Hledáte odborníky na strojírenská řemesla a práce? Obor strojírenství má u nás přední pozici a zastupuje jej spousta strojírenských firem a dílen, které provádějí práce jako obrábění kovů, soustružení, frézování, vrtání, práce kovářské, brusičské, lisovací, svářecí, montážní a další zpracování včetně oprav a servisu.

Kovovýroba Valašské Meziříčí, profesionální obrábění kovů, dělení materiálu, frézování, vrtání
Jsme specialisté na služby v oboru kovoobrábění, poskytujeme kovovýrobu ve Valašském Meziříčí, dále dělení materiálů, obrábění kovů, vrtání, svařování, soustružení, frézování.
Zámečnické práce, soustružnické práce, frézařské práce Praha, izolace horkovzdušného potrubí
V okresu Praha provádíme veškeré zámečnické práce, soustružnické práce, frézařské práce včetně spojkování předizolovaného potrubí, izolace horkovzdušného potrubí a předizolovaného potrubí.
Nerezové zábradlí Vsetín, stavebnicové hliníkové zábradlí, nerezová a dřevěná madla
HB Nerezové zábradlí Vám zajistí kompletní poradenství při výběru zábradlí na terasy, balkóny, schodiště, francouzských oken a plotů. Dále provádíme i ostatní zámečnické práce.
HB nerezové zábradlí Rostislav Bača
Vstřikovací formy-vývoj, výroba na zakázku, konstrukce v Cad Cam systému
Vstřikovací formy na zakázku dodá firma MouldPro Zlín. Vývoj, kostrukce a kompletní výkresová dokumentace v Cad Cam systému. Vlastní výroba.
CNC frézování, elektroerozivní obrábění - zakázková výroba pro lisovny i výrobce těsnění
CNC frézování a elektroerozivní obrábění provádí firma SEFO plus s.r.o. z Fryštáku u Zlína. Zabýváme se zakázkovou výrobou pro lisovny i výrobce těsnění.
SEFO plus, s.r.o.
Řezání vodním paprskem - velmi přesné řezání kovů, plastů, kamene
Společnost Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. Zlín provádí řezání vodním paprskem. Metoda se využívá pro velmi přesné řezání kovů, plastů, kamene apod.. Zakázky realizujeme především v regionu Zlínský kraj.
Zakázková kovovýroba zábradlí a žebříků, průmyslových konstrukcí od návrhu přes výrobu až po montáž
Zakázkovou kovovýrobou ocelových, průmyslových konstrukcí, zábradlí a žebříků od návrhu přes výrobu až po montáž se zabývá zámečnictví Jaroslav Borůvka ve Vladislavi u Třebíče.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Povrchová úprava kovů práškovými barvami Chrudim, 140 odstínů barev Komaxit s atestem
Provádíme nástřiky pomocí elektrostatického i tribolelektrického zařízení. Výběr těchto systémů závisí na charakteru zakázky a použité barvě.
Moderní autobusové čekárny budou ozdobou vaší obce i města - výroba
Zpříjemněte všem cestujícím čekání a nechte ve vaší obci nebo městě vyrobit moderní autobusové čekárny. Obraťte se firmu Čekárny - bus v Zábřehu u Šumperka, která autobusové zastávky vyrábí.
Čekárny - bus Vendula Kyščiaková  zámečnictví
Nástroje pro výrobce dětské, pánské a dámské obuvi - perforovací matrice, sekací nože
Speciální perforovací matrice a sekací nože vyrábí společnost SEFO plus, s.r.o. z Fryštáku u Zlína. Nástroje dodáváme pro výrobce dámské, pánské a dětské obuvi v České a Slovenské republice.
SEFO plus, s.r.o.
Jádrové vrtání a řezání panelu či betonu od profesionálů ve svém oboru
Specialistou na jádrové vrtání a řezání panelu, betonu a dalších materiálů je společnost RoKy se sídlem v Ostravě, ale s působností v celém Moravskoslezském kraji.
