Hledáte odborníky na strojírenská řemesla a práce? Obor strojírenství má u nás přední pozici a zastupuje jej spousta strojírenských firem a dílen, které provádějí práce jako obrábění kovů, soustružení, frézování, vrtání, práce kovářské, brusičské, lisovací, svářecí, montážní a další zpracování včetně oprav a servisu.

Městský mobiliář - výroba laviček, odpadkových košů, přístřešků, stojanů, stání pro kontejnery
Společnost XAN 89 s.r.o. se zabývá kovovýrobou i zámečnickou výrobou. Zaměřujeme se i na městský mobiliář, především výrobu laviče, košů, stojanů. Působí především v regionu Zlínský kraj, Kroměříž.
XAN 89 s.r.o. Strojní zámečnictví Kroměříž
Nová prášková lakovna pro lakování dílů až do 50 kg - nejmodernější technologie
Součásti nové přístavby montážní haly firmy STEELTEC Třinec je nová prášková lakovna. Umíme lakovat díly až do 50kg. Díky nejmodernější technologii, kterou využíváme nabízíme perfektní lakované díly.
Steeltec CZ, s.r.o.
Montáž, demontáž, výroba ocelové konstrukce
Firma MONTEMA Otrokovice u Zlína provádí montáž, demontáž ocelových konstrukcí nejen v regionu Zlínský kraj. Zakázková výroba je zaměřena na ocelové konstrukce a zámečnické výrobky.
Lakování kovových předmětů, práškové lakování, povrchová úprava kovů - Nová Paka
Lakování kovových předmětů práškovými barvami (komaxitem) nabízí Prášková lakovna Čermák.
Zakružování profilových materiálů - silná profilová zakružovačka ROUNDO R7S, Česká republika
Zakružováním profilových materiálů na silné profilové zakružovačce Roundo R7S provádí společnost AR Brno z České republiky.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Hledám zaměstnance! Nabídka práce pro zámečníky, automechaniky a opraváře zemědělských strojů a svářeče v Praze.
Společnost CH + S SERVIS, s.r.o. se sídlem v Praze zabývající se servisem a prodejem kontejnerových nástaveb, hydraulických rukou a hydraulických zařízení hledá do svého týmu nové pracovníky.
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Umělecké kovářství Metal Art Andrii Tivodar - kované výroby na zakázku
Umělecké kovářství Metal Art Andrii Tivodar, je kovářství v Havlíčkově Brodě, které na zakázku vyrobí kované výrobky a doplňky jak do exteriéru, tak do interiéru.
CNC ohraňování - ohýbání plechů na CNC lisech
CNC ohraňování provádí pro zákazníky z regionu Zlín, Uherské Hradiště společnost Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. Na CNC lisech provádí ohýbání plechů různých tlouštěk.
Výroba a dodávka ocelových konstrukcí na zakázku – kovové stavební konstrukce
Ocelové stavební konstrukce na zakázku realizuje na území celé Vysočiny firma Dolmont Energo. Na míru Vám vytvoříme lehké kovové konstrukce, jako jsou brány, zábradlí, mříže apod.
DOLMONT ENERGO s.r.o.
Ohýbání plechů, dělení plechových svitků z různých typů kovů
Dělením a ohýbáním plechů a svitků se zabývá společnost STATO střechy s.r.o. z Napajedel na Zlínsku. Na moderních strojích dělíme svitky z různých typů kovů.
Povrchová úprava kovů tryskáním – pískování ve strojírenství
Dokonalé čištění, odmaštění a odstranění zbytků starého nátěru nebo rzi z kovových konstrukcí zajistí firma Tryskání a pískování. Provádíme pískování v různých strojírenských oborech.
Tryskání a pískování Vladimír Veselý
Kovoobrábění - výroba a prodej evolutní, šroubové a listové pružiny
Hledáte firmu, která je profesionálem v kovoobrábění a vyznačuje se kvalitními výrobky? Firma SV výrobní Prostějov má dlouhodobou zkušenost ve výrobě evolutních, šroubových a listových pružin.
