Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Sněhové frézy Stiga-nejlepší pomocník na sníh
Firma Patrick s.r.o. Zlín připravila zajímavou akci na sněhové frézy Stiga. Fréza na sníh bude Váš nejlepší pomocník v zimním období, snadno si poradí se sněhovou nadílkou.
Dodavatel systémů GreCon v ČR - spolehlivé měřící systémy požární signalizace, detekce a hašení jisker
Společnost INTE, s.r.o. Zlín je dodavatelem systémů GreCon v ČR - měřící systémy požární signalizace, systémy detekce a hašení jisker pro potlačení požáru technologických zařízení.
Výroba strojních součástí Uherské Hradiště, výroba kardanových hřídelí a kloubů, hydraulické válce
Zabýváme se výrobou, opravami a prodejem strojních součástí se zaměřením na kardanové hřídele a klouby, hydraulické válce apod. Působíme především na českém a slovenském trhu.
Vzduchotechnika a klimatizace Vsetín, realizace vzduchotechniky a klimatizace, montáže
Provádíme kompletní realizace vzduchotechniky a klimatizace včetně montáží, revizí a servisních služeb.
Vše potřebné pro požární ochranu – detektory kouře a požáru, hasicí přístroje i s příslušenstvím
Sortiment potřebný pro požární ochranu dodává společnost GlobShop s.r.o. se sídlem ve Vsetíně. Na eshopu firmy najdete detektory kouře a požáru, hasicí přístroje i s potřebným příslušenstvím.
Přístroj na měření, analýzy elektrické energie a stlačeného vzduchu - pro úsporu nákladů ve výrobě
Přístroj Energy Monitor SME od firmy EMS elektro Zlín je řešením, které kombinuje měření a analýzy elektrické energie a průtoku stlačeného vzduchu. Získaná data využijete pro úsporu nákladů ve výrobě.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Montážní linky, přípravky, automatické systémy pro automobilový průmysl
Ve společnosti Chropyňská strojírna již řadu let vyrábí montážní přípravky, dopravní linky, automatické systémy pro automobilový průmysl na klíč.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Servis zahradní techniky AL-KO, SOLO na nejvyšší úrovni
Společnost RADO Tečovice u Zlína se zabývá výrobou, prodejem i servisem zahradní techniky AL-KO, SOLO, DAKR, Honda a dalších značek.
Ploché řemeny PIX, Dayco, Gates, PTS Strongbelt, Dongil - prodej a úprava na míru
Naše společnost GAMA TRADE, s.r.o. ze Zlína prodává ploché řemeny Pix, Dayco, Gates, PTS Strongbelt a Dongil. Působíme také v Olomouci, Prostějově a Vyškově a vše vám rádi upravíme na míru.
Letecká technika pro civilní letouny
Technika, zařízení a potřebné díly pro civilní letouny dodává společnost TURBOair s.r.o., Buchlovice ve Zlínském kraji.
Automatické svařovací linky - komplexní řešení pro svařovny
Chropyňská strojírna dodává automatické svařovací linky převážně pro výrobce OEM. Připraví komplexní plán řešení pro svařovny. Provoz je přímo v Chropyni - Zlínský kraj.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Specialisté v oblasti prodeje klínových, drážkových a ozubených řemenic nejlepší kvality
Velkoobchodní, maloobchodní i zásilkový prodej kvalitních klínových, drážkových a ozubených řemenic zajistí společnost GAMA TRADE s.r.o. působící v oblasti Břeclav, Hodonín a Jihlava.
Akce na motorové pily Stihl - sleva sleva na vybrané typy až 3000kč
U prodejce zahradní techniky, PATRICK s.r.o. Zlín probíhá prodejní akce na motorové pily Stihl - sleva až 3000Kč. Sleva se vztahuje na vybrané typy.
Bezúdržbové dopravní válečkové řetězy pro transport a dopravu - prodej i servis
Prodejem i servisem dopravních válečkových řetězů, které jsou v podstatě bezúdržbové a jsou určeny pro transport a dopravu se zabývá společnost TOBA Plus, s.r.o. ve Zlíně.
Podzimní sleva, akce na vybranou zahradní techniku - elektrické, motorové pily, vysavače listí, fukary Stihl
Využijte podzimní akce na prodejně PATRICK Zlín - sleva na vybranou zahradní techniku zn. Stihl - motorové, elektrické pily, fukary, vysavače listí a další zahradní stroje.
Skladová dopravní technika, závěsné dopravní systémy, pozemní dopravníky
Skladová dopravní technika, závěsné dopravní systémy i pozemní dopravníky od společnosti Chropyňská strojírna, která je partnerem pro firmy v ČR i v zahraničí.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Prodej akumulátorů - baterie pro lodě, elektrokola, skútry, trakční baterie
Firma Autobaterie STABAT má na prodej kvalitní akumulátory pro různé použití - autobaterie, baterie pro lodě, elektrokola, skútry, trakční baterie. Rozvoz v regionu Uherské Hradiště, Hodonín, Zlín.
Použitá pojízdná zdvihací pracovní plošina H1310 po revizi
Společnost MONTEMA, spol. s r.o. Otrokovice prodává pojízdnou zdvihací pracovní plošinu H1310, která prošla v srpnu revizí. Cena dohodou.
Prodej klínových řemenů pro průmysl - jednoduché, násobné a polyuretanové
Na distribuci a prodej klínových řemenů se zaměřuje společnost GAMA TRADE s.r.o. ze Zlína, působící v Kroměříži, Vsetíně a Přerově. Dodáváme jednoduché, násobné a polyuretanové řemeny pro průmysl.
Návrh, vývoj, výroba upínacích přípravků, jednoúčelových strojů, montážních linek, polohovadel
Společnost FLOW TECH s.r.o. Zlín se zabývá návrhem, vývojem a výrobou hydraulických a mechanických upínacích přípravků, jednoúčelových strojů, montážních linek, polohovadel.
Dodavatel řetězů, řemenů - prodej válečkové, dopravní, článkové, sněhové řetězy
Společnost TOBA Plus, s.r.o. je dodavatelem řetězů a řemenů. Na prodej jsou válečkové, dopravní, článkové, sněhové řetězy a klínové řemeny.
Řízené větrání s rekuperací tepla - lokální odsávání, digestoře do kuchyní, gastro provozů, komerčních objektů
Společnost KLMN, spol. s r.o. dodá do kuchyní, gastro provozů či komerčních objektů řízené větrání s rekuperací tepla - digestoře pro lokální odsávání či celoplošné systémy. Působnost - Zlínský kraj.
Prodej nových autodílů a repasovaných dílů Slušovice, náhradní díly na vozidla tuzemské výroby
Náš Eshop nabízí široký sortiment nových i repasovaných dílů na nákladní vozidla, zemědělskou a stavební techniku a příslušenství.
Výroba regulátory topení a teploty vratné kotlové vody - teplotní ochrana kotlů
Společnost KTR s.r.o. Uherský Brod se zabývá výrobou regulátorů topení, regulátorů teploty vratné kotlové vody pro zajištění teplotní ochrany kotlů.
Programovatelné převodníky průmyslových signálů-na lištu DIN, v AL krabičce
Firma TRESTON z regionu Zlínský kraj dodává programovatelné převodníky průmyslových signálů. V eshopu lze volit provedení na lištu DIN TS-35 a v AL krabičce.
TRESTON spol. s r.o. Výrobce prvků MaR