Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Protipožární ucpávky, nástřiky, nátěry, obklady - řešení v rámci dodávky požárně bezpečnostních zařízení a revize PBZ
Společnost TISKO z regionu Zlínský kraj - protipožární řešení na klíč po celé ČR. Protipožární ucpávky, nátěry, nástřiky a obklady pro ochranu konstrukcí a instalací. Revize PBZ podle norem.
Rekonstrukce, modernizace výtahů všech typů - nová kabina, šachetní dveře, moderní řízení, ovládání výtahu
VYMYSLICKÝ - VÝTAHY ze Zlínského kraje provádí rekonstrukce a modernizace výtahů všech typů po celé ČR. Jsme výrobci dveří a kabin pro výtahy, což umožňuje přizpůsobit výtah dané budově.
VYMYSLICKÝ - VÝTAHY spol. s r.o. Výrobce výtahů v ČR
Filtrační ventilátory εCOOL Pfannenberg pro chlazení, regulaci teploty elektrických rozváděčů
EMS ELEKTRO s.r.o. Otrokovice dodává kompletní sortiment produktů Pfannenberg pro regulaci teploty rozváděčů, tedy i filtrační ventilátory εCOOL. Jsme partnery mnoha podniků na Zlínsku i v celé ČR.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Chemické čištění fasády, ochranné nátěry fasády proti nečistotám
Společnost Čištění fasád Zlín provádí v regionu Olomouc, Brno chemické čištění fasády a nanášíme ochranné nátěry na omítky, což zabrání novým nečistotám po dobu několika let.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Zahradní technika, traktory, sekačky-předváděcí modely v bazaru
Na prodejně Agro-centrum Uherský Brod jsou vybrané traktory, travní sekačky a další zahradní technika na prodej jako předváděcí modely - tedy za ceny jako v bazaru.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Prodejna - strojní svěráky, upínací nástroje do dílen, magnetické upínače
Společnost VABEX dodává vybavení do kovoobráběcích dílen. Nyní je otevřena prodejna Vizovice nedaleko Zlína, kde pořídíte upínací nástroje, magnetické upínače, strojní svěráky a další vybavení.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Ventilátory, stavební vzduchotechnika - eshop Europlast
Zastoupení zn. Europlast pro Zlín má společnost Karel Ušela - Ventilátory Zlín. V eshopu pořídíte ventilátory, stavební vzduchotechniku i další soriment.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Výprodej-vertikutátory, mulčovače, zahradní sekačky, traktory, ridery
Využijte výprodej zahradní techniky u firmy Agro-centrum. Příležitost pro zákazníky z okresu Uherské Hradiště i Zlín pořídit za nižší ceny vertikutátory, mulčovače, zahradní sekačky, traktory, ridery.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Stropní topení a chlazení - energeticky úsporné a tiché řešení pro rodinné domy i kanceláře
Společnost PAVELKA - VTP s.r.o. zajišťuje montáže stropního topení a chlazení pro rodinné domy i kanceláře v lokalitě Uherské Hradiště, Uherský Brod, Zlínský kraj. Jde o úsporné a tiché řešení.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Pronájem autojeřábů pro stavební, montážní práce-manipulace s břemeny
Pro stavební, montážní práce a manipulace s břemeny je možné si sjednat pronájem autojeřábů u firmy Autojeřáby Blaha - Zlínský kraj. Přistavíme autojeřáb kdekoliv v ČR.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Prodej, montáž, servis dojícího zařízení - dojící roboty Fullwod, Farmtec
Firma SEPROM Kroměříž dodává dojící roboty a další systémy pro potřeby chovu skotu. Zajišťuje prodej, montáž i servis dojícího zařízení. Je na Moravě zastoupením firmy Farmtec a.s., Fullwod.
Zabezpečení domů, zabezpečovací a kamerové systémy - instalace, montáž, servis
Společnost System plus Zlín, s.r.o. se zaměřuje na instalace, montáže zabezpečení domů - zabezpečovací a kamerové systémy. Zajišťujeme i servis zařízení a realizuje pult centrální ochrany.
