Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Prodej rehabilitačních lehátek Jordan, Třeboň.
Lehátka JORDAN dle zaměření: -rehabilitace -Vojtova metoda -trakce -vertikalizační stoly -osteopatie -gynekologie -transport -hospital -transfuze -wellness. Více na našich www stránkách.
Bioplynové stanice - poradenství Volyně Strakonice
Společnost SCHAUMANN ČR s.r.o. nabízí poradenství pro bioplynové stanice. Jedná se o poradenství v oblasti biologie fermentace. Mezi naše další služby patří: - rozbory obsahu fermentoru pro posouzení „zdravotního stavu“ bioplynové stanice - stanovení výtěžnosti bioplynu ze substrátů - produkty pro optimalizaci a podporu fermentace s cílem ...
Průmyslová vzduchotechnika Blatná
Specializujeme se na průmyslovou vzduchotechniku - odsávání a filtrace škodlivin vznikajících při technologických procesech v různých oborech: strojírenství, zemědělství, potravinářství atd... Provádíme vývoj a tím i výrobu atypických odsávacích prvků, které jsou odzkoušeny v ČR i EU zejména v automobilovém průmyslu a průmyslových halách.
Hydraulické prvky a agregáty Velešín.
Vývoj, výroba, prodej hydraulických prvků a agregátů. Zubové hydrogenerátory a hydromotory, zubová hydraulická čerpadla, hydraulické válce, posilovače servořízení vozidel. Návrhy a realizace kompletních hydraulických obvodů.
Měření radonu v Jihočeském kraji
Měření radonového indexu stavebních pozemků a měření ve stavbách po dokončení, geofyzikální průzkum, vyhledávání geopatogenních zón, letecké snímkování.
Přesné měření a rozpoznání barev.
Snímače barev. Kontrola barev. Měření barev. Rozpoznávání barvy. Přesné měření a rozpoznání barev. Měření v těžko přístupných místech pomocí volitelných optických vláken. Široká řada snímačů a příslušenství. Měření v různých barevných prostorech. Senzorové systémy pro testování LED.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Geodetické a stavební měřičské přístroje České Budějovice.
Geodetické a stavebí měřičské přístroje. Totální stanice a přesné nivelační přístroje. Geodetické a GIS GNSS přístroje. 3D laserové skenery. Letecké fotogrammetrické senzory. Ruční laserové dálkoměry. Stavební měřické přístroje. Systémy pro řízení stavebních strojů.
Průmyslová vzduchotechnika okr. Strakonice
Specializujeme se na průmyslovou vzduchotechniku - odsávání a filtrace škodlivin vznikajících při technologických procesech v různých oborech (strojírenství, zemědělství, potravinářství atd). Vyrábíme atypické odsávací prvky, které jsou odzkoušeny v ČR i EU, zejména v automobilovém průmyslu a průmyslových halách.
Kompletní řešení na míru v oboru klimatizace a vzduchotechnika.
Zabýváme se komplexním řešením na míru od poradenství až po dodávku a montáž zařízení včetně servisu ve všech oborech naší činnosti. Obory pro technická zařízení budov (TZB): -klimatizace -vzduchotechnika. V oboru vzduchotechniky a klimatizace dodáváme kompletní zařízení všech systémů klasické vzduchotechniky pro větrání a úpravy klimatu.
PE, BOPP, PVC, polyolefin, stretch, bio-folie, České Budějovice.
Nabízíme teplem smrštitelné folie (polyolefin, PVC sleeve, PVC, LDPE, HDPE, ) dále pak strečové folie ruční i strojní, BOPP pro potravinářský průmysl, PET transparentí i metalické a výrobky z těchto materiálů - tašky, sáčky... Dále nabízíme balicí stroje, stroje na ovinování palet strečovou folií, svářecí stroje.
Výroba balících strojů a techniky,  České Budějovice
Nabízíme balící stroje a techniku: stroje na zatavování do pytlíků, stroje pro skupinové balení výrobků, ovinovací stroje na palety. Pro oblast balení do smrštitelné fólie Vám mimo jiné nabízíme kompletní řady balících strojů pro skupinové balení výrobků.
Výroba svařovacích strojů Český Krumlov.
Vyrábíme a dodáváme svařovací stroje a příslušenství pro metody MIG/MAG, TIG, MMA (obalená elektroda) pro ruční, orbitální, vysokovýkonné a plasmové svařování. Software pro sledování a hodnocení svařovacího procesu. Dále dodáváme zdroje pro plasmové řezání kovů Hypertherm, svařovací hořáky, svařovací příslušenství a ochranné pomůcky pro ...
