Široký sortiment strojů a zařízení dokáže uspokojit potřeby různých průmyslových firem a odvětví. Můžete si vybírat z možností zcela nových i již použitých jako stroje a zařízení strojírenské, zemědělské, stavební, potravinářské, textilní, montážní a výrobní, automaty a další technologie včetně ručního nářadí.

Konfokální snímače – rychlé a přesné měření i vůči zrcadlovému povrchu
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. nabízí konfokální snímače v různém provedení pro rychlé a přesné měření vzdálenosti a polohy, s novinkou confocalDT IFC2421/22 i proti zrcadlivému povrchu.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Předprojektová a projektová příprava pro realizaci dojicích technologií, WestfaliaSurge
Dojící technologie na vysoké úrovni Vám zajistí společnost AGP - nova spol. s r.o. sídlící v Českých Budějovicích. Zrealizujeme Vám kompletní projekt včetně rekonstrukce i finančního rozboru.
eddyNCDT – snímače na bázi vířivých proudů – nová generace
Společnost Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. představuje novou generaci snímačů eddyNCDT pracujících na bázi vířivých proudů určené pro náročné měřící prostředí.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Pálicí stroje OMNICUT pro řezání autogenem i plazmou
Pálicí stroje OMNICUT s dlouhou životností, geometrickou stálostí a vysokou přesností pohybu při řezu pro řezání autogenem i plazmou vyrábí MGM, spol. s r.o., Tábor.
thermoMETER / thermoIMAGER – infrateploměry a termokamery - přesné měření
Přesné a bezkontaktní měření v jakémkoliv odvětví průmyslu zajistí infrateploměry a termokamery od společnosti Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Automatizace, roboty Wittmann
Navazující automatizační procesy se stanou efektivnější a rychlejší díky produktům automatizace a robotům od společnosti Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o. sídlící v okrese Písek.
Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o.
Sterilizace ve zdravotnictví
Komplexní nabídku speciálních výrobků určených pro sterilizaci ve zdravotnictví nabízí společnost Unibal s.r.o. se sídlem v Českých Budějovicích.
Induktivní snímače a čidla – induSENSOR
Induktivní snímače a čidla induSENSOR od Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. jsou určeny primárně pro využití v automatizovaných procesech, při kontrole kvality nebo ve zkušebních zařízeních.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Kolové nakladače pro zemědělství, stavebnictví a komunální využití
Univerzální kolové nakladače STRIEGEL s dieselovým motorem pro zemědělství, stavebnictví a komunální využití s příslušenstvím prodává Strojní stanice Radkov, spol. s r.o.
Rentgen servis Jindřichův Hradec
Pracujete s rentgenem a hledáte odbornou firmu, která nabízí servis a zkoušky těchto přístrojů? Neváhejte se obrátit na Rentgen - servis Karel Zeman z Jindřichova Hradce.
Vojenský výstrojní materiál, vyřazená armádní technika, velkoobchod, maloobchod, prodej
Kvalitní vojenskou výstroj, stroje, nářadí i zdravotnický materiál pro maloobchodní i velkoobchodní prodej Vám poskytne společnost HASS Hroby s.r.o. z okresu Tábor.
Vodoinstalatérství Tábor
Sháníte šikovného instalatéra? Veškeré instalatérské práce pro zákazníky z Tábora a okolí, kteří vyhledávají kvalitně odvedenou práci a dodržení termínů, nabízí vodoinstalatérství Miroslav ZACHARIÁŠ.
Servis rentgenových přístrojů Jindřichův Hradec
Potřebujete zajistit servis rentgenových přístrojů odbornou osobou? Firma Rentgen - servis Karel Zeman z Jindřichova Hradce nabízí své služby pro celou ČR.
Průmyslové endoskopy – využití hlavně v průmyslu
V nabídce firmy MICRO-EPSILON najdete i průmyslové endoskopy. Tento speciální optický přístroj se používá pro kontrolu dutin, svárů, kontrolu přítomnosti otřepů. Endoskopy se nepoužívají pouze v lékařství, ale jejich využití je i v průmyslu. Nabídka endoskopů je veliká tak, aby uspokojila širokou škálu požadavků odběratelů. Firma ...
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače
Půjčovna vodáckého vybavení, pronájem lodí, raftů, kajaků, pádel i stanů, Veselí nad Lužnicí
Vodáci POZOR, dvoumístné či trojmístné plastové lodě, rafty a další vodácké vybavení výhodně zapůjčíte u rodinné firmy Vodácký servis PharmDr. Marcela Gyürüsiová ve Veselí nad Lužnicí.
Elektronická zabezpečovací signalizace EZS, docházkové a kamerové systémy CCTV, montáž
Dodávka a montáž zabezpečovacích signalizací EZS, ale také přístupové a kamerové systémy CCTV včetně ozvučovací techniky Vám poskytne společnost Jiří Hanzlík - zabezpečovací technika z Mirovic.
Technologie pro vstřikování plastů, kloubové vstřikovací stroje s energetickou úsporou
Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o., společnost, jež dodává vstřikovací stroje na zpracování plastů, lineární roboty či kloubové vstřikovací stroje. Jsme firma s tradicí a pobočkami po celém světě.
Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o.
Klimatizace, odvlhčovače, tepelná čerpadla pro domácnosti, kanceláře, obchod, průmyslové provozy
Klimatizace mobilní či nástěnné, odvlhčovače, tepelná čerpadla vzduch voda pro domácnosti, kanceláře, obchod, průmyslové provozy dodává společnosti SINOP CB a.s.
SINOP CB a.s.
Chladírenské technologie, průmyslové chlazení, výroba, velkoobchod
Chladírenské technologie v průmyslu, chlazení hal či potravin, kompresory, kondenzátory, ventilátory vyrábí společnosti SINOP CB a.s., České Budějovice.
SINOP CB a.s.
Výčepní zařízení pro pivovary, kanceláře, pípy do restaurací a pivnic, výroba
Výčepní zařízení pro pivovary, kanceláře, pípy do restaurací, chlazení nápojů, ruční pípy, kohouty, hlavice vyrábí společnosti SINOP CB a.s., České Budějovice.
SINOP CB a.s.
Elektromotory - servis a náhradní díly České Budějovice
Opravy, převíjení a servis elektromotorů v záruce i po uplynutí záruční lhůty včetně náhradních dílů nabízí společnost ELMOT, v.o.s. z Českých Budějovic.
Strojírna, výroba drtičů slámy a stébelnin, zakázková kovovýroba Vodňany
Výroba drtičů slámy a stébelnin, ventilátorů, odlučovačů, zakázková kovovýroba, ocelové konstrukce, obrábění kovů realizuje společnost STROJÍRNA VODŇANY spol. s r.o..
Zkoušky rentgenových zařízení, revize, servis RTG, radiační ochrana
Zkoušky rentgenových zařízení, pravidelné kontroly a revize rentgenů, servis a opravy RTG, radiační ochranu pracoviště Vám zajistí společnost Rentgen - servis Karel Zeman.
Chladicí zařízení, klimatizace, tepelná čerpadla, montáž, servis
Dodání, montáž a servis chladicí a klimatizační techniky, chladicích a mrazírenských boxů, autoklimatizací i tepelných čerpadel Vám zajistí firma Vlastimil Peterka z Týnu nad Vltavou.
2D/3D laserové kamery, pro přesné měření profilů – scanCONTROL skener
Jedny z nejvýkonnějších laserových skenerů scanCONTROL pro měření profilu. Přesnost a rychlost měření je pro tyto lasery standard.
Micro-Epsilon Czech Republic, spol. s r.o. Senzory a snímače