Hledáte odborníky na strojírenská řemesla a práce? Obor strojírenství má u nás přední pozici a zastupuje jej spousta strojírenských firem a dílen, které provádějí práce jako obrábění kovů, soustružení, frézování, vrtání, práce kovářské, brusičské, lisovací, svářecí, montážní a další zpracování včetně oprav a servisu.

Výroba kovových schodů Hodonín, zakázková výroba schodiště, zámečnické práce, schody
Naše firma má zkušenosti v oblasti stavebního, strojního, bezpečnostního a ozdobného zámečnictví, své znalosti zužitkujeme při výrobě kovových schodů na zakázku.
Zámečnictví Jičín, výroba plotů, mříží, pojezdové brány, montáže bezpečnostních zámků a kování
Na přání Vám rádi zhotovíme nové pojezdové brány, kvalitní mříže nebo originální ploty. Provádíme zámečnické a svářečské práce.
Lakování nábytku, garážových vrat, disků kol a průmyslových výrobků
Precizním lakováním předmětů a dílů se zabývá naše společnost JANTAR-lakovna, spol. s r.o. Lakujeme nábytek, garážová vrata, disky kol a průmyslové výrobky v Brně, Blansku i Vyškově.
JANTAR-lakovna, spol. s r.o.
Tepelné a chemicko tepelné zpracování kovů
Tepelné a chemicko tepelné zpracování kovů procesy žíhání, kalení, popouštění, cementace, nitrocementace, nitridace a povrchové kalení.
MIG svařování Chomutov - svařování kovů v ochranné atmosféře inertním plynu
Společnost HS UMFORMTECHNIK s.r.o. z Chomutova ve svém portfoliu služeb nabízí MIG svařování, tedy svařování kovů v ochranné atmosféře inertního plynu.
Tryskání, lakování rozměrných a těžkých dílů – zemědělských, stavebních strojů
Rychlé, kvalitní tryskání či lakování rozměrných a těžkých dílů, jako jsou například zemědělské a stavební stroje zajistí společnost Plado, s.r.o. z Ivančic.
Výroba vstřikovacích forem na plastové díly - prototypové i sériové formy a jiné nástroje
Společnost Staform UH s.r.o. se zabývá více než 20 let výrobou vstřikovacích forem a nástrojů. Specializuje se na prototypové i sériové formy. Sídlíme v Jarošově u Uherského Hradiště.
Povrchové úpravy – lakování, pozinkování či broušení
Broušení dílů a nástrojů, finální povrchové úpravy pomocí lakování a zinkování pro ochranu Vašich produktů, výrobků od firmy HS Umformtechnik s.r.o.
Odborníci na svařování – profesionální služby v oboru kovovýroby a zámečnictví
Profesionální služby v oboru kovovýroby a zámečnictví poskytuje Zámečnictví Jaroslav Borůvka z Třebíče. Náš tým specializovaných svářečů je Vám plně k dispozici.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Jednoúčelové stroje, soustružení strojírenských dílů
Přesné obrábění kovových dílů, CNC soustružení, frézování, výroba jednoúčelových strojů jejich montáž a doprava – to vše dělá společnost G a H s.r.o.
Obrábění kovových dílů, frézování, svařování
Průmyslové vyvažovačky, frézování, CNC soustružení, svařování a vyvažování strojírenských dílů na zakázku kusově či v malých sériích realizuje Jiří Zvára - VYVAŽ.CZ.
Jiří Zvára - VYVAŽ.CZ kovoobrábění
Tryskání a lakování plechových nebo hliníkových automobilových disků
Tryskání a lakování plechových či hliníkových (alu) disků pro automobily a další motorová provádí v oblasti Brna-venkov prášková lakovna PLADO, s.r.o.
Kompletní strojírenská výroba - soustružení, kovoobrábění, frézování
Odborníkem na soustružení, kovoobrábění a frézování je společnost Zekof, s.r.o. se sídlem v Šumperku, která vám zajistí kompletní strojírenskou výrobu.
Zekof, s.r.o.
Jednoúčelové stroje Vsetín, nástrojárna, vývoj a výroba jednoúčelových strojů a válcovacích stolic
Jednoúčelové stroje Vsetín, nástrojárna, vývoj a výroba jednoúčelových strojů a válcovacích stolic, vstřikovací formy, střižné a tvářecí nástroje, lisovna.
Průmyslová lakovna - mokré, práškové lakování, nátěry
Průmyslové lakování, mokré lakování, práškové lakování a nátěry zajistí ELNA-renovace s.r.o., specialista na povrchové úpravy, renovace a nátěry povrchů.
ELNA-renovace s.r.o.
Vysokofrekvenční povrchové kalení - tepelné zpracování kovových dílů
Technologické operace související s tepelným zpracováním různých kovových dílů zajišťuje firma Q.I.P. s.r.o. z Brna. Provádíme vysokofrekvenční povrchové kalení drobných a rotačních součástí.
Zakázková kovovýroba od návrhu po realizaci Vysoké Mýto, CNC řezání laserem, výroba prototypů
Zakázková kovovýroba od návrhu po realizaci Vysoké Mýto, CNC řezání laserem, výroba prototypů, zakázková a sériová kovovýroba, CNC ohraňování, sváření a obrábění.
Impec technology s.r.o. zakázková a sériová kovovýroba
Tepelné zpracování kovů, cementování, cementace oceli
Tepelné zpracování kovů jako je cementování ocele provádí firma Q.I.P. s.r.o. Brno. Cementace oceli, kalení a zušlechťování s ochlazováním v oleji.
Prášková lakovna – práškové lakování velkých kovových dílů
Práškové lakování velkých kovových dílů provádí v okolí Brna-venkov prášková lakovna Plado s.r.o. se sídlem v Ivančicích.
Kusová výroba náhradních dílů pro stroje, strojních součástí
Společnost KOVOBA, s.r.o. je dodavatel strojních součástí. Hlavní činností je kusová výroba náhradních dílů pro stroje. Firma působí v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Výroba vzduchotechnických komponentů, tvarovek a potrubí
Výrobu vzduchotechnických komponentů, tvarovek a potrubí, povrchové úpravy, práškové lakování, svařování ocelí, nerez ocelí zajistí GIOMETAL s.r.o.
GIOMETAL s.r.o.
Soustružení, frézování na klasických strojích - konvenční obrábění ne CNC
Kompletní služby v oblasti konvenčního obrábění poskytuje firma KOVOBA, s.r.o. Ostrožská Nová Ves u Uherského Hradiště. Na klasických strojích provádíme soustružení a frézování.
Ohýbání plechů Hradec Králové - na ohraňovacích lisech nejpřesnější kvality
Zabýváme se zpracováním tenkých plechů, ohýbání tenkých plechů na ohraňovacích lisech - SV Metal spol. s r.o. Hradec Králové
SV Metal spol. s r.o. Výroba z tenkých plechů
Protikorozní povrchové úpravy kovových výrobků Příbram, galvanické zinkování dle norem
Provádíme galvanické zinkování hromadné, závěsové, galvanické slitinové zinkování. Certifikováno podle norem DIN EN ISO 9001:2000, VD 6.1
Umělecké kovářství, zakázková výroba originálních prvků
Originální kované výrobky do interiéru i exteriéru, kovové brány, ploty, nábytek či netradiční bytové doplňky zhotovuje umělecké kovářství Metal Art Andrii Tivodar.