Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Opravy bagrových lžic | České Budějovice
Provádíme opravy podkopových lžic, nakládacích lopat, svahovek, bouracích kleští a ostatních nářadí hydraulických bagrů. Výrobou a servisem bagrových lžic se naše firma zabývá od roku 1984 a máme proto velké zkušenosti a know-how v naší práci. Postaráme se o plnou funkčnost ocelových lžic do zátěžových podmínek, jako jsou kamenolomy a ...
Pásové brusky – výroba, prodej a servis
Pro bezpečné a ekonomické broušení kovových dílců a odlitků Vám si pořiďte pásové brusky od společnosti HELTOS a.s., která se zabývá výrobou, prodejem a servisem pásových brusek
HELTOS a.s.
Eshop náhradních dílů pro šicí stroje České Budějovice, textilní stroje, jehly, cívky, patky, pedály
Nabízíme náhradní díly na velmi spolehlivé šicí stroje pro domácnost Veritas, Lucznik, Lada a Lucznik Finesse, patky, pedály, péra, pružiny, ruční kola, řemeny a řemenice atd.
Služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce Český Krumlov
Nabízíme služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce, zpracování dokumentace, školení a odborná příprava osob v oblasti PO, značení únikových cest.
Příslušenství pro vrtačky - základní povinné i speciální příslušenství
Firma Heltos s.r.o. neposkytuje pouze vrtačky a bursky, ale také příslušenství pro vrtačky, které poskytuje základní povinné, ale i speciální nadstandardní.
HELTOS a.s.
Prodej kompresorů a vzduchové techniky České Budějovice, pneumatické nářadí, poradenství s servis
Prodej a servis kompresorů, vzduchového nářadí, pneumatických sponkovaček a hřebíkovaček společnosti Aircraft, ITW Paslode.
Prodej, dodávka, výroba stolní vrtačky pro vrtání, vystružování a řezání závitů
Výrobu, prodej, dodávku stolní vrtačky pro vrtání, vystružování a řezání závitů zajistí specialista společnost HELTOS a.s. Kvalitní produkty za výhodnou cenu!
HELTOS a.s.
Frézy k hydraulickým bagrům
Máme pro Vás univerzální frézy jako nástavbu na hydraulické bagry. Frézy Raptor jsou vhodné pro stroje od dvou do šedesáti tun. Vyberete si mezi třemi druhy bubnů: bouchacími skalními, profilovacími a hloubícími. Řezné hlavy mají vysoký krouticí moment, speciální kalené hlavice a robustní uložení. Stroje jsou bezhlučné a nevibrují. ...
Výroba a prodej sloupových vrtaček pro vrtání, vystružování, řezání závitů
Sloupové vrtačky vhodné pro vrtání, vystružování a řezání závitů v kusové i sériové výrobě dodává specialista v oboru HELTOS a.s., působící ve Slavonicích.
HELTOS a.s.
Výčepní a chladicí zařízení od předního českého výrobce
Přední český výrobce a dodavatel Vám dodá vše, co potřebujete z výčepních a chladicích zařízení a nápojové techniky. Výčepní zařízení pro restaurace, hotely, pivovary, ale i domácnosti.
SINOP CB a.s.
Stroje, roboty a manipulátory – vše pro plastovou výrobu
Stroje na zpracování plastů, roboty, manipulátory, dopravníky a náhradní díly Vám dodá společnost Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o.
Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o.
Parkovací zábrany a ochranné sloupky České Budějovice
Parkování v klidu a bez starostí, jestli Vaše parkovací místo není obsazené, zajistí parkovací zábrany a ochranné sloupky od firmy pana Zdeňka Žáka DOZNA z Českých Budějovic.
Chladící zařízení, klimatizace, vzduchotechnika České Budějovice, výčepní chladicí zařízení
Prodej, montáž a servis chladících zařízení, klimatizace, vzduchotechniky, výčepní chladicí zařízení, mobilní klimatizace do bytů, rodinných domů, kanceláří, hotelů.
Rotační přístroje pro stomatologii a laboratoře Vimperk, endodontické nástroje, ocelové nástroje
Naše firma Rotadent spol. s r.o. z Vimperku zajišťuje pro stomatologii a laboratoře kvalitní a spolehlivé rotační přístroje.
Rotadent spol. s r.o.
Manipulační technika, generální opravy,  záruční, pozáruční servis
Generální opravy a servis manipulační techniky s certifikačním zastoupením značek DESTA, BALKANCAR a HYUNDAI, to vše a mnohem víc nabízí DAMATECH, spol. s r.o.
DAMATECH, spol. s. r.o. Manipulační technika Dačice
Chladicí zařízení pro domácí použití i průmyslové aplikace
Chladicí zařízení, klimatizace, výčepní zařízení a kondenzační jednotky pro použití v domácnosti i průmyslu Vám dodá společnost SINOP CB a.s.
SINOP CB a.s.
Půjčovna plavidel ke sjíždění řek a toků Veselí nad Lužnicí, teambuilding, adrenalinové sjíždění
Půjčovna plavidel ke sjíždění řek a toků Veselí nad Lužnicí, teambuilding, adrenalinové sjíždění, půjčovna kajaků, raftů, kánoí a jiných plavidel.
Stolní a sloupové vrtačky s pevnou konstrukcí - dodávka a servis
Společnost HELTOS a.s. dodává stolní a sloupové vrtačky pro vrtání, vystružování a řezání závitů a zajistí také veškeré jejich opravy a servis.
HELTOS a.s.
Prodejna zahradní techniky v Českých Budějovicích
Zahradní technika na sekání trávy, křovinořezy a motorové pily značky STIHL prodává a servisuje společnost Daniel Anderle, která sídlí v Českých Budějovicích.
STIHL - Daniel Anderle
Výroba nemocničních a rehabilitačních lehátek Třeboň, skládací masážní lehátka, nastavitelné lehátka
Výroba nemocničních a rehabilitačních lehátek Třeboň, skládací masážní lehátka, nastavitelné lehátka, transfúzní křesla, lehátka pro lymfodrenáže, odběrová křesla do zdravotnictví.
Montáž a servis chladniček, mrazniček a klimatizací
Chladící zařízení v podobě ledniček, mrazniček a boxů, výčepní zařízení i klimatizace Vám instaluje, servisuje a opraví společnost CHLAZENÍ Košťál Ladislav z okresu Písek.
CHLAZENÍ Košťál Ladislav
Snímače pro přesné měření v průmyslových odvětvích
Dokonalé měření různých veličin rozměrů i rychlostí, snímání polohy díky kvalitním a přesným senzorům od společnosti Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Stojanové brusky pro dílenské ruční broušení kovových součástí, příslušenství
Stojanové brusky pro dílenské ruční broušení kovových součástí včetně standadního příslušenství, vyrábí a dodává specialista v oboru, společnost HELTOS a.s.
HELTOS a.s.
Výroba briketovacích lisů Tábor, lisy na dřevo, briketovací linky, sušárny dřeva, drtiče, balení
Výroba briketovacích lisů Tábor, lisy na dřevo, briketovací linky, sušárny dřeva, drtiče, rotační stojan pro balení briket.
Stroje pro vstřikování plastů do průmyslových odvětvích
Široké spektrum strojů a technologií pro vstřikování plastů do průmyslových výrob v automobilovém, strojírenském odvětví dodává Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o.
Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o.