Hledáte odborníky na strojírenská řemesla a práce? Obor strojírenství má u nás přední pozici a zastupuje jej spousta strojírenských firem a dílen, které provádějí práce jako obrábění kovů, soustružení, frézování, vrtání, práce kovářské, brusičské, lisovací, svářecí, montážní a další zpracování včetně oprav a servisu.

Výroba konstrukcí z oceli, hliníku, nerezové oceli – lehké a střednětěžké konstrukce
Zakázkovou výrobu lehkých a středně těžkých konstrukcí z oceli, hliníku a nerezové oceli vhodných do interiéru i exteriéru se v okolí Třebíče zabývá zámečnictví Jaroslav Borůvka.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Laserové čištění bez poškození povrchu - čištění kovů, forem, nářadí, odrezování laserem
Hlavní aktivitou firmy Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. z obce Šarovy u Zlína je laserové čištění kovů, forem, nářadí, odrezování laserem. Laserové čištění je neabrazivní metoda bez poškození povrchu.
Technologie elektro-erozivní obrábění umožňuje výrobu složitějších tvarů pro lisovací stroje
Složité tvary pro lisovací nástroje vyrábí společnost PressMetal – CZ, spol. s.r.o. se sídlem v Třinci za pomocí technologie elektro-erozivní obrábění. Zaměřují se na sériovou výrobu.
Sériová a zakázková kovovýroba Brno, zpracování plechu, řezání, vysekávání, ohýbání, svařování
Naše firma Kovovýroba Klobás nabízí komplexní, rychlou a kvalitní kovovýrobu pomocí 25 moderních strojů na ploše 10 000 m2, vlastníme certifikáty kvality ISO 9001 a ISO 14001.
Zámečnické služby nedaleko Litoměřic
Zámečnické zboží, sortiment z oblasti zámečnictví, prodej zámků, klíčů a kování. Kovovýroba na zakázku. Tesařské a klempířské práce, realizace a rekonstrukce střech.
Vyrábíme a dodáváme polotovary a přesné výpalky z kovů
Zabýváme se dodávkami polotovarů a přesných výpalků z kovů za použití technologie tepelného dělení materiálů metodou kyslík-acetylén, plasma, nebo laser - TVARPAL, s. r. o. Hradec Králové
Kovovýroba Třebíč, ocelové konstrukce, klempířství a zámečnictví, obrábění, frézování, soustružení
Naše firma z Třebíče provádí kompletní kovovýrobu, zajišťujeme klempířské a zámečnické práce, CNC obrábění, frézování, soustružení, výroba ocelových konstrukcí.
MU Zámečnictví Vsetín, výroba plotů, brány, bedny za traktory, zakázková výroba
Naše firma zajišťuje veškeré zámečnické práce, výroba na zakázku ať už jde o ploty, brány, mříže, bedny za traktory, různé stojany a po domluvě mnoho dalšího.
Průmyslová mokrá lakovna Vysočina - specialista na vysokotlaký nátěr a nástřik
Návrhem nejlepšího materiálu, nástřikem, nátěrem v lakovacích boxech či v místě realizace zakázky, se zabývá společnost Elna renovace s.r.o. v Jihavě.
ELNA-renovace s.r.o.
Na poli zpracování plechů nabízíme komplexní služby a dodávky – NC Line a.s.
Od řezání laserem, CNC vysekávání a ohýbání plechů, přes svařování, zámečnické a montážní práce, až po různé druhy finálních povrchových úprav – to vše umíme.
Odborník v kovoobrábění a servisních službách Ústecký kraj
Dodávka kovoobráběných dílů a polotovarů, zprostředkování servisních služeb pro strojní zařízení, produkty vyráběné na obráběcím zařízením na zakázku podle požadavků zákazníka.
Dodávky čističek, úprava vody, průmyslové ČOV Tábor, rozvody tepla, montáže kotlů, topenářství
Zajišťujeme kompletní dodávky od návrhu po předání funkčního technologického celku jak v oblasti environmentální, tak v nejširší komerční a občanské výstavbě.