Odborník na nástroje, měřidla a nářadí
Hledáte zavedeného dodavatele nářadí a pracovních nástrojů? Chcete partnera, na kterého se můžete spolehnout jak kvalitou nabízených produktů, tak také rychlou dodací lhůtou?
Zpracování plechů CNC a NC technologiemi, řezání, svařování plechů
Zpracování plechů CNC a NC technologiemi, kovovýrobu, dělení, řezání, děrování, ohýbání a svařování plechů, povrchovou úpravu výrobků provádí AM-Metal, s.r.o., Kuřim.
Špičková výroba forem pro zpracování plastů
Vyrábíme vstřikovací nástroje do rozměru desek 400 x 550 mm, dále pak vypracováváme dokumentaci požadovaných nástrojů - TVAR výrobní družstvo Pardubice
TVAR výrobní družstvo Pardubice Zpracování plastů Pardubice
Opravárenský závod MSA s.r.o. - Dolní Benešov (okres Opava)
Společnost Opravárenský závod MSA, s.r.o. se sídlem v okrese Opava se již od roku 1995 zaměřuje především na opravy strojů a zařízení. Další činnost: zámečnické, kovářské a klempířské práce, ...
Zakružování trubek a profilů na CNC řízené zakružovače - rychlé a přesné
Rychlé a přesné zakružování trubek a profilů na CNC řízené zakružovače vám zajistí česká firma Přidal s.r.o. - spokojené zákazníky máme v Olomouci, Prostějově i po celé České a Slovenské republice.
Přidal s.r.o.
Dormatt s.r.o - hl. m. Praha
Firma Dormatt s.r.o. se sídlem v Praze se zabývá především povrchovými úpravami a svařováním kovů a dalších materiálů a výrobou dílů pro automobilový průmysl.
CNC soustružení a frézování - přesné stroje pro výrobu průmyslových dílů
Jsme firma CNC-MORAVIA s.r.o. z Prostějova a vyrábíme různé průmyslové díly, které dodáváme po celé České republiky. Pro CNC soustružení a frézování využíváme moderní a přesné strojní technologie.
CNC-MORAVIA s.r.o.
Zámečnictví U Kostela paní Aleny Kynkorové - Písek (Jihočeský kraj)
Zámečnictví U Kostela paní Aleny Kynkorové se sídlem v Písku se zabývá výrobou klíčů, prodejem zámků, kování i zavíračů a poskytuje také zámečnickou NON-STOP pohotovost.
Vstřikovací formy na plastové výlisky Slaný – pro výrobu technicky náročných plastových dílů
Mezi výrobky společnosti Nástrojárna Palaba s.r.o. ze Slaného patří mimo jiného také vstřikovací ocelové formy určené na výrobu náročných plastových výlisků a jejich sériovou výrobu.
Nástrojárna PALABA s.r.o. Výroba forem a nástrojů
CNC ohýbání, zakružování nerezových, hliníkových trubek i silnostěnných
Společnost Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. má vybavení pro CNC ohýbání a zakružování trubek. Ohýbáme nerezové a hliníkové trubky. V rámci lokality Zlín, Zlínský kraj se na nás neváhejte obrátit.
Svařování kovů Středočeský kraj
Naše firma má dlouholeté zkušenosti v oblasti svařování kovů. Svařujeme výrobky dle přání zákazníka.
Výroba a vývoj jednoúčelových strojů, vstřikovacích forem a válcování hliníku
Chcete se při své výrobě opřít o zkušeného a prověřeného dodavatele? Potřebujete připravit formy či sestavit jednoúčelové nástroje pro váš provoz?
SINOP SMP s.r.o. - České Budějovice
Společnost SINOM SMP s.r.o se zabývá výrobou plechových dílů.
SINOP SMP s.r.o.