Zlevněné manipulační stoly Třeboň.
Nabízíme Vám k okamžité koupi níže uvedené manipulační stoly. Jedná se o bývalé výstavní exponáty nebo o neodebrané zboží. Všechny stoly jsou zcela novými, nepoužitými výrobky.
Optoelektronické snímače Netolice.
Zabýváme se výrobou, prodejem a servisem optoelektronických snímačů, elektrických a pneumatických servomotorů. Nabízíme možnost výroby frézovaných a soustružených dílců na strojích s CNC řízením, montáže jemné mechaniky, montáže jednotlivých mechanických prvků do sestav, osazování desek plošných spojů.
Akční nabídka masážních lehátek Třeboň.
Nabízíme Vám jedno z našich nejoblíbenějších lehátek: lehátko F2 + stolička + půlválec za výhodnou jarní cenu.Nabídka obsahuje JORDAN F2e s kolečky, pevnou stoličku v barvě lehátka,půlválcovou podložku 9 x 60 cm v barvě lehátka. Cena 24.900.-Kč je uvedena bez DPH 14%. více info na našich www stránkách
Svařovací, svářecí technika Český Krumlov.
Nabízíme svařovací zařízení, svářecí zařízení, svařovací usměrňovače, svářecí hořáky, svařovací materiály. Zajišťujeme záruční i pozáruční servis, pořádáme odborná školení.
Rotační lasery, nivelační sady, dálkoměry v akčních cenách.
Letní cenová AKCE Ve spolupráci s Leica Geosystems jsme pro Vás připravili velice atraktivní "Letní cenovou akci" na rotační lasery, nivelační sady a dálkoměry Disto. Více informací v letáčku.
Zemědělská, zahradní a komunální technika, Milevsko
Jsme výhradní dovozce zemědělské, zahradní a komunální techniky Kubota, Gutbrod, CanyCom, Ratioparts. Nabízíme traktory, malotraktory, traktorové sekačky, křovinořezy, drtiče zahradního odpadu, zahradnické nářadí a stroje.
Traktory, sekačky okr. Písek.
Výhradní dovozce zemědělské, zahradní a komunální techniky Kubota, Gutbrod, CanyCom, Ratioparts. Nabízíme traktory, malotraktory, traktorové sekačky, křovinořezy, drtiče zahradního odpadu, zahradnické nářadí a stroje. Prodej, servis, náhradní díly.
Senzorové systémy Bechyně
Zabýváme se výrobou senzorů a systémů pro měření vzdálenosti, teploty a síly. Nabízíme systémy pro monitorování výroby, zařízení pro zkoušky materiálu v tlaku, tahu a ohybu, systémy pro měření zatížení kabiny výtahu, snímače vzdálenosti, laserové skenery, optické mikrometry pro měření průměru a polohy, infračervené bezdotykové teploměry pro ...
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Vybavení interiérů prodejen Jižní Čechy
Návrhy, výroba a komplexní realizace prodejen a komerčních prostor. Unás najdete vše jednotlivě rozdělené. Dodávané systémy: variant systém, trubkový systém, SLAT wall systém, mřížky-drátěný systém, zámkový systém MONO 25, regálový systém OZAP, koše, hlavy, torza, figuríny, ale i různé doplňky pro prodej, jako jsou např. cenovky, rámečky, Áčka, ...
Energetické dotační poradenství
Energetický audit, průkaz energetické náročnosti budovy, žádosti o dotace z SFŽP úspora energií, alternativní zdroje energie, zateplení budov, energetické řešení budov a areálů, energetické projekty, plynofikace
Sluneční elektrárny, solární panely Jižní Čechy
Návrhy, montáž, provoz, servis: -sluneční elektrárny -solární panely -solární parky -fotovoltaické elektrárny, fotovoltaika -dodávky na klíč.
Oční optika České Budějovice.
Oční optika. Prodej brýlí ( David Swarovski, Tag Heuer, Jaguar a jiné luxusní značky). Změříme Vám zrak, objednávky na tel. 386354737 Aplikujeme kontaktní čočky, provádíme preventivní kontroly za asistence očního lékaře, objednávky 605475862; 387318573
Hlídání objektů České Budějovice.
Elektronické zabezpečovací systémy. Hlídání objektů. Kovovýroba. Ubytování: -penzion Kvilda.