Kontrolní a bezpečnostní zařízení slouží nejen k ochraně majetku, ale také ke kontrole a identifikaci osob při vstupech do objektu. Jedná se nejen o vstupní brány a dveře, ale také bezpečnostní zámky. Dále o bezpečnostní a kontrolní zařízení jako jsou kamerové systémy, alarmy, docházkové, pokladní a stravovací systémy, turnikety a mnoho dalších.

Stacionární i přenosné čtečky dokladů VICOMP od firmy HS TRADE a.s. Praha
Čtečky dokladů (stacionární i přenosné) pro docházkové systémy, hraniční filtry nebo vnitrostátní kontroly s vysokou spolehlivostí nabízí pražská společnost H.S.TRADE a.s.
Měřící, testovací a diagnostické systémy pro energetiku a průmysl
Měřící a diagnostické přístroje pro energetiku a průmysl, testovací zařízení kabelů, elektroměrů a vakua, a jiné zkoušečky a detektory dodává a servisuje společnosti MDA technology, s.r.o.
Stravovací, docházkové, zabezpečovací systémy, výroba a montáž
Vývoj, výrobu a montáž stravovacích, docházkových i zabezpečovacích systémů zajišťuje společnost DUHA system, spol. s.r.o. z Brna.
Bezpečnostní trezory a sejfy - kvalitní ochrana cenností a peněz
Chcete-li mít v bezpečí své cennosti, šperky a peníze, tak je na čase si pořídit kvalitní trezor nebo sejf od firmy Fab-service Milan Kocián, který vám také zajistí jejich dopravu a zabudovaní do zdi.
Milan Kocián Kocián - fab - service
Detekční technika, detektory netěsností vzduchového potrubí
Vývojem, výrobou a dodávkami diagnostické a detekční techniky, jako jsou například detektory netěsností v rozvodech stlačeného vzduchu, se zabývá společnost SONOTEC od prvopočátku své existence.
SONOTEC s.r.o.
Plastové jednorázové bezpečnostní obálky Praha
Chcete Vaše cennosti přepravovat bezpečně? Nebo je potřebujete mít bezpečně uskladněné? Objevte plastové jednorázové bezpečnostní obálky s bezpečnostními prvky od společnosti ProTrade s.r.o. Praha.
Obchodní a poradenská společnost v oblasti nedestruktivního testování
Profesionálové v oblasti nedestruktivního testování. Pomůžeme Vám zajistit bezpečný a efektivní provoz Vašich zařízení. Najdeme řešení přímo pro Vaši společnost.
Třídiče mincí, platební automaty, parkovací systémy Brno
automatická identifikace, třídiče mincí, parkovací systémy, platební automaty, čtečky, náhradní díly, spotřební materiál, turnikety
Eshop, pronájem profesionální průmyslové detektory plynů pro zjištění úniku CO, zemního plynu, propan butanu
Krátkodobý i dlouhodobý pronájem detektorů plynu si můžete sjednat u firmy Gasedo - Martin Dolanský Zlín. Profesionální průmyslové detektory plynů jsou také na prodej v naše eshopu.
Dodavatel ochranných bezpečnostních prvků pro vaše výrobky, dokumenty a cenné papíry
Ochranné bezpečnostní produkty používané proti padělání. Plomby, pečeti, štítky, holografické známky dle požadavků na míru – Euro Security Labels and Packaking s.r.o.
Zabezpečení pomocí softwarových a hardwarových systémů
Hledáte odborníky ve výzkumu, vývoji, výrobě a servisu softwarových a hardwarových produktů pro oblast řízení, velení a výkonu činností sledování na úrovni vojsk, policie a datových komunikací?
Bezpečnost v našem e-shopu! – pomůžeme ochránit Vaše citlivé dokumenty nebo hotovost
O zabezpečení dokumentů, klíčů nebo převážené hotovosti a zboží se postarají produkty společnosti ProTrade, s.r.o. sídlící v Praze, které naleznete v nabídce Bezpečnost na našem e-shopu.
