Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Větrací jednotky s rekuperací tepla Venus Recover, Soler&Palau - řízené větrání domů a bytů
Nezatěžujte organismus přebytečnou vlhkostí, plísněmi a alergeny - pořiďte si pro řízené větrání domů a bytů větrací jednotky s rekuperací tepla Venus Recover či Soler&Palau od firmy Ventilátory Zlín.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Profesionální výrobky pro potravinářský průmysl - kvalitní nože a pily
Pilové pásy, nože na potraviny pro potravinářský průmysl a jejich výrobu i prodej realizuje společnost Metalig s.r.o. ve Zlíně, která se zabývá kovovýrobou, prodejem i servisem.
METALIG, s.r.o. Pilové pásy na kov, dřevo, potraviny
Robotická sekačka za akční ceny -  Stihl, Honda Míímo mají lepší typ signálu
Na prodejně firmy PATRICK s.r.o. Zlín můžete zakoupit robotické sekačky za akční ceny. Robotická sekačka STIHL iMOW i HONDA Míímo mají lepší typ signálu pro návádění robota.
Křovinořezy, vyžínače, motorové kosy Stihl-zahradní technika Patrick
Nakupujte zahradní techniku Stihl od autorizovaného prodejce - křovinořezy, vyžínače, motorové kosy a další stroje pořídíte u firmy Patrick Zlín. Zajistíme i servis.
Hloubkové, strojové čištění dřevěné terasy, fasády jako prevence proti špíně, růstu mechu, hub
Společnost Čištění fasád Zlín se specializuje i na strojové čištění dřevěné fasády a terasy. Pravidelnou údržbou zabráníte růstu mechu, hub i špíně. Působíme hlavně v okolí Zlína, Brna a Olomouce.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Terénní modelace, realizace okrasné, rodinné zahrady-včetně zavlažování
Firma Tomáš Vávra Kroměříž se zaměřuje na realizace rodinné, okrasné zahrady. Zajistíme terénní modelace, výsadbu zeleně a zavlažování. Působíme i v okrese Olomouc, Brno.
Náhradní díly, servis zemědělské techniky, strojů Gregoire Besson, Manitou
AGRIOLA Polešovice z okresu Uherské Hradiště poskytuje servis zemědělské techniky Gregoire Besson, Manitou, Monosem, Landini a dodává náhradní díly na tyto stroje.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Profesionální zahradní, travní traktor, minitraktor, malotraktor-prodej
Profesionální zahradní traktory zakoupíte u autorizovaného prodejce - firmy PATRICK Zlín. Prodej travní traktory, minitraktory, malotraktory.
Sekací planžetové, speciální nože a formy pro výrobu kabelek, opasků a peněženek
Kvalitní vybavení pro oděvní průmysl dodává na zakázku společnost SEFO plus, s.r.o. z Fryštáku u Zlína. Vyhotovíme odolné sekací nože a formy pro následnou výrobu kabelek, opasků nebo peněženek.
SEFO plus, s.r.o.
Prodej, pronájem, servis vysokozdvižné a manipulační techniky, Vsetín
Prodejem, pronájmem i specializovaným servisem vysokozdvižné a manipulační techniky se zabývá společnost VZV Kubík, patřící pod společnost Kovošrot Kubík s.r.o. ve Vsetíně.
Inteligentní robotická sekačka STIHL, iMow pro udržovaný trávník bez práce
Inteligentní robotická sekačka značky STIHL iMow Vám pomůže mít perfektně udržovaný trávník. Můžete ji zakoupit u autorizovaného prodejce, firmy PATRICK s.r.o. Zlín.
Jednoúčelové stroje a zařízení, konstrukční a projektové práce
Potřebujete do svého provozu nový jednoúčelový stroj, který Vám zdokonalí a zjednoduší výrobu, ušetří čas a peníze? V tom případě se obracejte na společnost JS Konstrukce.
Prodej, montáž a servis mechanických a elektronických vah a nářezových strojů
Pan Martin Mikulaj se sídlem ve Vsetíně ve Zlínském kraji nabízí prodej, montáž a servis mechanických a elektronických vah a nářezových strojů.
