Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Služby,požární ochrana České Budějovice
Provádím: - požární ochranu -značení únikových cest -školení požární ochrany -bezpečnost staveb a jsem soudní znalec v oboru požární ochrany.
Digestoře, ventilátory České Budějovice
Prodáváme a montujeme digestoře, kuchyňské odsavače par, ventilátory, klimatizaci.
Automatizace procesů Milevsko
Nabízíme tvorbu a zavádění systémů automatického řízení, MaR a vizualizace. Dále nabízíme rekonstrukce ovládacích a řídících systémů v potravinářství, keramickém průmyslu, v chladícím a tepelném hospodářství, v zemědělství apod., včetně projekce a realizace. V našem závodě Vám vyrobíme elektrické rozvaděče podle dodané projektové dokumentace, nebo ...
Chladící technika, klimatizace Písek.
Prodej, servis, montáž: -chladící technika, -poradenství, prodej a montáž klimatizací -plnění klimatizací osobních aut a autobusů.
Stroje a nářadí Tábor
Prodáváme dřevoobráběcí stroje, zahradní a lesní techniku, vysokotlaké mycí stroje, kalová čerpadla, zahraní nábytek, pneumatické, ruční a elektrické ruční nářadí, nástroje, spojovací materiál.
Bezpečnostní cylindrické vložky, trezory Tábor
Nabízíme mechanické a elektronické zabezpečení, systémy generálního klíče, bezpečnostní cylindrické vložky, kování, mříže, petlice a závory, trezory, schránky, autoklíče.
Fotografické práce, videozáznamy Tábor
Nabízím fotografické práce pro školy, svatby, fotoreportáže, propagační foto, videozáznamy, videoklipy, grafické práce na PC, přípravu a grafické zpracování letáků, brožur, laserový či inkoustový tisk do formátu A4.
Měření radonu Jihočeský kraj, Středočeský kraj a Praha
Nabízím měření radonu v interiérech objektů, stanovení radonového indexu pozemku. Dále nabízím prodej sportovních potřeb.
Tlakové nádoby Strakonice
Vyrábíme tlakové nádoby dle mezinárodních standardů - odlučovače oleje pro šroubové kompresory, zásobníky chladivy, procesní tlakové nádoby, objemné ocelové svařence, tepelné deskové výměníky z nerezavějící oceli pro zásobníky ledové vody.
Požární signalizace, detekce plynu okres České Budějovice
Nabízíme montáž, servis, revize elektrické požární signalizace, detekci plynu, kontrolu požárních klapek.
Svařovací, autogenní  technika České Budějovice.
Prodej: -svařovací technika i servis: -stroje a příslušenství -dráty, elektrody, hořáky MIG*, WIG* -benzínové a dieselové agregáty a centrály -WELDAS svář. ochr.pomůcky -FEIN elektronářadí -HARRIS autogenní technika
Úklidové práce České Budějovice.
Služby: -úklidové práce -pro firmy,podniky,úřady,banky. Čistící stroje: -úklidové,čistící,vysokotlaké stroje, mycí automaty,drhnoucí stroje, vysavače. Prodej: -čistící prostředky -hygienické potřeby TORK -průmyslové papírové utěrky TORK -utěrky z netkané textilie TORK.
Elektroinstalace, slaboproudé systémy České Budějovice
Nabízíme elektroprojekty, projektování slaboproudých systémů, měření a analýzu kvality elektrické energie, elektroinstalace, montáže, servis a revize zabezpečovacích systémů, kamerových systémů, požární signalizace.
Realizace a servis betonáren a obaloven jižní Čechy
Zajišťujeme výrobu, servis, opravy - mobilní betonárny, věžové betonárny, horizontální betonárny, atypické betonárny, speciální mísírny, zásobníky cementu a popílku.
Solární systémy
Montáže solárních systémů výroba , prodej,servis - slunečních kolektorů,solárních systémů
Chladící technika, revize tlakových nádob České Budějovice
Provádíme revize veškerých tlakových nádob, jako jsou např. vzdušníky, ohřívače, atd. Dodáváme chladící zařízení, včetně jejich montáže a záručního i běžného servisu. Zabýváme se inženýrskou činností v investiční výstavbě (dozor nad kompletací strojně technologických dodávek staveb).
Služby
Nabízíme údržbu, montáž, opravy, prodej Gastrozařízení, elektroinstalací, slaboproudů, EZS, EPS,CCTV, STA, docházkové, lklíčové a jiné systémy dle www.umopcb.cz.
Solárné ohřev TUV a LED žárovky a zdroje v Jižních Čechách
AB Complet s.r.o. se dlouhodobě zabývá snížením nákladů na provoz domácností, veřejných budov, firemních staveb poradenskou a realizační činností. Mezi naše hlavní služby patří: - solární systémy pro ohřev TUV a přitápění - dodávka a montáž - LED žárovky, trubice a ostatní zdroje - výpočty úspor, náhrady - projekční činnost - dotační ...
Rozbory vody, půd, krmiv, hnojiv Jindřichův Hradec.
Diagnostická a produkční laboratoř. Akreditovaná laboratoř pro rozbory vody, rozbory půd, rozbory krmiv, rozbory hnojiv. Výroba jogurtů ve skle. Příprava živných půd pro mikrobiologii.
Technické zabezpečení majetku Jindřichův Hradec
Společnost AGENTURA PANCÉŘ s.r.o. nabízí technické zabezpečení ochrany majetku a osob. Zabezpečení se provádí technickými prostředky a zajišťuje se vždy s vyhodnocením bezpečnostních rizik chráněného objektu. Montáž a servis: - elektronické zabezpečovací systémy (EZS) - elektronické požární signalizace (EPS). Mezi ostatní služby patří ...
Rehabilitační a zdravotnické pomůcky Třeboň
Nabízíme rehabilitační a vyšetřovací lehátka, gynekologická a odběrová křesla, masážní stoly.
Prodej, montáž vybavení pneuservisů České Budějovice
Dodáváme vybavení pneuservisů, zdvihací zařízení, testovací techniku, mycí linky. Zajištujeme komplexní servis na všechny námi dodané zařízení.