24 hodin.
Povrchová úprava kovů a kovových dílů, tryskání, lakování
Tryskárna a lakovna v Ostravě. Povrchové úpravy kovů Vám zajistí společnost SUPROMA PRODUCTION s.r.o. Možnost lakování dílů do délky 16 m. Protipožární nátěry ocelových nosných konstrukcí.
Ohýbáme plechy, nosníky, trubky a KARI sítě Brno, nerezové i ocelové trubky, profily a jakly
Ohýbáme plechy, nosníky, trubky a KARI sítě Brno, nerezové i ocelové trubky, profily a jakly, provádíme především zakázkovou výrobu hutních materiálů.
FeroStal a.s.
Žárové zinkování Žamberk, špičková protikorozní ochrana zakázek z oceli
Žárové zinkování Žamberk, špičková protikorozní ochrana zakázek z oceli, ochrana před korozí malých i velkých dílů.
UNIKOVO SVOBODA s.r.o. Kovovýroba Ústí nad Orlicí
Řezání hutního materiálu, stříhání až do 6 mm
Řezáním hutního materiálu a stříháním plechů až do 6mm, se zabývá specializovaná firma Železářství Skořepka, s.r.o., sídlící v Brně. Kvalitní práce za dostupné ceny!
Tepelné zpracování kovů - žíhání, metarulgie, vytvrzování
Tepelné zpracování kovů jako je žíhání - metarulgie, vytvrzování probíhá v řízené ochranné atmosféře ve víceúčelových pecích firmy Q.I.P. s.r.o. Brno.
Autobusové čekárny a městský mobiliář pro celou Českou republiku
Zámečnická firma Čekárny - bus se specializuje na výrobu autobusových čekáren a ostatní městský mobiliář. Instalace provádíme nejen v celé České republice, ale také na Slovensku.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Výroba ozubených kol, rotačních dílců, přípravků, svařovaných konstrukcí
Společnost KOBOBA s.r.o. z Ostrožské Nové Vsi se zabývá výrobou strojních součástí - ozubených kol, rotačních dílců, přípravků, svařovaných konstrukcí. Působí v lokalitě Jihomoravský, Zlínský kraj.
Strojírenská výroba, kovoobrábění, dělení materiálu, svařování Chrudim
Strojírenská výroba, kovoobrábění, dělení materiálu, svařování Chrudim, obráběné díly, dělení materiálu, svařence, kovoobrábění, strojní součásti.
Malosériová, kusová zámečnická výroba a svařování na zakázku
Zámečnické práce, svařování, malosériovou a kusovou zámečnickou výrobu přesně dle přání a specifikace zákazníka zajišťuje společnost SELP Servis, s.r.o. z Chomoutova u Olomouce.
Pokročilé broušení, frézování, vrtání tvrdých a křehkých materiálů
Výrobou a dodávkami vysoce přesných technologií pro pokročilé broušení, frézování a vrtání se zabývá společnost DMG MORI Czech s.r.o. S našimi stroji je vrtání tvrdých a křehkých materiálů hračka.
Kovovýroba, strojní kovoobrábění, soustružení, broušení, Brno
Strojní obrábění kovů a plastů, malosériová i kusová výroba, soustružení, broušení a frézování na zakázku zhotovuje společnost Kovovýroba Vladimír Vaněk.