Automatické závlahové systémy, závlahy - realizace, návrh i záruční servis závlahových systému
nechte si zrealizovat automatické závlahové systémy od firmy Zahradnické služby Hastík, která působí ve Zlíně i Vsetíně. Montáž automatické závlahy je nejlepší volba pro dosažení ideální zálivky.
Zahrady - Hastík s.r.o.
Autorizovaný servis zahradní techniky, nářadí Stihl, Honda, Stiga, Dolmar - Servisní středisko
Autorizovaný servis na výrobky Stihl, Honda, Stiga, Dolmar Vám poskytne servisní středisko firmy PATRICK s.r.o. Zlín, která je autorizovaným prodejcem zahradní techniky a nářadí.
Teplovzdušné systémy Reznor - klimatizační jednotky, plynové ohřívače vzduchu pro průmyslové provozy s nízkým stropem do 4m
Společnost SCHULTE INFRA s.r.o. Uherské Hradiště dodává v rámci ČR teplovzdušné systémy Reznor pro efektivní vytápění hal - Jde o plynové ohřívače vzduchu i klimatizační jednotky pro ohřev a chlazení.
Výroba a vývoj jednoúčelových strojů, vstřikovacích forem a válcování hliníku
Chcete se při své výrobě opřít o zkušeného a prověřeného dodavatele? Potřebujete připravit formy či sestavit jednoúčelové nástroje pro váš provoz?
Akumulátorová zahradní technika má výhody - akumulátorové sekačky, pily, křovinořezy, foukače
Společnost Patrick Zlín je prodejce zahradní a lesní techniky. Pořiďte u nás akumulátorové sekačky, pily, křovinořezy, foukače. Akumulátorová zahradní technika má výhody - využijte je.
Generální opravy, repase a prodej průmyslových armatur, čerpadel, domácích vodáren
Společnost GOA Jokl má dlouholeté zkušenosti v oblasti prodeje i servisu průmyslových armatur, čerpadel, dodává domácí vodárny. Provádí i generální opravy, repase pro zákazníky v regionu Zlínský kraj.
Lehká a výkonná akumulátorová zahradní technika
Pro péči o trávník, zahradu i při údržbě stromů je ideálním pomocníkem lehká a výkonná akumulátorová zahradní technika. Firma PATRICK s.r.o. je prodejce v regionu Zlín.
Prodej, montáž, servis domácí vodárny, čerpadla - ponorná, povrchová, kalová, oběhová, bazénová
Firma HELÍSEK stavební Zlín je dodavatel čerpací techniky pro region Zlínský kraj. Na prodej jsou čerpadla - ponorná, povrchová, kalová, oběhová, bazénová a domácí vodárny. Zajistíme montáž i servis.
Nástroje pro výrobce dětské, pánské a dámské obuvi - perforovací matrice, sekací nože
Speciální perforovací matrice a sekací nože vyrábí společnost SEFO plus, s.r.o. z Fryštáku u Zlína. Nástroje dodáváme pro výrobce dámské, pánské a dětské obuvi v České a Slovenské republice.
SEFO plus, s.r.o.
Ultralehké skládací nafukovací katamarány MINICAT
Ultralehké, skládací a nafukovací katamarány vhodné pro zkušené jachtaře i začátečníky zakoupíte na e-shopu airtex.cz. Vydejte se na dovolenou k moři nebo na přehradu s vlastním katamaránem MINICAT.
Zimní údržba komunikací u objektů, cest
Kamenolom Žlutava zajišťuje i sezónní práce - zimní údržba cest, komunikací u objektů v lokalitě Zlín. Pomáháme i v kalamitních situacích.
Kamenolom Žlutava s.r.o.
Náhradní díly pro hasičské stříkačky PPS 12 - k objednání z e-shopu
Firma Hasičské stříkačky PPS 12 - Ing. Pavlištík Josef vám zajistí dodávku náhradních dílů pro hasičské stříkačky - stačí si vybrat z katalogu a jednoduše zakoupit v e-shopu.
Hasičské stříkačky PPS 12 Ing. Pavlištík Josef