Nabízíme špičkovou kvalitu při zpracování oděruvzdorných plechů
Provádíme přesné zpracování oděruvzdorných plechů na CNC strojích - TVARPAL, s. r. o. Hradec Králové
Zámečnické a vodo instalatérské práce okres Přerov
Soustružnické, zámečnické a instalatérské práce v Olomouckém kraji, soustružnická výroba na míru dle dokumentace klienta, brány, zábradlí a ocelové konstrukce.
Inovativní technologie formou ohýbání plechů na ohraňovacích lisech
V oblasti inovativního ohýbání plechů na ohraňovacích lisech vám bude jistě výborným partnerem společnost AM - METAL s.r.o.,z Kuřimi. Ta poskytuje své služby nejen pro klienty z oblasti Brna.
Zámečnictví Olomouc, výroba ocelových konstrukcí, brány, ploty, zábradlí, mříže, garáže, pergoly
Máme dlouholetou praxi v oboru a zkušenosti s kovovýrobou a zámečnickými pracemi všeho druhu, vyrobíme ploty, zábradlí, ocelové konstrukce, brány, mříže, plechové garáže.
Zámečnické výrobky Praha, výroba plotů, brány, zábradlí, vrata, dveře a okna, povrchové úpravy
Zabýváme se výrobou a montáží zámečnických výrobků např. ploty, ocelová vrata, mříže, vjezdové brány, zábradlí, schodiště, konstrukční prvky staveb, povrchové úpravy Komaxit.
Broušení řetězů motorových pil s vysokou přesností
Kvalitní a přesné broušení řetězů motorových pil pomocí automatické brusky zajišťuje v okolí Moravského Krumlova, Znojma a Ivančic společnost Agroservis Holý.
Kovovýroba Náchod, obrábění přesných rotačních dílců, válcování, rýhování, povrchové úpravy
Poskytujeme obrábění přesných rotačních dílců až do průměru 16mm. Na našich CNC strojích a soustružnických automatech obrábíme až do délky 110mm, provádíme i povrchové úpravy dílů.
Svařování nerezových, hliníkových dílů, tenkých i silných plechů metodou MIG - TIG
Společnost Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. poskytuje i služby v oblasti svařování metodou MIG - TIG. Svařujeme nerezové, hliníkové díly, plechy tenké i silné.
Zakázková kovovýroba – sériové i kusové kovové výrobky na zakázku
Specialistou na zakázkovou kovovýrobu v okolí Třebíče je Zámečnictví Jaroslav Borůvka z Vladislavi. V této zámečnické firmě Vám zhotoví sériové i kusové kovové výrobky na zakázku.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Svařování hliníku, nerezu, litiny a pájení kovů Plzeň, svařování metodou TIG a MIG, opravy chladičů
Nabízíme svařování kovů hliník, nerez a litinu metodou TIG, MIG, MAG, MMA. Dále se specializujeme na výrobu a opravy chladičů ze všech používaných materiálů.
Sváření plechů Hradec Králové – svařence z plechových komponentů, profilů a rámy strojů
Disponujeme montážními jednotkami pro sváření plechů z oceli, nerezu a hliníku. Specializujeme se na svařence vyrobené z plechových komponentů, profilů a rámy strojů - SV Metal Hradec Králové
SV Metal spol. s r.o. Výroba z tenkých plechů
Tesařské a armovací práce Jindřichov u Šumperka, používáme vlastní bednění, zednické práce
Naše firma z Jindřichova u Šumperka provádí tesařské, armovací a zednické práce, zámečnická výroba, používáme vlastní bednění.
Vertikální a horizontální řezání kovu do 12 tun na pásových pilách
Vertikální i horizontální řezání kovu zajistí firma AR Brno, spol. s r.o. Řežeme materiál až o hmotnosti 12 tun o velikosti 800x1200 mm a maximálním průměru 800 mm.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Kovářské a drobné zámečnické práce Český Těšín, umělecké kovářství, brány, ploty, mříže
Provádíme kovářské a drobné zámečnické práce, naše umělecké kovářství zahrnuje výrobu kovaných doplňků do exteriéru, brány, ploty, mříže, kované plastiky, výroba zámků, kování.