Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Filtrační ventilátory pro chlazení rozvaděčů - Weidmüller ventilátor s filtrem pro vnitřní, venkovní použití
Firma EMS ELEKTRO s.r.o. zajistí dodávky elektromateriálu v regionu Zlín a v celé České republice. Nově dodává i filtrační ventilátory pro chlazení rozvaděčů Weidmüller-pro vnitřní i venkovní použití.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Elektromagnety, magnety pro upínání, frézování, manipulaci a demagnetizéry - eshop, prodej
Firma VABEX Vizovice-Zlín dodává do kovoobráběcích dílen magnetické upínače - elektromagnety, magnety pro upínání, frézování, manipulaci s břemeny i demagnetizéry. Provozujeme eshop.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Velkoplošná pila pro velkokapacitní řezání materiálu a vrtání, formátování nábytkových dílců
Firma TECH-VOLT, s.r.o. má k k dispozici velkoplošnou pilu HOMAG pro velkokapacitní řezání materiálů, formátování nábytkových dílců. Nářezové centrum využívají zákazníci ze Zlínského kraje, Kroměříže.
Dřevěný řeznický špalek - deska na krájení, sekání, zpracování masa
Společnost BRENUS, s.r.o. se mimo hlavní aktivity zabývá i výrobou řeznických špalků - dřevěná deska se napustí olejem, špalek je vhodný na krájení, zpracování masa v gastro provozovnách.
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Víme jak vrátit fasádě původní vzhled, prodloužit životnost fasády
Ve firmě Čištění fasád Zlín ví jak vrátit fasádě původní vzhled a současně prodloužit životnost fasády. Obraťte se na nás, umíme odstranit znečištění z většiny povrchů.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Bezpečné, spolehlivé a moderní osobní výtahy - trakční i hydraulické
Výrobě osobních výtahů se věnuje společnost VYMYSLICKÝ - VÝTAHY spol. s r.o. Vyrábíme spolehlivé a bezpečné trakční či hydraulické výtahy s různě umístěnou strojovnou.
VYMYSLICKÝ - VÝTAHY spol. s r.o. Výrobce výtahů v ČR
Výroba náhradních dílů na zemědělské stroje - alternativní díly dle originálu za nižší cenu
Společnost AGRIOLA z regionu Uherské Hradiště je výrobce náhradních dílů na zemědělské stroje. Jde o alternativní díly dle originálu pro stroje Gregoire-Besson, Landini, Manitou a další stroje.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Klimatizační, chladicí jednotky rozvaděčů - návrhy chlazení elektrických rozvaděčů a servis jednotek
Společnost EMS ELEKTRO s.r.o. dodá chladící jednotky rozvaděčů Pfannenberg pro regulaci jejich teploty. Zajistíme návrhy chlazení i servis jednotek. Působíme nejen v regionu Zlín, ale po celé ČR.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Půjčovna obytných vozidel - pronájem klimatizovaného obytňáku na dovolenou
Půjčovna obytných vozidel, BD commodity z Ořechova, má k dispozici klimatizované obytňáky a karavan. Zájemci ze Zlínského kraje, Moravy si mohou domluvit pronájem obytňáku na dovolenou po celý rok.
Odstranění špíny, plísně, mechu z fasády, omítek, ze střech-čištění chemickými prostředky
Firma Čištění fasád Zlín odstraní vrstvu špíny, plísně, mechy z každé fasády, omítek i střechy. Odstranění nečistot provádíme speciálními chemickými prostředky.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Luxusní obytňáky pro rodinu 4-5 osob - pronájem karavanu na týden
Skvělá dovolená Vás čeká v luxusním obytňáku od BD commodity s.r.o., ideální je pro rodinu 4-5 osob. V sezónu lze dohodnout pronájem karavanu na týden. Jsme tu pro zájemce ze Zlínského kraje, Moravy.
Originální, opotřebitelné náhradní díly na zemědělské stroje
Společnost AGRIOLA dodává v regionu Zlínský kraj a Hodonín náhradní díly na zemědělské stroje. Na prodej jsou originální i opotřebitelné díly.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Pronájem jeřábu ČKD, Tatra 815, Liaz pro nakládku, přemístění nákladu
Pokud potřebujete zajistit přemístění či nakládku těžkého břemene, nákladu, potom se obraťte na Autojeřáby Blaha Zlín a domluvte si pronájem jeřábu - ČKD Liaz, Tatra 815.