System plus Zlín, s.r.o. Bezpečnostní technologie Zlínský kraj
Přesná dílenská měřidla - posuvná, sínusová, kontrolní, speciální, koncové měrky
Společnost VABEX prodává přesná měřidla od světových výrobců. Prodejna je ve Vizovicích u Zlína. Vyberte si u nás měřidla dílenská, speciální, kontrolní, posuvná a další.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Vlastní výroba dílů na zemědělskou techniku - náhradní díly Gregoire-Besson, Joskin, Sulky, Landini
Společnost AGRIOLA dodá náhradní díly na zemědělskou techniku Gregoire-Besson, Joskin, Sulky a další stroje. Klíčem našeho úspěchu je vlastní výroba dílů. Provoz je v obci Polešovice-Uherské Hradiště.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Na prodej teleskopický nakladač Manitou MT 733 Comfort s příslušenstvím
Společnost AGRIOLA z okresu Uherské Hradiště prodá teleskopický nakladač Manitou MT 733 Comfort, jde o stroj z roku 2021. Možnost přihlášení na SPZ.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Pronájem obytného vozidla, karavanu na týden i méně - obytňáky s klimatizací
Společnost BD commodity s.r.o. se zabývá pronájmem obytných vozidel, karavanu pro zájemce z regionu Zlínský kraj, Morava. Naše obytňáky jsou luxusně vybaveny a mají klimatizaci.
Hydraulické svěráky - eshop, prodej přesné strojní svěráky s hydraulických posilovačem
V eshopu firmy VABEX jsou na prodej hydraulické svěráky - přesné strojní svěráky s hydraulických posilovačem. Firma se specializuje na dodávky vybavení kovoobráběcích dílen. Sídlo Hvozná u Zlína.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Moderní rekuperační jednotky, systémy a příslušenství k rekuperačním jednotkám - eshop i kamenná prodejna
Firma Ventilátory Zlín má kamennou prodejnu pro klienty z regionu Zlínský kraj a provozuje i eshop. Zakoupíte u nás moderní vzduchotechniku, rekuperační jednotky, systémy, klimatizace i příslušenství.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Zahradní vysavače listí elektrické, benzinové - prodej, servis Husqvarna, Dolmar, McCulloch
Vyřešte úklid zahrady rychle s vysavači listí. Na prodejně Zahradní technika - Robert Bílka Modrá u Uherského Hradiště pořídíte zahradní vysavače elektrické, benzinové zn. Husqvarna, McCulloch
Robert Bílka - Zahradní technika
Servis plynových kondenzačních kotlů, solárních systémů
Ve společnosti PAVELKA - VTP s.r.o. Vlčnov zajistíme servis plynových kotlů i solárních systémů a tepelných čerpadel. Působíme v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště.
PAVELKA - VTP s.r.o. tepelná čerpadla, solární systémy UH
Obytné vestavby do automobilů Mercedes Benz Sprinter
Společnost EASTWANDER, s.r.o. z regionu Zlínský kraj na zakázku realizuje obytné vestavby do automobilů Mercedes Benz Sprinter. Naší snahou je vyhovět individuánímu přání zákazníka.
EASTWANDER, s.r.o. Servis obytných automobilů Zlínský kraj
Autojeřáb ČKD - práce mobilním jeřábem s obsluhou
Společnost Autojeřáby Blaha Staré Město Vám pronajme autojeřáb ČKD s obsluhou pro manipulační práce. Práce mobilním jeřábem poskytujeme převážně v lokalitě Zlín, Uherské Hradiště.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Prodej, servis zemědělské techniky, náhradních dílů  - Manitou, Monosem, Landini
Společnost AGRIOLA s.r.o. Polešovice ze Zlínského kraje prodává a servisuje zemědělskou techniku a také dodává veškeré náhradní díly od renomovaných výrobců Manitou, Monosem, Landini a další.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Čištění a odstraňování starých nátěrů fasád, omítky, čištění obkladů
Údržbu staveb ve výškách provádí firma Čištění fasád Zlín. Provádí hlavně čištění fasády, obkladů, odstraňování starých nátěrů fasád, omítky. Působí po celé ČR.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Servis a opravy pilových pásů, pilnic pro truhlárny, stolárny, nábytkáře
Pro pily, truhlárny, stolárny, nábytkáře i průmyslové a stavební firmy zajistíme servis a opravy pilových pásů a pilnic - jsme firma Zdeněk Kuchař nástrojářství se sídlem v Holešově u Kroměříže.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.