Parkovací systémy a turnikety Brno, závory, turnikety, parkovací systémy, vstupenkové systémy
Parkovací systémy a turnikety Brno, automatické závory, turnikety, parkovací systémy, placené a vstupenkové systémy, výsuvné sloupy, branky, speedgate, tripody.
AS Parking s.r.o.
Docházkové systémy a zabezpečovací systémy - snímače, vrátníky a antény
Docházkové a zabezpečovací systémy Vám zajistí firma ELVIS ze Žďáru nad Sázavou, která nabízí systémy pro evidenci docházky, snímače, vrátníky nebo antény pro zabezpečovací systémy.
ELVIS
Specialista na poli bezpečnostních a kamerových systémů v Plzeňském kraji
Projekty v oboru bezpečnosti, výzkum, zabezpečení, analýzy kamerových systémů a soudních procesů, s tím vším vám pomůže společnost GLOPERA spol. s r.o.
GLOPERA spol. s r.o.
Detektor plynu, CO, hlásič kouře, požární hlásič - eshop, prodej
V eshopu firmy HASTEKO můžete pořídit hasicí přístroje a hydranty, mimo to i hlásiče kouře, požární hlásiče, detektory plynu, CO. Působíme v regionu Zlínský kraj, Uherský Brod.
Prodej, pronájem osobního detektoru plynů - spolehlivý detektor oxidu uhelnatého, sirovodíku, výbušných plynů, kyslíku
Společnost Gasedo Zlín je prodejce detektorů plynu. Pro krátkodobé použití zajistíme pronájem osobního detektoru plynů pro detekci oxidu uhelnatého, sirovodíku, výbušných plynů, kyslíku.
Parkovací a přístupové systémy, parkování Praha, průmyslové terminály
průmyslové terminály, čtečky čárových kódů, přístupové systémy, servis snímačů a tiskáren, turnikety, vjezdový, výjezdový terminál, automatická pokladna
Vratové, bránové systémy - výroba, montáž průmyslových vrat, vjezdových bran, závor, nakládací techniky
Společnost AutoDOOR Uherský Brod dodává vratové a bránové systémy pro průmyslový i privátní sektor. Zaměřujeme se hlavně na průmyslová vrata, průmyslové vjezdové brány, závory i nakládací techniku.
Trendy u vchodových dveří – od návrhu až po biometrické technologie
Promítněte váš styl a osobnost do výsledné podoby vašich vchodových dveří. Informace týkající se současných trendů u vchodových dveří Vám poskytne firma PERITO.
Zabezpečení vozového parku, sledování GPS, elektronická kniha jízd
Sledování osobních a nákladních vozidel, zemědělských a stavebních strojů pomocí GPS systému, zabezpečení vozů, sledování stavu paliva, elektronická kniha jízd – Webdispečink.
Slaboproudové a bezpečnostní systémy do budov různého charakteru a využití
Potřebujete a hledáte chytré a bezdrátové zabezpečení Vašeho domova či kanceláře? Slaboproudové a bezpečnostní systémy do budov různého charakteru a využití provádí a zajišťuje spol. COBAP s.r.o.
Enviromentální a bezpečnostní technologie Praha, screening osob, nákladu,  sledování kvality ovzduší
Enviromentální a bezpečnostní technologie Praha, screening osob, nákladu, výbušnin, sledování kvality ovzduší, analyzátory aerosolů, plynů, prachu, monitoring kvality ovzduší.
Turnikety s mincovním automatem pro vstupy do objektů, WC či ZOO
Nabízíme mincovní automaty, které slouží k odbavení většího počtu lidí na sportovních či kulturních akcí - NESSY, spol. s r.o. Hradec Králové
NESSY, spol. s r.o. Turnikety a odbavovací systémy