AUTOJEŘÁBY BLAHA s.r.o.
Potrubní filtry, filtrační zařízení - výroba filtrů na míru pro energetiku a technologická zařízení
Filtrační zařízení, potrubní filtry pro energetiku a technologická zařízení dodá společnost MACROFLEX z regionu Zlín-Zlínský kraj. Ve spolupráci s firmou PIHASA zajistíme výrobu filtrů na míru.
MACROFLEX s.r.o. Kompenzační prvky do potrubních systémů
Dodávka svářecí techniky, efektivní, automatické svařovací linky na klíč
Dodavatel pro efektivní automatické svařovací linky z okresu Kroměříž je Chropyňská strojírna. Dodávka linek je na klíč - včetně návrhu, svářecí techniky a uvedení do provozu.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Prodej, oprava, servis zemědělských strojů Manitou, John Deere, Monosem, Landini
V regionu Zlín, Hradiště a Hodonín zajišťuje prodej zemědělských strojů Manitou, John Deere firma AGRIOLA, která obstará i servis značek Monosem, Landini, Gregoire Besson.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Antigraffiti servis-odstranění graffiti a ochranný nátěr na omítky
Antigraffiti servis poskytuje v regionu Zlínský kraj firma Čištění fasád Zlín. Ostraníme graffiti s fasády a naneseme ochranný nátěr na omítky.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Výroba náhradní díly na zemědělské stroje Gregoire-Besson
Společnost AGRIOLA je výrobce náhradních dílů na zemědělské stroje Gregoire-Besson. Výroba a provoz v obci Polešovice-Zlínský kraj. Prodáváme i náhradní díly zemědělských strojů dalších značek.
AGRIOLA s.r.o. Výrobce dílů pro zemědělské stroje
Impregnace povrchu fasád, střech - účinná ochrana před znečištěním, vlhkostí
Firma Čištění fasád Zlín ví jak prodloužit životnost fasád a střech. Nanáší impregnační prostředky pro ochranu povrchu fasád, střech před znečištěním, vlhkostí. Působí na Moravě a v okolí Prahy.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Náhradní díly na sekačky, pily, travní traktory-servis zahradní techniky
Firma Zahradní technika - Robert Bílka poskytuje servis zahradní techniky pro zákazníky z regionu Zlínský kraj. Zajistíme náhradní díly na sekačky, pily, travní traktory, křovinořezy a další zboží.
Robert Bílka - Zahradní technika
E-shop, eshop stavební vzduchotechnika a ventilátory
V E-shopu firmy Ventilátory Zlín jsou na prodej různé typy ventilátorů a stavební vzduchotechnika. Nabízíme zajímavé rabatové podmínky stálým odběratelům.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Elektrické, benzínové zahradní sekačky, travní sekačka - Husqvarna, MTD, Cub Cadet
U firmy Zahradní technika Bílka nakupují zákazníci z regionu Zlín i Uherské Hradiště. Právě nyní sleva na elektrické, benzínové zahradní, travní sekačky Husqvarna, MTD, Cub Cadet.
Robert Bílka - Zahradní technika
Distribuce, prodej obráběcích nástrojů SaraTools Sartorius - dílenské potřeby, měřící, upínací, frézovací, vrtací nástroje
Firma ŽABKA tools s.r.o. se zabývá distribucí a prodejem nástrojů SaraTools Sartorius v regionu Zlín, Vsetín. Dodáme dílenské potřeby a měřící, upínací, soustružnické, frézovací, vrtací nástroje.
Systém BOAS4 - bezdrátový opticko akustický signalizační systém se snadnou instalací a cenově dostupný
V sortimentu firmy PROMOS spol. s.r.o. naleznete moderní systém BOAS4 , který umožňují bezdrátově realizovat přenos signalizace mezi pacientem a sestrou. Snadná instalace a cenová dostupnost.
PROMOS spol. s r.o.
Prohlídky zahradní, lesní techniky - profesionální servis
Využijte možnost nechat si udělat prohlídky zahradní, lesní techniky. Pro klientelu v regionu Zlín, Uherské Hradiště poskytuje profesionální servis společnost Robert Bílka-Zahradní technika.
Robert Bílka - Zahradní technika