Výrobce forem na plastové výrobky Středočeský kraj
Profesionální výroba forem pro plastové odlitky, výroba plastových dílců, návrh produktu ve spolupráci s našimi designéry, odborná konzultace – KP-Works – CNC obrábění.
KP-Works Matěj Karcol
Zámečnické práce, ocelové konstrukce -  prodej zámečnických potřeb
Veškeré zámečnické práce, výrobu ocelových konstrukcí a rekonstrukci ocelových hal zajistí v okolí Bořetic KOVOVÝROBA Herůfek. Prodáváme také i zámečnické potřeby.
KOVOVÝROBA Ing. Vladimír Herůfek
Pálení materiálu na CNC centrech až do síly plechu 200mm
Pálení plechu o síle až 200mm na CNC centrech pomocí acetylenu a kyslíku zajišťuje firma AR Brno. Na základě dohody pálíme i plechy silnější než 200mm.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Kovovýroba, průmyslový 3D tisk Rokycany, CNC, zámečnická výroba, nástrojářství
Nabízíme kvalitní kovovýrobu v rámci zakázek kusové i sériové výroby, nástrojářství, zámečnickou výrobu, CNC obrábění, průmyslový 3D tisk.
Zámečnická výroba na míru, povrchové úpravy Třebíč, vjezdové brány, ploty, branky, konstrukce
Jsme firma zabývající se předúpravou a finální úpravou povrchu kovu, zámečnickou výrobou na míru jako vjezdové brány, ploty, branky, ocelové konstrukce.
Ruční lisování kovových dílů a plechů za studena – zakázková výroba na CNC strojích
Společnost PressMetal – CZ, spol. s.r.o. zajistí zákazníkům ruční lisování kovových dílů a plechů za studna na klasických a CNC výstředníkových lisech ve své provozovně v Třinci.
Obrábění dílů z litiny - opracování odlitků na CNC strojích
Společnost TMM Zlín s.r.o. má moderní strojní vybavení pro opracování odlitků, dílů z litiny na CNC strojích. Obrábění provádíme nejen pro zákazníky z České republiky, ale i ze zahraničí
Nechte si vyrobit designový a neotřelý kovový nábytek do Vaší moderní domácnosti či kanceláře
Uvažujete-li o modernizaci interiéru u Vás doma nebo v kanceláři, obraťte se na společnost Zámečnictví Jaroslav Borůvka, kde Vám ochotně a rádi splníme Vaše představy.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Hutní a spojovací materiál, tvarové výpalky, konstrukce z oceli Ostrava, zámečnické práce
Dodáváme hutní a spojovací materiál i zámečnické služby na úrovni. Kontaktujte nás pro nezávaznou cenovou nabídku.
Prodej mořících přípravků, moření a pasivace ocelí, antikorozní ochrana
Dodávku, prodej mořících přípravků, moření a pasivace ocelí, antikorozní ochrana, tryskání bolotinou nerezových ocelí a další provádí firma FK system - povrchové úpravy, s.r.o. z Brna.
Soustružení a kovoobrábění Zlín, výroba soustružnických dílů v sériové i malosériové výrobě
Firma Kovoobrábění Crlík Vizovice provádí soustružení a kompletní kovoobráběcí práce na profi strojích, výroba soustružnických dílů v sériové i malosériové výrobě a tepelné, povrchové úpravy.
Kovoobrábění CRLÍK Luděk Crlík
Strojní odjehlování v okrese Brno - venkov
Jednou ze služeb našeho kovoobráběcího portfolia je strojní odjehlování.
Čištění povrchů suchým ledem, ekologická metoda čištění
Efektivní a ekologické čistění povrchů od nečistot, barev, nátěrů i mazadel metodou tryskání povrchů suchým ledem zajistí společnost ELNA-renovace s.r.o.
ELNA-renovace s.r.o.