Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Velkoobchod pro strojírenství - klínové řemeny, řetězová kola, gufera
Velkoobchod pro strojírenství společnosti TOBA Plus, s.r.o. nabízí klínové řemeny, řetězová kola či gufera a spoustu dalších výrobků pro stroje a zařízení.
Výroba plášťů, statorů čerpadel pro motory s vyšším obsahem - na sportovní účely
Různé díly pro hasičské stříkačky PPS 12 dodává firma Ing. Pavlištík Josef ze Vsetína. Vyrábíme pláště, statory čerpadel pro motory s vyšším obsahem, které jsou určeny převážně pro sportovní účely.
Hasičské stříkačky PPS 12 Ing. Pavlištík Josef
Průmyslová vzduchotechnika, odsávání, filtrace vzduchu pro průmysl
Společnost KLMN, spol. s r.o. je specializované klimacentrum pro zákazníky v regionu Zlínský kraj a na Moravě. Najdeme efektivní řešení vzduchotechniky pro každý provoz - odsávání, filtrace vzduchu.
Odporový snímač teploty, teploměr pro průmyslové použití Pt100, Ni1000
Společnost TRESTON spol. s r.o., která je výrobce a prodejce prvků pro měření a regulaci má v sortimentu i odporový snímač teploty, teploměr Pt100, Ni1000 a další teploměry pro průmyslové použití.
TRESTON spol. s r.o. Výrobce prvků MaR
Prodej bezpečnostních tabulek a značení, i fotoluminescenční, pro firmy a výrobny
Pro Vaši firmu zajistí dodávku a prodej bezpečnostních tabulek a značení, které vyžaduje zákon, společnost GlobShop se sídlem ve Vsetíně, působící převážně ve Zlínském kraji a po celé Čr.
Valivá, kluzná ložiska, ložiskové příslušenství, jednotky pro strojírenství
Prodejcem ložiskových příslušenství a ložisek, jako jsou ložiska valivá, kluzná je firma Toba Plus s.r.o. ve Zlíně, která se zabývá především maloobchodem a velkoobchodem pro strojírenství.
Výroba dopravní techniky, systémy na klíč
Společnost Chropyňská strojírna dodává dopravní systémy na klíč v garantované kvalitě. V oboru výroba, montáž dopravní techniky má dlouholetou praxi. Areál je v Chropyni, poblíž Kroměříže i Přerova.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Řízené větrání pro rezidenční budovy - rekuperační jednotky, klimatizace do bytů, domů, pro komerční objekty
Klimacentrum KLMN Otrokovice instaluje řízené rezidenční větrání do bytů, domů, komerčních objektů - rekuperační jednotky, komfortní klimatizace, které jsou schované. Působíme v regionu Zlínský kraj.
Výkonná elektrická sekačka na trávu PowerMax Gardena
Elektrická sekačka PowerMax Gardena je výkonná sekačka na trávu, kterou zakoupíte v prodejně Robert Bílka - Zahradní technika nedaleko Uherského Hradiště.
Robert Bílka - Zahradní technika
Ložiska a další sortiment pro automobilový a strojírenský průmysl – spolupráce s japonskou firmou NSK
Společnost Toba Plus, s.r.o. se sídlem ve Vizovicích spolupracuje s NSK – největším japonským výrobcem ložisek, kuličkových šroubů a lineárního vedení s více než stoletou tradicí strojírenské výroby.
Rotavátor Ruris, kultivátory, sekačky, křovinořezy-prodej, servis
Usnadněte si práci na zahradě - rotavátory, kultivátory, sekačky, křovinořezy a další technika je na prodej u firmy Zdeněk Omelka Napajedla 15 km od Zlína, Uherského Hradiště.
Výroba, montáž, vzduchotechniky, rekuperace - rekuperační větrání v rodinných domech
Společnost KLMN s.r.o. Otrokovice je klimacentrum pro zákazníky v regionu Zlínský kraj. Vyrábíme vzduchotechniku, zajistíme montáže rekuperace - rekuperační větrání v rodinných domech.
Akce na vybrané zahradní stroje, techniku Stihl - Sleva až 3000,- Kč
Nepropásněte akce na prodejně zahradní techniky PATRICK Zlín - sleva až 3000,- Kč na vybrané zahradní stroje Stihl.
Prodej, servis benzínové vertikutátory, provzdušňovače Husqvarna, MTD, CubCadet
Vyberte si benzínové vertikutátory, provzdušňovače Husqvarna, MTD, CubCadet na prodejně Zahradní technika - Robert Bílka v Modré u Uherského Hradiště. Zajistíme i servis.
Robert Bílka - Zahradní technika
Montáže, instalace technologických zařízení a strojů
Na montáže a demontáže technologických zařízení a strojů se zaměřuje firma MONTEMA Otrokovice z okresu Zlín. Instalace provádíme po celé ČR.
Jednoúčelové stroje Vsetín, nástrojárna, vývoj a výroba jednoúčelových strojů a válcovacích stolic
Jednoúčelové stroje Vsetín, nástrojárna, vývoj a výroba jednoúčelových strojů a válcovacích stolic, vstřikovací formy, střižné a tvářecí nástroje, lisovna.
Hydraulické, vzduchové, elektro agregáty - výroba, servis, prodej repasovaných agregátů
H.P. - servis hydraulika s.r.o. Vizovice se zabývá výrobou a servisem agregátů pro zákazníky z regionu Zlín, Vsetín. Skladem a ihned na prodej máme repasované hydraulické, vzduchové, elektro agregáty.
Kvalitní ložiska a řetězy včetně rozvozu pro průmyslové odvětví
TOBA Plus je osvědčeným dodavatelem kvalitních ložisek a řetězů včetně rozvozu. V našem prodejním portfoliu najdete jejich několik druhů tak, abychom uspokojili klienty z různých průmyslových odvětví.
Mulčovače do sadů, rosiče pro sady, chmelnice
Společnost FORSCH, s.r.o. Zlín dodává mulčovače do sadů, rosiče pro sady, chmelnice a další techniku pro ochranu a výživu rostlin.
Kusová výroba náhradních dílů pro stroje, strojních součástí
Společnost KOVOBA, s.r.o. je dodavatel strojních součástí. Hlavní činností je kusová výroba náhradních dílů pro stroje. Firma působí v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Certifikovaný servis zahradních strojů před začátkem sezóny, jara - opravy traktorů, sekaček, křovinořezů
Zahradní stroje před začátkem jara potřebují servis. Zahradní technika Zdeněk Omelka provede opravy zahradních sekaček, křovinořezů, traktorů před začátkem sezóny. Najdete nás v Napajedlech u Zlína.
Technika pro ochranu a výživu rostlin - kvalitní zemědělské stroje, servis a náhradní díly
S nabídkou výkonných rosičů do chmelnic, sadů a vinohradů, dále mulčovačů, drtičů větví, bateriových zádových postřikovačů, je tady firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně.
Bezdotykové turnikety, bezdotykové měření teploty Zlín, detekce teploty termokamerou, ze zápěstí
Bezdotykové turnikety, bezdotykové měření teploty Zlín, detekce teploty termokamerou nebo ze zápěstí, lepší zabezpečení všech prostorů bezdotykovým ovládáním.
COMINFO, a.s. Výroba turniketů, přístupových systémů
Zakázková výroba a prodej kvalitních nafukovacích člunů
Zakázkovou výrobou, prodejem a vývojem kvalitních nafukovacích a motorových člunů se zabývá firma AIRTEX z Velké Bystřice.
Generální opravy, servis výměníků tepla sušáren obilí, sušárny BS-6
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták provádí nejen v regionu Zlínský kraj generální opravy a pravidelný servis výměníků tepla sušáren obilí i pro sušárny BS-6.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí